Jump to content

Photo

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#1761 PJAY

PJAY

Użytkownik

• Members
  • 11 posts

Posted 20 marca 2009 - 13:52

pjay - witam kolege po latach:)

witam ;) kope lat B)

Balkon zawsze mi się kojarzył z czymś co jest na górze ;)

faktycznie patrzę teraz przykładowo na bilety na monster Jam na śląskim. Bilety za 140 balkon i g to są górne trybuny.

Dolna część jest oznaczana literka d

#1762 kamil28

kamil28

Użytkownik

• Members
  • 3 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:01

Witam. Chciałbym kupić bilet na sektor za 450zł ale nie przy pomocy internetu, tylko np. w empiku. Czy ktoś wie gdzie można znaleźć informacje na temat punktów które będą sprzedawać bilety(kiedy i od której godziny?)? Ze wcześniejszych stron tego tematu wyczytałem że podobno od 27.03. rusza sprzedaż w empikach. Czy powinienem się martwić,że do tego czasu mogą być już wszystkie te bilety wyprzedane za pomocą netu? i nie dostanę w empiku? Pozdrawiam wszystkich.

#1763 0luuun

0luuun

Użytkownik

• Members
  • 14 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:05

Ja bym się specjalnie tymi za 450 nie martwiła. Tanie nie są, więc nie sądzę aby ludzie się na nie rzucali. No ale to tylko moje zdanie :)

#1764 krewetka

krewetka

Użytkownik

• Members
  • 220 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:08

Witam. Chciałbym kupić bilet na sektor za 450zł ale nie przy pomocy internetu, tylko np. w empiku. Czy ktoś wie gdzie można znaleźć informacje na temat punktów które będą sprzedawać bilety(kiedy i od której godziny?)? Ze wcześniejszych stron tego tematu wyczytałem że podobno od 27.03. rusza sprzedaż w empikach. Czy powinienem się martwić,że do tego czasu mogą być już wszystkie te bilety wyprzedane za pomocą netu? i nie dostanę w empiku? Pozdrawiam wszystkich.

http://www.eventim.p...outlety/polska/ TU SĄ PUNKTY SPRZEDAŻY

#1765 kamil28

kamil28

Użytkownik

• Members
  • 3 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:17

Dzięki Oluuun i Krewetka :)

#1766 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:25

Czy za bilety zamówione przeze mnie może zapłacić przelewem ktoś inny, np. mój ojciec?

#1767 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:27

Tak, pamiętaj tylko o wpisaniu nr zamówienia w tytule przelewu.
Bilet przyjdzie Ci na adres podany na eventimie czy LN.

#1768 togama

togama

Użytkownik

• Members
  • 99 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:32

Czy za bilety zamówione przeze mnie może zapłacić przelewem ktoś inny, np. mój ojciec?

tak, ważne żeby w temacie przelewu był podany numer zamówienia i Twoje nazwisko

#1769 Demios

Demios

Użytkownik

• Members
  • 41 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:32

Witam. Byłem dzisiaj w empiku w Poznaniu i powiedzieli mi ze bilety beda od 27.03. Powiedzieli ze beda wszystkie, te na plyte tez, tylko nie wiedza w jakiej puli...

#1770 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:39

Tak, pamiętaj tylko o wpisaniu nr zamówienia w tytule przelewu.
Bilet przyjdzie Ci na adres podany na eventimie czy LN.

Ok, dzięki.

Ale mam jeszcze jedno pytanie, dosyć lamowate, zwłaszcza, że to było wałkowane pewnie z 1000 razy.

Mając w łapie gotówkę (no bo ten przelew z konta ojca mam zamiar zrobić, jak nie zbiorę od wszystkich zainteresowanych keszu)
to o jakim zaniesieniu jej do banku i przelaniu mowa?
To nie musi być Dresden Bank?

Jak już ktoś zechce odpisać, to bym prosił, żeby wyłożył łopatą jak idiocie ;o)

#1771 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:41

Mam do sprzedania bilet, sektor 33, rząd 29 :))

Mając w łapie gotówkę (no bo ten przelew z konta ojca mam zamiar zrobić, jak nie zbiorę od wszystkich zainteresowanych keszu)

Możesz np. wykonać przelew internetowy z jakiegokolwiek banku do Dresden Banku. Lub wpłacić kaskę w jakimkolwiek banku i tam wykonają przelew za Ciebie do Dresden, przy czym zapłacisz prowizje za wykonaną transakcję...

#1772 Szadi

Szadi

Użytkownik

• Members
  • 137 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:43

Więc:
właśnie dokonałem przelew z "kesz w ręku" . Wpadam do banku i przy kasie mówie: chce dokonać przelew :D Pani mówi - proszę wypełnić blankiecik, i proszę udać się do naszego punktu PKO (taka kasa ale nie w banku) mają tam taki sam system, a pan zapłaci tylko za przelew 2,50 - w banku kosztuje 10 zł. A więc - wypełnij blankiet i do punktu opłat. Oczywiście niekoniecznie PKO

#1773 cezar

cezar

Użytkownik

• Members
  • 695 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:44

Jestem zaaaa!! :) Od samego rana zrobimy sobie piknik pod bramką, później... jak już przejdziemy to będzie piknik pod sceną :) Cudowne chwile z cudownymi ludźmi :))

P.S Czarek, nie wiesz czy Mac z Wawy ma bilet??

"Mac z Wawy" hihihi Tak, Grzesiu ma bilet na płytę :)

#1774 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:45

"Mac z Wawy" hihihi Tak, Grzesiu ma bilet na płytę :)

good <_<

#1775 kika

kika

Użytkownik

• Members
  • 34 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:46

helo!! ale jestem zawieszona... zrobilam rano przelew w banku... no ale spieszylam sie potem na zajecia i nie popatrzylam na dane na potwierdzeniu.. teraz zagladam i wszytko ok poza tym ze babka wpisala zly kod o 1 cyfre... ale na eventimie mam dobry.. wiec mam pytanie czy mam dzwonic tam i to wyjasniac czy jesli mam na koncie poprawny adres to beda wysylac na ten wlasnie??
"we'll shine like stars in the summer night...
we'll shine like stars in the winter light..."

#1776 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:48

helo!! ale jestem zawieszona... zrobilam rano przelew w banku... no ale spieszylam sie potem na zajecia i nie popatrzylam na dane na potwierdzeniu.. teraz zagladam i wszytko ok poza tym ze babka wpisala zly kod o 1 cyfre... ale na eventimie mam dobry.. wiec mam pytanie czy mam dzwonic tam i to wyjasniac czy jesli mam na koncie poprawny adres to beda wysylac na ten wlasnie??

"Jeżeli w tytule przelewu nie napiszesz numeru rezerwacji Twoje pieniądze zostaną zwrócone z potrąceniem 10 pln opłaty manipulacyjnej." Takie coś mam w mailu.

Lepiej zadzwoń i wyjaśnij sytuacje, bo może się okazać, że opłaciłaś bilet komuś innemu... A Twój przepadnie,

#1777 Buldi

Buldi

Użytkownik

• Members
  • 4 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:50

Witam. Mam 2 bileciki na płytkę. Kupiłem na ticketpro.cz HURRAAAA!!!!

#1778 Szadi

Szadi

Użytkownik

• Members
  • 137 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:50

Wydaje mi się że numery były przyznawane "po kolei" , więc jak ktoś kupił dokładnie to samo co ty mogłaś mu opłacić bilet . mogę sie mylić...

#1779 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 20 marca 2009 - 14:55

Witas!

Zaniesienie do banku:
1. weź pieniądze, przelicz, uważaj żebyś nie zgubił albo żeby nikt Ci nie ukradł
1a. Weź trochę więcej pieniążków żeby opłacić usługę przelewu *
2. wpraw sie w ruch poprzez pójście do miejsca gdzie wiesz że są banki, ewentualnie skorzystaj z jakiegoś środka trasportu
3. jak zobaczysz jakiś bank, to wchodź
4. nie musi to być Dresden Bank
5. musi być napisane "bank", to nie może być poczta ani jakiś tam punkt płatniczy, SKOK itp.
6. wyjmij pieniądze te o których mowa w pkt 1
7. podejdź do okienka kasowego
8. przekaż Pani pieniążki, podaj wszyski dane, ewentulanie wypełnij blankiet wpłaty
9. zabierz potwierdzenie wpłaty
10. podziękuj i pożegnaj się
11. ciesz się - udało Ci się!

W razie wątpliwości pytaj ;)

* - prawa autorskie: Organizacja
Dołączona grafika

#1780 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 posts

Posted 20 marca 2009 - 15:00

Haha, no i o to chodzi! Czy w razie wątpliwości nie jest cudownie przeczytać coś takiego? :D Normalnie DZIĘKS !

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users