Jump to content

Photo

2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion

890 replies to this topic

#801 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 posts

Posted 21 lipca 2009 - 15:15

Taki miałem widok z mojego miejsca (część widoku na płytę):

Dołączona grafika

#802 marti

marti

Użytkownik

• Members
  • 264 posts

Posted 21 lipca 2009 - 15:18

Dołączona grafika

Teraz jasne. Nam machała prawa strona.

#803 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 posts

Posted 21 lipca 2009 - 15:36

Tak jak obiecalam, sukcesywnie pare zblizen na zespol w formie video, plik MOV najlepiej odtwarzac przez Quick Time.

Edge w czasie Get On Your Boots, taki mielismy poglad na chlopakow od zew strony okregu. Niestety jakosc dzwieku pozostawia do zyczenia...

http://wyslijto.pl/f...load/lk62lg2g81

Jeszcze mam pare zblizen, plus w calosci: Mysterious Ways, Stay, Unforgettable Fire i Ultraviolet.

http://www.u2.szczecin.pl

#804 fred

fred

Użytkownik

• Members
  • 120 posts

Posted 21 lipca 2009 - 15:56

Unbelievable Thank you !!! Poland on the Horizon !!!
nasz filmik
http://www.youtube.c...l/0/qljo7o8glO4

#805 //biesiada//

//biesiada//

Użytkownik

• Members
  • 293 posts

Posted 21 lipca 2009 - 16:29

nasz filmik

jeszcze ktoś ma wątpliwości??? :D jak byk o polsce mówi :D słyszeliśmy i widzieliśmy to wyraźnie

jak przeczytałem teorię o "Holand" to najpierw zaplułem monitor ze śmiechu, a później pomyślałem sobie z żalem jak to niektórych potrafi w d... szczypać, że inni się dobrze bawili i uczestniczyli w kolejnym historycznym momencie dla polskich fanów- bo czym wytłumaczyć podważanie opowiadań tych, którzy tam byli i to słyszeli- domniemaną utratą słuchu bawiących się na tym koncercie???
na chwilę obecną traktuję tą teorię jako żart i tak ją będę wspominał :)

fred dobrze, że wtedy Cię nie szturchałem i udało Ci się to nagrać :P a za te kilka spieprzonych zdjęć...- przepraszam :D nie mogłem ustać, musiałem skakać i szaleć :D

#806 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 posts

Posted 21 lipca 2009 - 16:38

Dołączona grafika

zastanawiam się czy ta biała przerwa między catwalkiem a barierką z fanami to jest właśnie sektor RED? rozumiem że zapełnił się przed samym show czy może był pusty przez cały koncert?

#807 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 posts

Posted 21 lipca 2009 - 16:59

zastanawiam się czy ta biała przerwa między catwalkiem a barierką z fanami to jest właśnie sektor RED? rozumiem że zapełnił się przed samym show czy może był pusty przez cały koncert?

tak jakby RED, cp prawda nie ma krzeseł ( w Paryzu od razu stały i chyba troszke jakby dalej)

#808 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 posts

Posted 21 lipca 2009 - 17:08

Tak, ta przestrzeń to RED, zapełniała się najwolniej... Krzesła były wbudowane w barierkę po prawej. Obok wejścia do REDa na zdjęciu jest ucięte wejście do GC/RED, gdzie stała ochrona.

Przy okazji u dołu zdjęcia widać "tyłek" goldena. To tam gdzie siedzą/chodzą ludzie.

Już na supporcie do "REDa" weszła 12-osobowa ekipa szczęśliwców (tyle osób naliczyłem ale chyba miało być 10), którzy zwiedzali zaplecze koncertu - scena, u2camp za stadionem. Wracali tak rozbujani i dumni, że mało ich nie rozwaliło:D...

#809 fred

fred

Użytkownik

• Members
  • 120 posts

Posted 21 lipca 2009 - 17:18

fred dobrze, że wtedy Cię nie szturchałem i udało Ci się to nagrać :P a za te kilka spieprzonych zdjęć...- przepraszam :D nie mogłem ustać, musiałem skakać i szaleć :D

spoko to akurat brachol krecił :P

#810 pop

pop

Użytkownik

• Members
  • 262 posts

Posted 21 lipca 2009 - 17:30

to jest red, krzesla byly w jednym rzedzi przy zewnetrznej barierce, z tego co widzialem to po prawej strony red raczej swiecil pustkami, tak bylo pol godziny przed koncertem, a jak w trakcie, nie wiem

#811 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 posts

Posted 21 lipca 2009 - 18:42

nasz filmik

Ooo, w 0.36 filmiku dostrzegam swoją flagę:D - Larry, mostek, moja flaga w oddali, mikrofon...

