Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#1621 kinia

kinia

Użytkownik

• Members
  • 200 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 03:27

Po wielu nieudanych próbach...-_NARESZCIE!
Czas na sen... o 5 pobudka i do pracy... :P !
Dziękuje wszystkim za pomoc !
Posted Image

#1622 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 03:28

jak juz nie spicie to propounję o 4;30 ogladac LEKERSÓW

#1623 spider31

spider31

Użytkownik

• Members
  • 23 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 03:34

Właśnie Blazers - Cavs kończą pojedynek..;)
5 piw proszę..

#1624 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 03:36

no sie oglada ale po prawdzie ogladanie zespolu w ktorym 89% decyzji podejmuje 1 zawodink jest quite boring

#1625 pike

pike

Użytkownik

• Members
  • 28 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 03:44

Przepraszam mam pytanie. Na ticketpro rzekomo kupiłem dwa bilety. W trakcie finalizacji (po wybraniu eCard metodą przelewu) po zazanczeniu banku i wciśnięciu dalej, nie pojawił mi się żaden komunikat tylko stronka ecard. Patrzę że na swoim koncie mam 2 zamówienia a nie rezerwacje (są numery transkacji). Na maila nie przyszło żadne potwierdzenie. Orientuje się ktoś o co chodzi? Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam

moje rate your music / oceny płyt U2 - https://rateyourmusi...ol/strm_a/U2/1 

#1626 spider31

spider31

Użytkownik

• Members
  • 23 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 03:55

nie sposób się nie zgodzić;)...i w dodatku zespół sztucznie windowany na lidera konferencji wschodniej..
jako zwolennik Blazers żałuję, że Aldridge nie może zagrać...hmmm OT

No ok. To dbnoc jeszcze raz wszystkim 'walczącym' dzisiejszej nocy..:)
czas udać się na zasłużony odpoczynek, bo za 3h do pracy czas..
5 piw proszę..

#1627 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 04:00

nie sposób się nie zgodzić ;) ...i w dodatku zespół sztucznie windowany na lidera konferencji wschodniej..
jako zwolennik Blazers żałuję, że Aldridge nie może zagrać...hmmm OT

No ok. To dbnoc jeszcze raz wszystkim 'walczącym' dzisiejszej nocy.. :)
czas udać się na zasłużony odpoczynek, bo za 3h do pracy czas..

jako ze temat ma ok 55555 stron pozwole sobie na ostatniegho posta offtopiku:
jak lebrąnowi popsują sie kolana, to bedzie grał kupe.

a lakersi o 3,30 zaczeli, przpraszam za wprowadzenie w blad - zdaje sobie sprawe,z ewielu z Was z wypoiekami na twarzach czekalo na 68. mecz laczkersów sezonu zasadniczego lol

a konferencja wschodnia ssisie od kiedy sami-wiecei-kto zdecydowal sie na palenie cygar miast grania totez nie ma sie co dziwic ze lebamber proweadzi

#1628 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 04:06

nawet przeszło mi przez myśl żeby zrobić z tym porządek, ale chyba zostawimy to jako pomniczek po dzisiejszej nocy.
tylko już nie offtopujcie misiaki ;)

Użytkownik acr edytował ten post 20 marca 2009 - 04:07

#1629 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 04:07

:*

#1630 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 04:14

Helloł,

ruch w topicu jak na arabskim suku, az chcialoby sie zapytac nieszczesliwcow sznijja hwalak?. Rzeczywiscie zdjecie zespolu na Eventimie cos sugeruje :huh: A moze, diably skubane, oni sobie pewne rzeczy zaplanowali? Poza tym przylaczam sie do poprzednikow w podziekowaniach za niesamowite emocje, ktore tak rzadko nam sie zdarzaja.

Udalo mi sie po dlugim czasie zamowic wymarzony bilet, dwie niefortunnie zakonczone transakcje spowodowane byly...nieprawidlowa rozdzielczoscia ekranu, grzebaniem w ustawieniach i nastepnie polgodzinnym naprawianiem tego, co popsulam. W koncu na ekranie pojawil sie magiczny znak koszyka. :)
U2.com podaje odnosnik do strony Eventima, moze stad te przeciazone serwery?

Ostatecznie zdobylam 2 bilety na plyte, z czego jeden oplacony, niezaksiegowany. Dwie rezerwacje z trzema siodemkami, wiec moge odstapic jedna rezerwacje (7977813) i moze kogos uszczesliwic. (najwygodniej z Trojmiasta i okolic) Reszta info na priva.

Byc moze nad ranem i w ciagu dnia beda kolejne rzuty biletow na plyte. Zatem powodzenia.

Jestem padnieta po maratonie klikania i odswiezania. Dziekuyah. Dobranoc.

- Bandita Blondita :P

#1631 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 06:03

mam zarezerwowane bilety, chce kupić dwa z tego.... niestety wszystkie są w ramach jednego zamówienia.... jak w takim ukladzie zrezygnowac z dwóch??? no bo przeciez jak wpłace im mniejsza kwote to mi ja odeśla..... bardzo prosze o odpowiedz

#1632 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 06:36

Myślę, że to ONET.PL "U2 w Polsce: rusza sprzedaż biletów" było przyczyną tego, że wielu z nas miało problemy z zakupem biletu.

Dziady z onetu oczywiście musiały poinformować wszystkich dookoła!!! Nie przypominam sobie, żeby o innych koncertach przypominali dzień przed planowaną sprzedażą biletów.

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#1633 Mirbalman

Mirbalman

Pan Tamburyn

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 06:44

Teraz to już nawet nie jest napisane, że "aktualnie brak" biletów. Jest kompletny "Brak" na płytę :(

#1634 A_U2_F

A_U2_F

Użytkownik

• Members
  • 611 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 06:54

Je*ane konie...
Dobijcie mnie :(
All that You can't - leave BEHIND...
So
Spoiler
what?!

#1635 kika

kika

Użytkownik

• Members
  • 34 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 06:58

poszlam spac o 2.30 bo juz nie moglam czekac na tego maila... ale jest:) o 8 bank otwieraja wiec biegne tam niedlugo!!!! widzimy sie 6.08 ;p :D

paaaaaaa!!!!!!!!
"we'll shine like stars in the summer night...
we'll shine like stars in the winter light..."

#1636 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 07:00

Myślę, że to ONET.PL "U2 w Polsce: rusza sprzedaż biletów" było przyczyną tego, że wielu z nas miało problemy z zakupem biletu.

Dziady z onetu oczywiście musiały poinformować wszystkich dookoła!!! Nie przypominam sobie, żeby o innych koncertach przypominali dzień przed planowaną sprzedażą biletów.
.

To już nie chcemy drugiego koncertu? :D

Fajnie czyta się Wasze posty, niesamowite emocje. Mam nadzieję, że będę miał je okazje też przeżyć przy drugim koncercie w Chorzowie B)
Dołączona grafika

#1637 Mirbalman

Mirbalman

Pan Tamburyn

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 07:01

Niech mnie ktoś pocieszy i powie, że z płytą to jeszcze nie wszystko stracone <_<

#1638 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 07:04

mnie się nie udało :(

#1639 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 20 marca 2009 - 07:07

Niech mnie ktoś pocieszy i powie, że z płytą to jeszcze nie wszystko stracone <_<

Nie martw się, znam przynajmniej 2 osoby (jedna to ja) która na wszelki wypadek kupiła 1 bilet więcej.

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#1640 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 20 marca 2009 - 07:14

Nie mam siły przebijać się przez ten cały wątek, ale na szczęście bilety kupione. Tak jak mówiłem, nie rozeszły się od razu, osobiście widziałem o 4 rano jeszcze bilety na płytę. W każdym bądź razie do zobaczenia w Chorzowie :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych