Bilety: opinie
Posted 21 marca 2009 - 12:58
Nie, dlaczego źle Oni określają takie warunki (3 dni robocze) , jeśli pierwszym dniem jest piątek nie wymagają wpłacania pieniędzy w sobotę(bo ona nie wlicza się w dzień roboczy) tylko następnie w poniedziałek i wtorek. Ale jeśli masz możliwość wpłaty w sobotę, to możesz to zrobić, pewnie kasa do nich dojdzie wtedy w poniedziałek.
Wpłaciłeś to raczej nie masz się czym martwić, przypuszczam że chodzi o 3 dni robocze.
Dziękować Wam, zacne kobiety
Posted 21 marca 2009 - 13:21
"Szanowny Kliencie,
Informujemy, iz w dniu dzisiejszym zrealizowalismy Twoje zamówienie:
U2, 06.08.2009 17:00:00, Stadion Śląski, Katowicka 10, POL-0 Chorzów
--------------------------------------------------------------------
1 bilet, P3 : 190 GA, P3:190 GA, BRAMA 1,7, Płyta po 190,00 PLN
Zamówienie nr: ???????
Bilety zostaly wyslane metoda, jaka wybrales/as podczas skladania zamówienia.
Jesli przesylka nie dotrze do Ciebie w ciagu 14 dni, prosimy o kontakt na adres mailowy: zamowienia@eventim.pl.
Zyczymy udanej zabawy,
Zespól Eventim"
Posted 21 marca 2009 - 13:40
@Mrówa:
Czasami piszesz takie posty, że aż żal. Bez obrazy, oczywiście, nie mam zamiaru wojny rozpętać
Idę do banku.
Stary (The Fly- redakcja) to wkońcu Ty przestań pisać co robisz w danej chwili, w odtępach 5cio minutowych. Posty typu: "Zdaży dojść przelew jak wyślę w poniedziałek o 15?" albo "Jak zobaczę ugryzioną kopertę to..." nie wnoszą nic ciekawego do tematu, a Ty masz takich tekstów więcej...
Posted 21 marca 2009 - 13:40
Posted 21 marca 2009 - 13:42
Posted 21 marca 2009 - 13:45
Płaciłem kartą i dostałem potwierdzenie płatności meilem od Eventimu po 9 rano w piątek.płatności kartą i dotpay są przekazywane przez pośredników na konto eventimu, więc możliwe, że w takiej sytuacji w momencie odbioru płatności system może wysłać automatyczne powiadomienie o zaksięgowaniu, w przypadku wpłat bezpośrednio na ich rachunek w tym Dresdenerskim Banku musieli by sami wysyłać powiadomienia - co zabiera czas, więc pewnie tego nie robią, natomiast wydaje mi się, że informację o zrealizowaniu zamówienia - tzn. wydaniu biletów kurierowi lub nadaniu ich na poczcie i wyprawieniu w drogę do nas - powinni otrzymać wszyscy, niezależnie od sposobu płatności - tak zakładam, nie wiem na pewno
W Empiku są już jakieś bilety czy dopiero będą. Bo różne daty padają w różnych miejscach? Inne punkty oprócz Empików, mające umowy z TicketPro, też będą miały bilety?
Posted 21 marca 2009 - 13:46
Stary (The Fly- redakcja) to wkońcu Ty przestań pisać co robisz w danej chwili, w odtępach 5cio minutowych. Posty typu: "Zdaży dojść przelew jak wyślę w poniedziałek o 15?" albo "Jak zobaczę ugryzioną kopertę to..." nie wnoszą nic ciekawego do tematu, a Ty masz takich tekstów więcej...
Nikt Cie nie prosił o udzielanie się. Stary. Ja wole się 15 razy upewniać o to samo, niż potem zrobić wielkie oczy. Gdzie indziej mogę to zrobić? Co, mamy mam zapytać? Jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj mi na moje pytania. Zawsze znajdzie się ktoś inny, kto normalnie odpowie. Od tego, m. in., jest się na forum. A do Mrówy nic nie mam, tylko czasami pisze takie posty, że nie wiadomo czy je czytać od początku czy od końca.
W każdym razie, nie szukam zwady. Więc bez obrazy.
Posted 21 marca 2009 - 13:50
Nikt Cie nie prosił o udzielanie się. Stary. Ja wole się 15 razy upewniać o to samo, niż potem zrobić wielkie oczy. Gdzie indziej mogę to zrobić? Co, mamy mam zapytać? Jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj mi na moje pytania. Zawsze znajdzie się ktoś inny, kto normalnie odpowie. Od tego, m. in., jest się na forum. A do Mrówy nic nie mam, tylko czasami pisze takie posty, że nie wiadomo czy je czytać od początku czy od końca.
W każdym razie, nie szukam zwady. Więc bez obrazy.
Luz, ale czasem wystarczy przeczytać uważnie jedną odpowiedź zanim zada się pytanie o to samo po raz drugi (to tak na przyszłość )
Posted 21 marca 2009 - 14:08
Luz, ale czasem wystarczy przeczytać uważnie jedną odpowiedź zanim zada się pytanie o to samo po raz drugi (to tak na przyszłość )
Akurat w tym wątku ciężko jest cokolwiek teraz znaleźć. Już o tym wspominałem. Więcej jest narzekań na ceny biletów i przeżywań, jakie towarzyszyły przy ich zamawianiu, więc sam widzisz. Naprawde, staram się nie robić offtopa, pytam się o to, co mi jest potrzebne.
Posted 21 marca 2009 - 15:58
Posted 21 marca 2009 - 16:14
Dostałem odpowiedź:
ponad 100 sztuk za 825zł
ok. 100 sztuk za 450 zł.
Cóż... Zabili tym samym marzenia fanów o 2 koncercie chyba...!
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users