#812 fred

fred

Użytkownik

• Members
  • 120 posts

Posted 21 lipca 2009 - 18:52

MORE POWER
http://www.youtube.c...h?v=izJscyKWmAg

http://www.youtube.c...h?v=Qi0L_OyWhiE

sorry ale ten program robi całe kawałki tylko convery szajs a inny convert ok to tylko 50% :angry:

#813 VERTIGO-U2

VERTIGO-U2

Użytkownik

• Members
  • 41 posts

Posted 21 lipca 2009 - 19:10

My też machaliśmy do osób siedzących na prawej trybunie z tyłu sceny, i taki ładny dialog nam wyszedł.

witam wszystkich, do tej pory wyłącznie czytałem tutaj na forum ale dzisiaj zabieram glos:)
z tylu za scena po prawej stronie od zegara to bylem ja z dziewczyną :) potem dolączyły do nas jeszcze dwie polskie fanku z flagą:

#814 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 posts

Posted 21 lipca 2009 - 19:19

na załaczonym filmiku na breathe tak troche drewnianno w tym cyrklu wiecej paparazzi i spilbergów niz zabawy:) z góry to troche lepiej wygladało:)

#815 bonuk

bonuk

Użytkownik

• Members
  • 83 posts

Posted 21 lipca 2009 - 19:49

Biesiada dobrze prawisz,niektórzy ludzie to wolą co innego usłyszeć,niż to co Bono powiedział na koniec koncertu.Mozna być tylko dumnym że Bono pamieta o polskich fanach, i jak tylko ma okazję to nie ukrywa swoich mysli.

#816 methiu

methiu

0118 999 881 999 119 7253

• Members
  • 1 035 posts

Posted 21 lipca 2009 - 22:29

jak przeczytałem teorię o "Holand" to najpierw zaplułem monitor ze śmiechu, a później pomyślałem sobie z żalem jak to niektórych potrafi w d... szczypać, że inni się dobrze bawili

jestes chory zazdrosny czy jaki ??? jakie Holland widzisz te fotki ?? wiec jakie Holland ???

Nie bronię Pablo, w ogóle go nie znam ale chciałbym zauważyć, że On tylko będąc niepewny pytał w jednym zdaniu i nic usilnie nie obalał więc nie ma powodów do nerwów...
"Smell the flowers while you can" - David Wojnarowicz

#817 Betka

Betka

Użytkownik

• Members
  • 47 posts

Posted 21 lipca 2009 - 22:30

witam wszystkich, do tej pory wyłącznie czytałem tutaj na forum ale dzisiaj zabieram glos:)
z tylu za scena po prawej stronie od zegara to bylem ja z dziewczyną :) potem dolączyły do nas jeszcze dwie polskie fanku z flagą:

Tak, tak to byliśmy my:-)
Ja tam tańcowałam caly koncert, a nawet już na Snow Patrol jak zobaczyliśmy na telebimie Zbycha z Polska flaga:-)
Niemcy troche sie dziwli, co my odstawiamy ale dawalismy ostro, chwile pozniej przyleciały jeszcze dwie Polski z flaga wiec mieliśmy 3 polskie flagi pod samym zegarem ;-)
Patrzac na zegar od przodu byliśmy po prawej jego stronce :-)

Widzieliście nas? <_<

#818 marti

marti

Użytkownik

• Members
  • 264 posts

Posted 21 lipca 2009 - 22:37

Ja tam tańcowałam caly koncert, a nawet już na Snow Patrol jak zobaczyliśmy na telebimie Zbycha z Polska flaga:-)
Niemcy troche sie dziwli, co my odstawiamy ale dawalismy ostro, chwile pozniej przyleciały jeszcze dwie Polski z flaga wiec mieliśmy 3 polskie flagi pod samym zegarem ;-)

Widzieliście nas? <_<

Ale zamieszanie z tymi flagami ;)
Nie wiem jak ekipa Zbycha, ale my Was widzieliśmy.
Staliśmy pod sceną naprzeciw Adasia.

#819 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 posts

Posted 21 lipca 2009 - 22:54

Widzieliście nas? <_<

z naszego miejsca widac bylo swietnie wszystkie ekipy z tylu i z boku sceny :)
fajnie to wygladalo - rzeczywiscie okoliczni innostrancy dziwnie patrzyli na ta indianska wymiane znakow :))

sniadanie edka w berlinie:
Dołączona grafika

#820 sebo

sebo

Użytkownik

• Members
  • 1 posts

Posted 22 lipca 2009 - 00:25

Tak jak obiecalam, sukcesywnie pare zblizen na zespol w formie video, plik MOV najlepiej odtwarzac przez Quick Time.

Edge w czasie Get On Your Boots, taki mielismy poglad na chlopakow od zew strony okregu. Niestety jakosc dzwieku pozostawia do zyczenia...

http://wyslijto.pl/f...load/lk62lg2g81

Jeszcze mam pare zblizen, plus w calosci: Mysterious Ways, Stay, Unforgettable Fire i Ultraviolet.

witaj gosiu,
coś nie mogę odpalić tego pliku, w allplayerzefilmik leci za szybko, i tnie, może doradzisz mi czym mam to odpalić. pozdrowionka

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users