Bilety: opinie
Posted 19 marca 2009 - 22:20
Czy jak zamawiam bilety na powiedzmy swój adres dane itd, płace jutro przelewem z banku. To ten przelew musi byc z mojego konta? czy kogokolwiek i wystarczy w tytule nr zamówienia wpisać?
Pozdrawiam i proszę o szyyyybką odpowiedz
Posted 19 marca 2009 - 22:22
Posted 19 marca 2009 - 22:23
NIE MA REEDa
http://www.eventim.pl/livenation/pl/
są 4 kategorie tylko
dziwna sprawa
Może wiedzieli że zabardzo nie będzie chętnych i woleli oddać te miejsca dla ludzi bawiących się na płycie?
Jeszcze jedno pytanie:
Czy kupując dwa bilety i robiąc przelew przez internet musze dodatkowo doliczać za przesyłkę czy kwota ta jest już automatycznie wygenerowana (oczywiście po wcześniejszym jej wyborze) i dodana do końcowej kwoty?
#1065 Guest_madredeus_*
Posted 19 marca 2009 - 22:24
Hej, jeszcze na koniec szybkie pytanie, bo dopiero się z tym obudziłam
Czy jak zamawiam bilety na powiedzmy swój adres dane itd, płace jutro przelewem z banku. To ten przelew musi byc z mojego konta? czy kogokolwiek i wystarczy w tytule nr zamówienia wpisać?
Pozdrawiam i proszę o szyyyybką odpowiedz
W tytule przelewu wpisujesz nr zamówienia. To wystarczy. Adres doręczenia masz ustalony na koncie eventimu czy ticketpro.
#1067 Guest_madredeus_*
Posted 19 marca 2009 - 22:26
Czy kupując dwa bilety i robiąc przelew przez internet musze dodatkowo doliczać za przesyłkę czy kwota ta jest już automatycznie wygenerowana (oczywiście po wcześniejszym jej wyborze) i dodana do końcowej kwoty.
Ja płacąc przelewem dostałam informację ile w sumie muszę przelać na konto czyli wartość biletów+koszt dostawy. Wszystko wyszczególnione i suma jaką musze przelać.
Posted 19 marca 2009 - 22:26
Posted 19 marca 2009 - 22:28
też mam ten dylemat, albo plyta i dosyc daleko od sceny, albo ticekty na dolna trybunę za 140Co z tymi biletami za 140 zł? Troche mnie to zbiło z tropu. Dobre mogą być, te dolne? BO planowałam płytę ale że tak powiem..troche sie jej obawiam. Nie wiem czemu ale...muszę dużo pić. To znaczy zwykłą wode niegazowaną. Inaczej padnę, umrę (albo mi si wydaje ) i nie wiem jak bym mogła uzupełniać płyty na tej płycie O tych droższych trybunach nawet nie myśle :/
Posted 19 marca 2009 - 22:28
Posted 19 marca 2009 - 22:29
#
Wybierz jedną z metod płatności
* Płatności Dotpay
* Karty kredytowe (VISA, Euro/Mastercard)
* Przedpłata
a które to perzelw niby? ratunku
Przelew to przedpłata
Posted 19 marca 2009 - 22:30
tu masz nową:Thanx
Co do RED ZONE... na stonie eventimu na stonie z informacją o U2 mapka dostępna pod tym linkiem nadal ma RED ZONE
http://www.eventim.p...tmapPreview.jpg
Posted 19 marca 2009 - 22:31
tył ale jednak blisko i widzisz telebim i do kibelka blisko, stala miejscowa, a na plycie sie jest i sie nie jest, a jak bedzie padac to masz ochrone w postaci trybun z goryAAA, no właśnie ja też sie zastanawialam... ale cały czas sobie mysle, ze to jednak TYŁ sceny, wiec... chyba lepiej ogladac ich od przodu, prawda?
Posted 19 marca 2009 - 22:32
tu masz nową:
http://www.eventim.p...tmapPreview.jpg
Tak czy siak - info o RED ZONE nadal widnie (koszt oraz link ze szczegółami)
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users