Bilety: opinie
Started by
acr
, mar 09 2009 13:35
2596 replies to this topic
Napisano 20 marca 2009 - 15:32
no i oczywiscie zostalem bez biletu mam nadzieje ze chwilowo...
ok godz 0.20 system wreszcie mnie przepuscil ale wylosowal mi takie miejsca ze sobie odpuscilem, a potem juz sie nie moglem dostac na serwer, ale ...
... rano mi sie znowu udalo jednak znowu kiepski sektor ale powiedzialem sobie walic to kupuje i co???
przenioslo mnie na eventim i tam system chcial zebym sie znowu zalogowal ( zarejestrowany bylem w obu serwisach juz wczesniej), wpisuje maila i haslo i dupa nie chce mnie zalogowac!!!
jako ze musialem isc do pracy odpuscile sobie to znowu a popoludniu biletow po 140 brak!!! jak jest napisane na ln "w tym memencie"
czuje sie oszukany przez system ale leje na to, mam tylko pytanie czy i kiedy moze pojawic sie kolejna pula biletow po 140 na ln??
jesli tu nie kupie pozostaje mi empik za tydzien lub oczekiwanie na drugi koncert...
ok godz 0.20 system wreszcie mnie przepuscil ale wylosowal mi takie miejsca ze sobie odpuscilem, a potem juz sie nie moglem dostac na serwer, ale ...
... rano mi sie znowu udalo jednak znowu kiepski sektor ale powiedzialem sobie walic to kupuje i co???
przenioslo mnie na eventim i tam system chcial zebym sie znowu zalogowal ( zarejestrowany bylem w obu serwisach juz wczesniej), wpisuje maila i haslo i dupa nie chce mnie zalogowac!!!
jako ze musialem isc do pracy odpuscile sobie to znowu a popoludniu biletow po 140 brak!!! jak jest napisane na ln "w tym memencie"
czuje sie oszukany przez system ale leje na to, mam tylko pytanie czy i kiedy moze pojawic sie kolejna pula biletow po 140 na ln??
jesli tu nie kupie pozostaje mi empik za tydzien lub oczekiwanie na drugi koncert...
Napisano 20 marca 2009 - 16:37
tutaj jest dokładny rozkład sektorów
a tutaj
widać dokładnie że dół to dół balkony to balkony (czyli to w środku ciemne jak gdyby pod stropem tego najwyższego poziomu )
a góra to góra
i tak dokładnie były opisane bilety ja mam sektor 10g rząd 2 miejsce 23 czyli na samym tyle i pośrodku sceny
Napisano 20 marca 2009 - 16:54
Wpłacałem, nie dostałem. Napisze do nich maila czy już mają kasę zaksięgowaną, jak nie odpowiedzą to "make a call".
Żałuję po stokroć, żem wybrał listonorka zamiast pana w firmowym polarze, poruszającego się firmowym dostawczakiem z napisem UPS
Żałuję po stokroć, żem wybrał listonorka zamiast pana w firmowym polarze, poruszającego się firmowym dostawczakiem z napisem UPS
Użytkownik Max edytował ten post 20 marca 2009 - 16:55
Napisano 20 marca 2009 - 16:58
No właśne ja też nie dostałem, jak ci coś odpowiedzą to daj znać.
A poda mi ktoś emaila do eventimu? Nie chce mi się przekopywać całego tematu ; )
Jeśli macie Państwo pytania dotyczące swojej płatności, prosimy o email na adres platnosci@eventim.pl,
jeśli macie Państwo pytania dotyczące wysyłki, prosimy o email na adres dostawa@eventim.pl,
jeśli macie Państwo pytania dotyczące problemów technicznych, prosimy o email na adres tech@eventim.pl.
Napisano 20 marca 2009 - 17:04
Mam pytanie.
Czy jeżeli wpłaciłem pieniądze zwykłym przelewem, to dostane jakieś potwierdzenie na emaila itp.? Wpłacał już ktoś tak, i dostał?
poczytaj sobie FAQ na stronie eventim. mi sie wydaje ze tam jest napisane ze dostajesz potwierdzenie wpłaty jak oni ja zaksieguja na swoim koncie, jezeli wplacales dzisiaj rano to prawie na peno to wieczora tego nie zaksiegują wiec musisz czekac do poniedziału
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych