Bilety: opinie
Posted 20 marca 2009 - 08:17
tak z czystej ciekawości mam trzymać te 5 biletów czy też nie, bo normalnie pogubiłem się w tym co napisałaś
a masz jakies w nadmiarze? gdyby tak, lub ktokolwiek inny dysponowal jakimis biletami na zielone to ja chetnie..
Posted 20 marca 2009 - 08:22
Dla mnie dystrybucja biletów dla osób niepełnosprawnych w Polsce to tragedia. W innych państwach zasady sprzedaży są jasno określone. Ciekawe jak będzie większe zainteresowanie w jaki sposób będą one rozdzielane. Płatność za takie bilety też jest chora. W innych państwach dostępne są pakiety dla osób niepełnosprawnych, obejmujące również opiekuna. U nas jak rozumiem osoba potrzebująca opieki musi wykupić dwa bilety po 450 zł?
Atomic_Mario ja już k******y dostałam z tego powodu.Kupiłam bilet za 140,dla siebie,ale nie wiem czy zostanę na niego wpuszczona.Czuję się jakbym była z innej planety.Muszę czekać na bilet za 450 zł!
Posted 20 marca 2009 - 08:26
Ech...z opóźnieniem...za co przepraszam, wyjaśnienie już pewnie dotarło w wiadome miejscetak z czystej ciekawości mam trzymać te 5 biletów czy też nie, bo normalnie pogubiłem się w tym co napisałaś
Więc jeszcze raz przepraszam i bardzo dziekuję
PS. Wydawało mi się, że ze wszystkim zdąże i nie sądziłam, że można tak 'szybko' spać
Posted 20 marca 2009 - 08:27
kiedy dokładali - chyba do kilku dni od uruchomienia sprzedaży, Dublin jest cały czas on sale a jest już drugi koncert, chociaż wiadomo raczej, że nie ma opcji, żeby tam akurat bilety się nie sprzedały, myślę, że jeśli mieliby dołożyć to chyba do poniedziałku będziemy wiedzieć
Posted 20 marca 2009 - 08:30
, Dublin jest cały czas on sale a jest już drugi koncert, chociaż wiadomo raczej, że nie ma opcji, żeby tam akurat bilety się nie sprzedały, myślę, że jeśli mieliby dołożyć to chyba do poniedziałku będziemy wiedzieć
Jaki Dublin jest on sale ?????????????????? On sale będzie dopiero za 30 min
Posted 20 marca 2009 - 08:34
Posted 20 marca 2009 - 08:36
Czy teraz powinienem dostać jakieś potwierdzenie dokonania płatności z Eventimu? Jeśli tak to mniej więcej kiedy?
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 20 marca 2009 - 08:38
ej właśnie chyba kupiłe bilet na czeskim ticketpro ale nie jestem pewien bo wyszło mi coś takiego:
order status: accepted
paymant status: waiting
skąd będewiedziałże bilet jest mój dostanę maila czy jak??
Spoko, ja też kupiłem przez ticketpro.cz / wyszły po przeliczeniu 228zł z dostawą do domu/ dostaniesz maila / jesli juz nie dostałeś/ z potwierdzeniem że wszystko jest ok, a ten waiting to po prostu czekanko az ściągną kasiorę z twojej karty / wiem co gadam bo przetrenowałem juz na Madonnie
(Poszalałbym, ale nie dziś!)
Posted 20 marca 2009 - 08:39
Spoko, ja też kupiłem przez ticketpro.cz / wyszły po przeliczeniu 228zł z dostawą do domu/ dostaniesz maila / jesli juz nie dostałeś/ z potwierdzeniem że wszystko jest ok, a ten waiting to po prostu czekanko az ściągną kasiorę z twojej karty / wiem co gadam bo przetrenowałem juz na Madonnie
jak długo takieściąganko do nich tej kasy może potrwać??godzinę, dwie??
Posted 20 marca 2009 - 08:40
Włąsnie dokonałem płatności na Inteligo.
Czy teraz powinienem dostać jakieś potwierdzenie dokonania płatności z Eventimu? Jeśli tak to mniej więcej kiedy?
.
Nie wiem czy oni z własnej inicjatywy wysyłają takie potwierdzenie.
W środę dokonałem płatności przez Inteligo (obecnie iPKO). Wczoraj z rana napisałem do Eventimu prośbę o potwierdzenie wpłynięcia kasy. W odpowiedzi na tego maila przysłali mi informację, że kasa wpłynęła. Być może sami też by napisali, obawiam się że "dają sobie" na to jednak jakieś 4 tygodnie.
Posted 20 marca 2009 - 08:43
nie nerwowo, ja przy zakupie na Madonne maila dostałem po ponad 24 godz / szybciej mi kasa zjechała z konta więc się nie wkurzałem....chlera zadnego potwierdzenie niedostałem jak narazie a mineło już 40 minut, to co przepadło???????????????????????
(Poszalałbym, ale nie dziś!)
Posted 20 marca 2009 - 08:51
Podobno bilety na płytę można kupić w czeskim Ticketpro:
http://www.ticketpro...-u2-polsko.html
Kupiłem bez problemu bilety na płyte. Przy zakupie 6 szt. wychodzi około 220zł/szt. Jedyna forma płatności to CreditCart
Posted 20 marca 2009 - 08:55
Właśnie udało mi się wylosować 4 bilety na płytę na polskim ticketpro! Klikajcie do skutku: wpiszcie liczbę biletów, jak wynikiem jest "brak", to wstecz i ponownie. Ja najpierw trafiłem 1, 10 minut później kolejne brakujące mi 3. I wszystkie 4 mam już potwierdzone!
CU in Chorzów
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users