2009-08-22 - Cardiff, Wales - Millennium Stadium
Napisano 13 sierpnia 2009 - 22:44
Kasa z konta na konto paypal idzie od dwóch do czterech dni (przynajmniej tak jest napisane na paypal.pl). Później jeszcze przelew sam może trochę potrwac, i wysyłka, chociaż to jest z Austrii. Nie wiem dokąd ma pójśc.
Napisano 13 sierpnia 2009 - 22:47
Z mojego doświadczenia wynika że kiedy płaciłem przez PayPala w którym mam zarejestrowaną kartę kredytową, to oni wysyłali natychmiast mimo że ode mnie dostawali po dniu czy dwóch.
Ale mogę się mylić :-)
Napisano 13 sierpnia 2009 - 22:52
A nie polega to przypadkiem na tym że PayPal przelewa sprzedawcy natychmiastowo?
Z mojego doświadczenia wynika że kiedy płaciłem przez PayPala w którym mam zarejestrowaną kartę kredytową, to oni wysyłali natychmiast mimo że ode mnie dostawali po dniu czy dwóch.
Ale mogę się mylić :-)
To właśnie na tym polega, mnie bardziej martwi czas płynięcia kasy z konta mojego na konto paypal. Gościu jest ok, powiedział, że jak mu skana wyślę czy coś to mi wyśle ten bilet. Jutro do 16 będzie nerwówka. Czytałem na różnych forach, że raz ta kasa idzie jeden dzień a raz 14 dni. Do Gliwic pewnie przyjdzie trochę szybciej niż gdzieś na północ. Pozostaje modlitwa i wiara w internet
Napisano 21 sierpnia 2009 - 19:06
Ostatni koncert nie sprzedal/-je sie najlepiej.
Wedlug porannego radia - tikety mozna wciaz kupic, ale ze mediom nie mozna wierzyc... postanawiam sprawdzic emiprycznie - tak, tikety wciaz mozna kupic. Uuu...
pozdro, Wiercioch
Napisano 22 sierpnia 2009 - 11:06
Napisano 22 sierpnia 2009 - 18:19
Napisano 22 sierpnia 2009 - 18:28
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych