Bilety: opinie
Napisano 20 marca 2009 - 03:44
moje rate your music / oceny płyt U2 - https://rateyourmusi...ol/strm_a/U2/1
Napisano 20 marca 2009 - 03:55
jako zwolennik Blazers żałuję, że Aldridge nie może zagrać...hmmm OT
No ok. To dbnoc jeszcze raz wszystkim 'walczącym' dzisiejszej nocy..
czas udać się na zasłużony odpoczynek, bo za 3h do pracy czas..
Napisano 20 marca 2009 - 04:00
nie sposób się nie zgodzić ...i w dodatku zespół sztucznie windowany na lidera konferencji wschodniej..
jako zwolennik Blazers żałuję, że Aldridge nie może zagrać...hmmm OT
No ok. To dbnoc jeszcze raz wszystkim 'walczącym' dzisiejszej nocy..
czas udać się na zasłużony odpoczynek, bo za 3h do pracy czas..
jako ze temat ma ok 55555 stron pozwole sobie na ostatniegho posta offtopiku:
jak lebrąnowi popsują sie kolana, to bedzie grał kupe.
a lakersi o 3,30 zaczeli, przpraszam za wprowadzenie w blad - zdaje sobie sprawe,z ewielu z Was z wypoiekami na twarzach czekalo na 68. mecz laczkersów sezonu zasadniczego lol
a konferencja wschodnia ssisie od kiedy sami-wiecei-kto zdecydowal sie na palenie cygar miast grania totez nie ma sie co dziwic ze lebamber proweadzi
Napisano 20 marca 2009 - 04:14
ruch w topicu jak na arabskim suku, az chcialoby sie zapytac nieszczesliwcow sznijja hwalak?. Rzeczywiscie zdjecie zespolu na Eventimie cos sugeruje A moze, diably skubane, oni sobie pewne rzeczy zaplanowali? Poza tym przylaczam sie do poprzednikow w podziekowaniach za niesamowite emocje, ktore tak rzadko nam sie zdarzaja.
Udalo mi sie po dlugim czasie zamowic wymarzony bilet, dwie niefortunnie zakonczone transakcje spowodowane byly...nieprawidlowa rozdzielczoscia ekranu, grzebaniem w ustawieniach i nastepnie polgodzinnym naprawianiem tego, co popsulam. W koncu na ekranie pojawil sie magiczny znak koszyka.
U2.com podaje odnosnik do strony Eventima, moze stad te przeciazone serwery?
Ostatecznie zdobylam 2 bilety na plyte, z czego jeden oplacony, niezaksiegowany. Dwie rezerwacje z trzema siodemkami, wiec moge odstapic jedna rezerwacje (7977813) i moze kogos uszczesliwic. (najwygodniej z Trojmiasta i okolic) Reszta info na priva.
Byc moze nad ranem i w ciagu dnia beda kolejne rzuty biletow na plyte. Zatem powodzenia.
Jestem padnieta po maratonie klikania i odswiezania. Dziekuyah. Dobranoc.
- Bandita Blondita
Napisano 20 marca 2009 - 06:36
Dziady z onetu oczywiście musiały poinformować wszystkich dookoła!!! Nie przypominam sobie, żeby o innych koncertach przypominali dzień przed planowaną sprzedażą biletów.
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 20 marca 2009 - 07:00
Myślę, że to ONET.PL "U2 w Polsce: rusza sprzedaż biletów" było przyczyną tego, że wielu z nas miało problemy z zakupem biletu.
Dziady z onetu oczywiście musiały poinformować wszystkich dookoła!!! Nie przypominam sobie, żeby o innych koncertach przypominali dzień przed planowaną sprzedażą biletów.
.
To już nie chcemy drugiego koncertu?
Fajnie czyta się Wasze posty, niesamowite emocje. Mam nadzieję, że będę miał je okazje też przeżyć przy drugim koncercie w Chorzowie
Napisano 20 marca 2009 - 07:07
Niech mnie ktoś pocieszy i powie, że z płytą to jeszcze nie wszystko stracone
Nie martw się, znam przynajmniej 2 osoby (jedna to ja) która na wszelki wypadek kupiła 1 bilet więcej.
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych