2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium
Started by
acr
, mar 09 2009 18:29
2840 replies to this topic
Napisano 04 sierpnia 2009 - 15:16
Czy jakas dobra dusza moze mnie oswiecić jak wygląda rozmieszczenie wejsc na stadion wedlug polozenia ul.Chorzowskiej a konkretnie przystanku tramwajowego "Pętla Zachodnia"?
Albo inaczej ... czy blizej ma wieża czy moze hotel?
W/g moich obserwacji map i fotek pętla jest mniej wiecej na osi sektora 26 , 4 wejscie.
....co mnie martwi bo będe przy wieży i nie wiem czy pożniej tramwajem na pociąg zdążę.
Z góry dzieki za odp.
Ps. mam nadzieje ze U2 tramwaje bedą szybciej kursowalu niż U2 busy w Wa-wie , ...w końcu po torach:)
Albo inaczej ... czy blizej ma wieża czy moze hotel?
W/g moich obserwacji map i fotek pętla jest mniej wiecej na osi sektora 26 , 4 wejscie.
....co mnie martwi bo będe przy wieży i nie wiem czy pożniej tramwajem na pociąg zdążę.
Z góry dzieki za odp.
Ps. mam nadzieje ze U2 tramwaje bedą szybciej kursowalu niż U2 busy w Wa-wie , ...w końcu po torach:)
Napisano 04 sierpnia 2009 - 16:35
To będzie cudowne iść tam we czwartek i już z daleka podziwiać to cudo...
Napisano 04 sierpnia 2009 - 17:40
ale padłem jak czytałem na u2start te zachwyty stadionem śląskim i jeszcze zamiast zdjecia dali wizualizacje z zadaszeniem którego nie ma
nasz krater, trzeba przyznać, jest inny Nie no ale ze sceną rzeczywiście prezentuje się świetnie, eksponuje ją, w takich camp nou to trochę się topiła.. a u nas.. myślę że jak u2.com się zorientują, nakręcą ciut więcej niż NYD.
mi też na eventim.pl mapki nei chce wyświetlić, i nie da sie biletów kupić za 140. ciekawe co znów się dzieje
nasz krater, trzeba przyznać, jest inny Nie no ale ze sceną rzeczywiście prezentuje się świetnie, eksponuje ją, w takich camp nou to trochę się topiła.. a u nas.. myślę że jak u2.com się zorientują, nakręcą ciut więcej niż NYD.
mi też na eventim.pl mapki nei chce wyświetlić, i nie da sie biletów kupić za 140. ciekawe co znów się dzieje
Napisano 04 sierpnia 2009 - 18:03
Cześć! Przeglądałem już kilka topików, ale wolę się dopytać. O której trzeba się zjawić przed stadionem, aby zająć miejsce w "GoldenCircle" w miarę "od przodu" sceny, a nie z boku?
Rozumiem, że pod samą sceną to 7-8? A później? Pytam, bo może parę osób już było na trasie i co nieco wie. Choć u nas zawsze może być inaczej...
PS Teksty na U2start niezłe, nawet ktoś chyba chciał naszych budowlańców, ale widzę też komentarze niezrozumienia powtórki akcji Flaga.
Rozumiem, że pod samą sceną to 7-8? A później? Pytam, bo może parę osób już było na trasie i co nieco wie. Choć u nas zawsze może być inaczej...
PS Teksty na U2start niezłe, nawet ktoś chyba chciał naszych budowlańców, ale widzę też komentarze niezrozumienia powtórki akcji Flaga.
Napisano 04 sierpnia 2009 - 18:20
Obawiać się w tej chwili można , że za jakieś 3 lata jak zespół zechce przyjechać i zagrać w Chorzowie to się scena może nie zmieścić pod tym dachem . Plus wszystkiego taki, że tym razem będą mieli więcej stadionów do wyboru , a nie tylko jeden Śląski.
Nawet w Warszawie 360-tka by wystawała:
Nawet w Warszawie 360-tka by wystawała:
Najwyższy punkt, na poziomie trybun, osiągnie 41 m nad poziomem obecnie istniejącej murawy Stadionu Dziesięciolecia, natomiast najwyższy punkt konstrukcji stalowej dachu znajdzie się 70 m od dzisiejszej murawy.
Napisano 04 sierpnia 2009 - 19:10
Dobrý večer!
Fotki z dziś, część pierwsza
Budowa trwa...
W czwartek będą przedmiotem pożądania wielu...
Specjalnie dla Derki - schody
Straż w gotowości
Niebawem dalszy ciąg programu... Mam jednak jeszcze pytanie Wiem, że banalne, ale nie jestem doświadczonym koncertowiczem. Mam bilecik na płytę i zamierzam przyjść pod bramę około 12. Na jakie więc miejsce w czasie koncertu mogę liczyć? Nie będzie źle?
Fotki z dziś, część pierwsza
Budowa trwa...
W czwartek będą przedmiotem pożądania wielu...
Specjalnie dla Derki - schody
Straż w gotowości
Niebawem dalszy ciąg programu... Mam jednak jeszcze pytanie Wiem, że banalne, ale nie jestem doświadczonym koncertowiczem. Mam bilecik na płytę i zamierzam przyjść pod bramę około 12. Na jakie więc miejsce w czasie koncertu mogę liczyć? Nie będzie źle?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych