Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#1821 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 18:06

Ja na ticketpro płaciłem przelewem 24 z wbk na meila nie dostałem żadnego potwierdzenia natomiast na ticketpro w liście zamówień jest ze płatność potwierdzona/zapłacono

budda - jak będziesz miał potwierdzenie to daj znać. Też płaciłem przez WBK24 i też czekam

#1822 m~p

m~p

Użytkownik

• Members
  • 127 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 18:11

Myślę, że jeśli nawet będą rozsyłać maile z potwierdzeniem dostarczenia kasy to po jakimś długim czasie.
Ale myślę, że należy sprawdzać swój status zamówienia na koncie i tam zamiast "zarezerwowane" powinno się zmienić na "opłacone", czy coś w tym stylu.

#1823 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 18:13

Myślę, że jeśli nawet będą rozsyłać maile z potwierdzeniem dostarczenia kasy to po jakimś długim czasie.
Ale myślę, że należy sprawdzać swój status zamówienia na koncie i tam zamiast "zarezerwowane" powinno się zmienić na "opłacone", czy coś w tym stylu.

Masz racje.

#1824 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 18:14

!!!UWAGA!!!

W FAQ Eventimu widnieje takie info

Skąd będę wiedzieć, że pieniądze za zakupione bilety dotarły do Państwa?

Jeśli dokonaliście Państwo płatności kartą lub przelewem dotpay otrzymaliście na swoją skrzynkę mailową potwierdzenie z numerem transakcji. Jeśli wybraliście opcję przekazu pocztowego, po zaksięgowaniu wpłaty, w trakcie realizacji zlecenia otrzymacie maila z potwierdzeniem. Jeśli nie ma takiej wiadomości w folderze ?odebrane? sprawdźcie folder ?spam?.

Teraz chyba już wszystko jasne :)

#1825 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 18:17

Oby dożyć nerwowo do poniedziałku, do 15...

#1826 Dudzio

Dudzio

Użytkownik

• Members
  • 616 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 18:22

Takie drobne pytanko.

Słyszałem, że w poniedziałek mają pojawić się w eventimie te bilety, które nie zostały potwierdzone/opłacone (czy cokolwiek trzeba było z nimi zrobić w ciągu trzech dni). Orientujecie się zapewne bardziej niż ja - czy zostaną udostępnione do sprzedaży o północy, czy w późniejszych godzinach?

Z góry dzięki

#1827 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 20 marca 2009 - 18:24

Na pewno nie w poniedziałek, ponieważ 3 dni masz na wpłate a oni mają 7 dni aby odebrać pieniądze. Zapewne zostaną wystawione dopiero za tydzień.

#1828 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 18:26

Takie drobne pytanko.

Słyszałem, że w poniedziałek mają pojawić się w eventimie te bilety, które nie zostały potwierdzone/opłacone (czy cokolwiek trzeba było z nimi zrobić w ciągu trzech dni). Orientujecie się zapewne bardziej niż ja - czy zostaną udostępnione do sprzedaży o północy, czy w późniejszych godzinach?

Z góry dzięki

te bilety będą wolne po 7 a nie 3 dniach... w ciągu 3 dni należy wpłacić pieniądze by w ciągu kolejnych 4 zdążyły wpłynąć na ich konto... czyli po 7 dniach się zwalniają....
Wydaje mi się że będą one puszczane w takiej kolejności w jakich były zamawiane... czyli jak ktoś kupił je np. w piatek o 2:43 to tydzień później w piątek o 2:43 będą wolne... chyba :)

EDIT: Aha i mowa tu o dnia roboczych a nie kalendarzowych

#1829 kika

kika

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 18:26

aaa.. jak pisalam wczesniej: na koncie w eventimie mam dobry adres doreczenia ale pomysli mi cyfre w kodzie pocztowym w banku jak robilam przelew i zauwazylam to juz po fakcie!!:( no i dzownie do eventimu ale tam ciagle zajete na maila tez nie odp... masakra.... czlowiel padnie od tych nerwow!!!!
"we'll shine like stars in the summer night...
we'll shine like stars in the winter light..."

#1830 smoke

smoke

Użytkownik

• Members
  • 1 593 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 18:28

Pytanie dla tych, co kupywali bilet zwykłym przelewem:

Kiedy idziecie wpłacić pieniądze do banku? Dziś czy w poniedziałek?

Sory za te wielkie litery, ale chce żeby mój post był widoczny w tym całym natłoku. Ciężko cokolwiek tutaj teraz znaleźć ;)

Cze Fly,
Ja wpłaciłem dzisiaj o 15:00 u siebie w PKO BP :-)
Za transakcję wyciągnęli ode mnie 4 zeta, ale co tam - nie matrwię się przecież niedługo przyjedzie Pan Z Ups-a :-) i wręczy mi bileciki :-) w okazjonalnej kopercie za 8 zeta :-))))))

PZDR
12.08.2010-AWD Arena-Hannover/Germany
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...

#1831 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 19:17

Płaciłam dziś przelewem internetowym

#1832 tomek.jg

tomek.jg

Użytkownik

• Members
  • 18 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 19:17

Zapłaciłem w nocy kartą kredytową Visa. Mam już meilem potwierdzenie realizacji zamówienia przez Eventim - w sumie mam dwa meile od nich. Ale do teraz nie ściągnięto mi kasy z konta - dziwne. Czy też tak macie przy płatności kartą?

Sektor 5g rząd 12 - to chyba prawie na samej górze korony stadiony - dobrze myślę?

#1833 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 19:18

kupywali

Bo padnę :D

#1834 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 20 marca 2009 - 19:20

Zapłaciłem w nocy kartą kredytową Visa. Mam już meilem potwierdzenie realizacji zamówienia przez Eventim - w sumie mam dwa meile od nich. Ale do teraz nie ściągnięto mi kasy z konta - dziwne. Czy też tak macie przy płatności kartą?
Sektor 5g rząd 12 - to chyba prawie na samej górze korony stadiony - dobrze myślę?

Jeśli sprawdzasz przez internet stan swojej karty to oni aktualizują to w ciągu 48h, tzn. że w necie widzisz, że nie zeszło, a tak naprawdę środków dostępnych masz mniej. przynajmniej tak jest w moim banku.

#1835 tomek.jg

tomek.jg

Użytkownik

• Members
  • 18 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 19:23

Jeśli sprawdzasz przez internet stan swojej karty to oni aktualizują to w ciągu 48h, tzn. że w necie widzisz, że nie zeszło, a tak naprawdę środków dostępnych masz mniej. przynajmniej tak jest w moim banku.

Faktycznie. Masz rację - jest już blokada na 288zł - Dzięki!

#1836 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 19:31

czy jak wpisałam Eventim samo bez sp z o.o to cos przeszkadza?

#1837 chojny

chojny

Użytkownik

• Members
  • 211 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 19:32

(raczej) nie :)

#1838 smoke

smoke

Użytkownik

• Members
  • 1 593 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 19:32

Nie przeszkadza, ważny jest tak naprawdę numer konta bankowego i numer transakcji, a reszta... szczegół...
Nie martw się!
pzdr
12.08.2010-AWD Arena-Hannover/Germany
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...

#1839 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 20 marca 2009 - 19:33

Najważniejszy jest numer konta i zamówienia, reszta nie musi być taka dokładna. Ja wpisałem to z.o.o (z ograniczoną odpowiedzialnością) xD

#1840 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 19:39

wiem co znaczy skrót z o.o. Mac ;) dzieki za odpowiedz:)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych