2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium
Napisano 21 marca 2009 - 22:31
Napisano 21 marca 2009 - 22:39
Napisano 21 marca 2009 - 23:30
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 22 marca 2009 - 10:13
@The Fly: no własnie tego sie obawiam ale mam nadzieje, że to tylko na planie tak wygląda
Nawet jeśli to barierki, to napewno fani będą też wewnątrz nich. Tylko będą oddzielały, że tak powiem, sektor pod sceną od reszty płyty.
A co do drugiego koncertu, to moge jedynie powiedzieć, że gdy będzie się odbywał, to ja w tym czasie będe w drodze do domciu. Ale i tak się ciesze, że będe chociaż na jednym
Napisano 22 marca 2009 - 10:27
Nawet jeśli to barierki, to napewno fani będą też wewnątrz nich. Tylko będą oddzielały, że tak powiem, sektor pod sceną od reszty płyty.
Też tak myślę. Ale wtedy wejście pod samą scenę byłoby od tyłu... troszkę karkołomny pomysł jak tam człowiek ruszy, okaże się, że będzie za późno i utknie wtedy z tyłu sceny.
Napisano 22 marca 2009 - 12:30
Też tak myślę. Ale wtedy wejście pod samą scenę byłoby od tyłu... troszkę karkołomny pomysł jak tam człowiek ruszy, okaże się, że będzie za późno i utknie wtedy z tyłu sceny.
Nie, coś Ty. Na pewno nie od tyłu. To było by bez sensu. Będzie normalnie od przodu, pewnie to tylko taki schemat jest, nie ma się czym przejmować.
Napisano 22 marca 2009 - 12:40
Pewnie "góra" podjęła decyzję o drugim koncercie pomimo słabych wyników sprzedaży
Moim zdaniem było tak, jak mówiłem - decyzja o drugim koncercie była przesądzona od samego początku, a cała reszta to tylko marketing. Nie będzie to pierwszy koncert w historii U2, który się nie wyprzeda. Natomiast mogą być problemy z jakimkolwiek koncertem za rok, chyba, że zostaną ustalone rozsądniejsze ceny.
Możliwe, że w przypadku drugiego koncertu problemy z kupieniem najtańszych biletów będą, niestety, jeszcze większe. Kto już kupił płytę, ten chce znowu kupić płytę, a kto juz kupił trybuny, ten też chce teraz kupić płytę albo trybuny tańsze, bo na drugi taki sam wydatek go nie stać.
Napisano 22 marca 2009 - 13:25
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych