2009-08-20 - Sheffield, England - Don Valley Stadium
Started by
acr
, mar 09 2009 18:24
1138 replies to this topic
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:07
Jakość jest lepsza, ale na RMF jest więcej emocji
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:08
Coś na czacie piszą, że to Bono wali w djembe.
to moje słowa
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:10
Dobra, trza się zmywać, cieszmy się, bo następny broadcast pewnie dopiero z jakiegoś Sao Paulo Ale za to video
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:19
To był amazing wieczór Dzięki wszystkim na czacie, wyskakaliśmy się razem z tłumem w Sheffield Trochę ciekawych hajlajtów z koncertu było, fajnie się będzie wspominać, czekam z niecierpliwością na bootleg !
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:20
To dziwne,
Siedzę przed kompem, sam w pokoju.
A jednak przed chwila było Was wielu tu ze mną.
Na tym koncercie.
Magia.
Dzieki Wam wszystkim.
Wspólne przeżywanie jest dużo lepsze od samotnego.
Po Chorzowskim koncercie spędziłem 7 godzin za kółkiem.
Czuję, że teraz też bym mógł.
Siedzę przed kompem, sam w pokoju.
A jednak przed chwila było Was wielu tu ze mną.
Na tym koncercie.
Magia.
Dzieki Wam wszystkim.
Wspólne przeżywanie jest dużo lepsze od samotnego.
Po Chorzowskim koncercie spędziłem 7 godzin za kółkiem.
Czuję, że teraz też bym mógł.
"Życie należy przeżyć tak aby nie wstydzić się lat przeżytych bez celu!"
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:26
Wrecz modle się o to ze ktos z forumowiczów nagrał to hehe Jeśli znajdę transmisje od pocztku to tez nagram wiec jak cos zrobie bootlega, narazie konczy sie na qradio:)
Nagrywane było prze kilka osób zapewne, ja z RMF ROCK nagrywałam... przerwało kikla razy i nie ma całośći... jakoś jedna z lepszych z tego co tu czytam oceny osób słuchających z innych źródeł. Jeśli ktoś to będzie umiał połączyc, bądź tez "dogra" brakujące kawałki byłby super. Wrzucam już na serwer wywiad przed koncertem, jest w całości, wtedy jescze nic nie rwało Nagrywane na max jakości jak tylko sie dało ustawić (256 kbs, 48 kHz)
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:32
czesc wszystkim, jestem nowy
mam caly koncert nagrany w super jakosci i nic nie przerywa z rmf rock nagrywany za pomoca FREE Hi-Q Recorder
tylko teraz jak to wrzucic tutaj zeby wszyscy mogli sobie bez problemu sciagnac ?
dzisiaj juz mi sie nie chce ale jutro postaram sie zrobic sciezki do kazdej piosenki i tez wrzucic tylko opwiedzcie mi JAK ??
mam caly koncert nagrany w super jakosci i nic nie przerywa z rmf rock nagrywany za pomoca FREE Hi-Q Recorder
tylko teraz jak to wrzucic tutaj zeby wszyscy mogli sobie bez problemu sciagnac ?
dzisiaj juz mi sie nie chce ale jutro postaram sie zrobic sciezki do kazdej piosenki i tez wrzucic tylko opwiedzcie mi JAK ??
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych