3 dni na wyslanie po kliknieciu przycisku 'kup'
Czy to trzeba im w jakikolwiek sposób potwierdzać???
Napisano 19 marca 2009 - 23:00
Napisano 19 marca 2009 - 23:02
Ja jestem spokojna ale nie moge sie zarejestrowac na eventimie..a jak musze byc zarejestrowana i na Even i na LN to wyjdzie na to ze biletu nie kupie. A nie mam sily kopac przez caly watek.. ( na marginesie jak wlaczyc pliki cookie?)Jej, jaki szał. Ile ludzi. Ile pytań. Ile tych samych pytań. Ile tych samych odpowiedzi. Ludzie. Więcej luzu. Obierzcie taktykę, idźcie po herbatkę, na serial i wróćcie o 23:50. Wszyscy kupimy. Spokojnie
Napisano 19 marca 2009 - 23:02
na livenation nie mozna sie rejstrowac, na eventim wylogować.. kocham ten polski profesjonalizm. Zdzierają tyle kasy to mogliby chociaż jakiś komfort zakupu zagwarantować
Napisano 19 marca 2009 - 23:04
Da się, bo właśnie się zarejestrowałam bezproblemowo i natychmiastowo.wie ktoś czy da sie jeszcze na livenation.pl zarejestrować?
Po prostu odśwież sobie ten obrazek z kodem i próbuj za każdym razem inny kod wpisywać. Kilknęłam chyba 4 razy i udało mi się.Ja jestem spokojna ale nie moge sie zarejestrowac na eventimie..a jak musze byc zarejestrowana i na Even i na LN to wyjdzie na to ze biletu nie kupie. A nie mam sily kopac przez caly watek.. ( na marginesie jak wlaczyc pliki cookie?)
Napisano 19 marca 2009 - 23:04
Stronę eventim robiła firma ze Słowenii...na livenation nie mozna sie rejstrowac, na eventim wylogować.. kocham ten polski profesjonalizm.
Napisano 19 marca 2009 - 23:12
eee a gdzie narzedzia? gdzie ?ja jestem ciolek komputerowy i nie wiem...dobra znalazlam..to czemu evetim pluje o plikach cookie skoro mam wlaczone? nie moge sie zarejestrowac.... bo mi sie nie przyyjmuje kodu...zaraz sie pochlastam... wychodzi na to ze livenation nie wystarczy...a ticketpro?<polałem się>
o przelewach to w innym topicu
a polannd
w mozilli frajerfox:
narzedzia/opcje/ i zakladka prywatnosc
Napisano 19 marca 2009 - 23:12
Właśnie na eventim wyświetliło mi, że w koszyku mam bilet za 200 zł. zarezerwowany
Wchodząc w koszyk wyświetla mi, że jest pusty. Coś czuję, że tu będą się jakieś jaja działy.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych