Bilety: opinie
#1745 Guest_madredeus_*
Napisano 20 marca 2009 - 13:01
Dzięki, dzięki. Ogarnąłem to i znalazłem na LN moją rezerwację bo tam kupowałem a nie na Eventimie. Popieprzyło mi się ale juz jest ok.
ODSTĄPIĘ REZERWACJĘ NA TRYBUNY ZA 140 ZŁ!!!
A ja właśnie nie mogę ogarnąć strony LN. Jestem zalogowana i jak mam niby sprawdzić, gdzie jest ta rezerwacja??
Napisano 20 marca 2009 - 13:03
Powiem Wam tak - to była piekna, cudownie nerwowa noc! Wyjątkowa!
Człowiek żyje, gdy płonie emocjami, nawet tymi destrukcyjnymi, one też dają nam moc, mimo że spalają z założenia.
"Chodzi o to żeby gonić króliczka a nie by dogonić go!" - to na pocieszenie tym, którym jeszcze nie udało się kupić biletu, i z języczkiem pokazanym tym, którzy kupili bilety wcześniej bez walki! O!
Teraz liczę na akcję konsolidacyjną zmierzającą do tego byśmy wszyscy razem obok siebie na płycie się znaleźli! Może jakaś blokada bramek zwartą tylarierą? No przynajmniej jakieś organizacyjne działania - taki zlocik NASZ pod sceną!
Jestem zaaaa!! Od samego rana zrobimy sobie piknik pod bramką, później... jak już przejdziemy to będzie piknik pod sceną Cudowne chwile z cudownymi ludźmi )
P.S Czarek, nie wiesz czy Mac z Wawy ma bilet??
czyli mogę spokojnie zamówić bilet na ticketpro , i wybiorę formę Payment bank tam gdzie są rubryki VISA i wysyłam z Szwecji pieniądze tak ?
To tak jak z kupowaniem biletów lotniczych. Nie ma znaczenia z jakiego banku płacisz. Wybierasz VISA, podajesz nr karty i 3 cyferki z odwrotu, date ważności karty i wsjo
Użytkownik bee edytował ten post 21 marca 2009 - 01:12
Napisano 20 marca 2009 - 13:31
Znalazłam coś takiego z oznaczeniami sektorów g.
http://img21.imagesh...toryderby02.jpg
Ale co oznaczają balkony na bilecie, to nie mam zielonego pojęcia.
Po przebudowie trybuny stadionu na przeciwko byłej wieży podzielone są na 2 części Górną - g i dolną - d co widać na rysunku.
Oto zdjęcie stadion
Nie wiedziałem, że przy kupnie biletu należało wypełnić preferencje klubowe
Napisano 20 marca 2009 - 13:42
Tak, to już wiem.Po przebudowie trybuny stadionu na przeciwko byłej wieży podzielone są na 2 części Górną - g i dolną - d co widać na rysunku.
Oto zdjęcie http://www.dachowy.p...dion_slaski.jpg
Nie wiedziałem, że przy kupnie biletu należało wypełnić preferencje klubowe
Ale ja w rezerwacji mam sektor 6 g, a na przykład gosia_08 balkon. I to mnie ciekawi.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych