Jump to content

Photo

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#1661 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:13

ej właśnie chyba kupiłe bilet na czeskim ticketpro ale nie jestem pewien bo wyszło mi coś takiego:
order status: accepted
paymant status: waiting

skąd będewiedziałże bilet jest mój dostanę maila czy jak??

#1662 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:13

ktoś kojarzy po jakim czasie dokładano drugie koncerty?
chociaż juz najpewniej przesądzone że u nas bedzie tylko 1 a sektory za 450 i 825 beda sie wyprzedawaly do sierpnia....

#1663 david87

david87

Użytkownik

• Members
  • 86 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:17

tak z czystej ciekawości mam trzymać te 5 biletów czy też nie, bo normalnie pogubiłem się w tym co napisałaś :)

a masz jakies w nadmiarze? gdyby tak, lub ktokolwiek inny dysponowal jakimis biletami na zielone to ja chetnie..
If you don`t aim at anything you achieve nothing

#1664 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:22

Dla mnie dystrybucja biletów dla osób niepełnosprawnych w Polsce to tragedia. W innych państwach zasady sprzedaży są jasno określone. Ciekawe jak będzie większe zainteresowanie w jaki sposób będą one rozdzielane. Płatność za takie bilety też jest chora. W innych państwach dostępne są pakiety dla osób niepełnosprawnych, obejmujące również opiekuna. U nas jak rozumiem osoba potrzebująca opieki musi wykupić dwa bilety po 450 zł? :blink:

Atomic_Mario ja już k******y dostałam z tego powodu.Kupiłam bilet za 140,dla siebie,ale nie wiem czy zostanę na niego wpuszczona.Czuję się jakbym była z innej planety.Muszę czekać na bilet za 450 zł!
"I must be an acrobat to talk like this and act like that"

Dołączona grafika

#1665 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:26

tak z czystej ciekawości mam trzymać te 5 biletów czy też nie, bo normalnie pogubiłem się w tym co napisałaś :)

Ech...z opóźnieniem...za co przepraszam, wyjaśnienie już pewnie dotarło w wiadome miejsce ;)
Więc jeszcze raz przepraszam i bardzo dziekuję :)

PS. Wydawało mi się, że ze wszystkim zdąże i nie sądziłam, że można tak 'szybko' spać ;)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#1666 Martita

Martita

party girl

• Members
  • 709 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:27

trzymam kciuki za wszystkich pechowców - bilety na pewno będą się jeszcze pojawiać, nikomu z forumowiczów tego oczywiście nie życzę ;) ale raczej nie wszystkie rezerwacje zakończą się sprawnie, szybko i pozytywnie, a wtedy jakieś pojedyncze sztuki będą spadać do puli dostępnych, nie zazdroszczę, ale życzę wytrwałości, cierpliwości i powodzenia w polowaniu na bilety!!

kiedy dokładali - chyba do kilku dni od uruchomienia sprzedaży, Dublin jest cały czas on sale a jest już drugi koncert, chociaż wiadomo raczej, że nie ma opcji, żeby tam akurat bilety się nie sprzedały, myślę, że jeśli mieliby dołożyć to chyba do poniedziałku będziemy wiedzieć
an ocean and a rock

#1667 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:29

Wiecie może od której mogą być otwarte te wszystkie badziewne firmy,które są odpowiedzialne za ten bajzel?
"I must be an acrobat to talk like this and act like that"

Dołączona grafika

#1668 aniarg

aniarg

Użytkownik

• Members
  • 77 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:30

, Dublin jest cały czas on sale a jest już drugi koncert, chociaż wiadomo raczej, że nie ma opcji, żeby tam akurat bilety się nie sprzedały, myślę, że jeśli mieliby dołożyć to chyba do poniedziałku będziemy wiedzieć

Jaki Dublin jest on sale ?????????????????? On sale będzie dopiero za 30 min

#1669 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:32

chlera zadnego potwierdzenie niedostałem jak narazie a mineło już 40 minut, to co przepadło??????????????????????? :mellow:

#1670 AREKAWF

AREKAWF

Użytkownik

• Members
  • 14 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:34

Hej. Witam po kilkugodzinnej przerwie. Dokonałem dwóch zakupów z ticketpro ale nie dostałem żadnego maila. Mam numery transakcji więc chyba jest OK. Czy dostaliście potwierdzenie po zakupach na ticketpro. Pozdrawiam i życzę szczęścia tym którzy jeszcze walczą
Dołączona grafika

#1671 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:36

Włąsnie dokonałem płatności na Inteligo.

Czy teraz powinienem dostać jakieś potwierdzenie dokonania płatności z Eventimu? Jeśli tak to mniej więcej kiedy?

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#1672 kiwi

kiwi

Użytkownik

• Members
  • 37 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:38

ej właśnie chyba kupiłe bilet na czeskim ticketpro ale nie jestem pewien bo wyszło mi coś takiego:
order status: accepted
paymant status: waiting

skąd będewiedziałże bilet jest mój dostanę maila czy jak??

Spoko, ja też kupiłem przez ticketpro.cz / wyszły po przeliczeniu 228zł z dostawą do domu/ dostaniesz maila / jesli juz nie dostałeś/ z potwierdzeniem że wszystko jest ok, a ten waiting to po prostu czekanko az ściągną kasiorę z twojej karty / wiem co gadam bo przetrenowałem juz na Madonnie :P
I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight!
(Poszalałbym, ale nie dziś!)

#1673 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:39

Spoko, ja też kupiłem przez ticketpro.cz / wyszły po przeliczeniu 228zł z dostawą do domu/ dostaniesz maila / jesli juz nie dostałeś/ z potwierdzeniem że wszystko jest ok, a ten waiting to po prostu czekanko az ściągną kasiorę z twojej karty / wiem co gadam bo przetrenowałem juz na Madonnie :P

jak długo takieściąganko do nich tej kasy może potrwać??godzinę, dwie??

#1674 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:40

Włąsnie dokonałem płatności na Inteligo.

Czy teraz powinienem dostać jakieś potwierdzenie dokonania płatności z Eventimu? Jeśli tak to mniej więcej kiedy?
.

Nie wiem czy oni z własnej inicjatywy wysyłają takie potwierdzenie.

W środę dokonałem płatności przez Inteligo (obecnie iPKO). Wczoraj z rana napisałem do Eventimu prośbę o potwierdzenie wpłynięcia kasy. W odpowiedzi na tego maila przysłali mi informację, że kasa wpłynęła. Być może sami też by napisali, obawiam się że "dają sobie" na to jednak jakieś 4 tygodnie. ;)
Dołączona grafika

#1675 arrrow

arrrow

Użytkownik

• Members
  • 87 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:40

chlera zadnego potwierdzenie niedostałem jak narazie a mineło już 40 minut, to co przepadło??????????????????????? :mellow:

ja dostałem po prawie 2 godzinach, także nie panikuj;)

#1676 kiwi

kiwi

Użytkownik

• Members
  • 37 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:43

nie nerwowo, ja przy zakupie na Madonne maila dostałem po ponad 24 godz / szybciej mi kasa zjechała z konta więc się nie wkurzałem....

#1677 devonukkk

devonukkk

Użytkownik

• Members
  • 476 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:43

WLASNIE NABYLEM W TICKET PRO RED 1 !!!! od strony EDZIA !! mam 2 bilety na sektor 32 vis a vis sceny nabylem je o 0:20...jak ticketpro byl off i zadnych redsów ...to byly nerwy !!!..odstapie oczywisie po nominale 450.... pzdro 2 all

#1678 bebok

bebok

Użytkownik

• Members
  • 265 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:51

Podobno bilety na płytę można kupić w czeskim Ticketpro:

http://www.ticketpro...-u2-polsko.html

Kupiłem bez problemu bilety na płyte. Przy zakupie 6 szt. wychodzi około 220zł/szt. Jedyna forma płatności to CreditCart

#1679 kiwi

kiwi

Użytkownik

• Members
  • 37 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:52

Kupiłem bez problemu bilety na płyte. Przy zakupie 6 szt. wychodzi około 220zł/szt. Jedyna forma płatności to CreditCart

ale wystarczy zwykła visa electron!

#1680 piontec

piontec

Użytkownik

• Members
  • 1 posts

Posted 20 marca 2009 - 08:55

Witam!

Właśnie udało mi się wylosować 4 bilety na płytę na polskim ticketpro! Klikajcie do skutku: wpiszcie liczbę biletów, jak wynikiem jest "brak", to wstecz i ponownie. Ja najpierw trafiłem 1, 10 minut później kolejne brakujące mi 3. I wszystkie 4 mam już potwierdzone!

CU in Chorzów :)

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users