2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium
Napisano 06 sierpnia 2010 - 08:25
Napisano 10 sierpnia 2010 - 22:45
http://www.mediafire...y=i8idgn3opzxi3 enjoy
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 06 listopada 2010 - 20:45
Napisano 06 listopada 2010 - 21:04
a wątpie żeby było warto to na mp3 przerobić
nie lepiej zassać to z u2torrents ?
ratio sobie podniose dzieki temu
Napisano 06 listopada 2010 - 21:10
to fajnobootleg od Macphisto się pojawił.
http://u2torrents.co...ils.php?id=7124
Napisano 06 listopada 2010 - 21:32
To nie jest kolejne audio. Bootleg od MacPhisto był w obiegu niemal od samego początku tylko, że jedynie w formie mp3.
Właśnie...
Bo tak się nad tym zacząłem zastanawiać...Daniel ma rację...był w sieci od sierpnia 2009
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 07 listopada 2010 - 18:31
Już są multicamy z 3legu a o naszym ani widu ani słychu.To nawet tegoroczny Paryż się montuje na naszych oczach,a od koncertu w Chorzowie minęło ponad rok i cisza.
Napisano 08 listopada 2010 - 20:10
Nic się samo nie montuje. Ktoś nad tym godzinami pracuje za friko. Spróbuj sobie zmontować zwykły posiłek, a zobaczysz ile czasu to pochłania. A multicam to rzecz bardziej skomplikowana niż obranie i ugotowanie kartofli. Czekaj więc cierpliwie. Za długie czekanie jest dobre śniadanieA w ogóle wiadomo coś na temat multicama?
Już są multicamy z 3legu a o naszym ani widu ani słychu.To nawet tegoroczny Paryż się montuje na naszych oczach,a od koncertu w Chorzowie minęło ponad rok i cisza.
Napisano 19 listopada 2010 - 15:13
Nic się samo nie montuje. Ktoś nad tym godzinami pracuje za friko. Spróbuj sobie zmontować zwykły posiłek, a zobaczysz ile czasu to pochłania. A multicam to rzecz bardziej skomplikowana niż obranie i ugotowanie kartofli. Czekaj więc cierpliwie. Za długie czekanie jest dobre śniadanie
Heh,po ponad roku czasu chyba mam prawo się zapytać jak daleko jest się z pracą.Tym bardziej jak widzę że koncerty z przed 3 miesięcy ukazują się jako multicamy.
A zapytanie po tak długim czasie wydaje mi się być bardzo cierpliwe.
Nie neguje że jest to ciężka praca,ale jak widać nie trzeba aż tyle czasu aby zrobić świetny multicam.
Stąd też moje zainteresowanie Chorzowskim koncertem.
I tyle.
Napisano 19 listopada 2010 - 17:17
Po co to wypisywać tutaj, w tym temacie? Przecież skoro wiadomo, kto montuje (a wiadomo) to można się go bezpośrednio zapytać....
Bez sensu...
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 19 listopada 2010 - 18:40
Jak chcesz się zapytać, to wyślij PM do Konrada, a nie wylewaj swoje żale i bóle publicznie...
Po co to wypisywać tutaj, w tym temacie? Przecież skoro wiadomo, kto montuje (a wiadomo) to można się go bezpośrednio zapytać....
Bez sensu...
Gdzie widzisz wylewanie żalu?
To było normalne pytanie!
Wypisuje w tym temacie ponieważ pisze Chorzów 06.08.2009.
Nie wiem,niepotrzebnie szukasz zaczepki.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych