Bilety: opinie
Napisano 18 marca 2009 - 23:17
Polecanie ogólnie ten sposób odbioru? Prośże o pomoc
Napisano 18 marca 2009 - 23:43
Napisano 18 marca 2009 - 23:57
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem opis eventimu - jeśli mi się uda w nocy z czwartku na piatek, to czy mogę w piatek rano iść na pocztę i zrobić normalne polecenie przelewu tak jak na przykład z przesyłką z allegro?
Mam zwykłe konto w banku (PKO BP), nie mam internetowego, ani karty kredytowej.
czy więc mogę im zapłacić tak jak wyżej napisałem
Trochę się już w tym gubię... :-)
Pzdr
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
#927 Guest_madredeus_*
Napisano 19 marca 2009 - 00:01
Moi drodzy ma pytanie:
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem opis eventimu - jeśli mi się uda w nocy z czwartku na piatek, to czy mogę w piatek rano iść na pocztę i zrobić normalne polecenie przelewu tak jak na przykład z przesyłką z allegro?
Mam zwykłe konto w banku (PKO BP), nie mam internetowego, ani karty kredytowej.
czy więc mogę im zapłacić tak jak wyżej napisałem
Trochę się już w tym gubię... :-)
Pzdr
Tak. Dostaniesz takiego maila:
"Ważne: Prosimy o dokonanie wpłaty w ciągu 3 dni od momentu dokonania rezerwacji. Jeśli nie otrzymamy płatności w ciągu 7 dni, rezerwacja zostanie anulowana.
Bilety powinny do Państwa dotrzeć w ciągu następnych 4 tygodni, w zależności od daty wybranej imprezy."
P.S. Ja też czuje się już zagubiona...
edit: w żadnym wypadku nie idź na pocztę! Poczta takie przelewy realizuje tygodniami. Tylko BANK.
Napisano 19 marca 2009 - 00:08
Miejmy nadzieję, że wszystkim nam uda się i 06.08.2009 przeżyjemy niesamowity wieczór :-)
Ok, zrobię tak jak radzicie - pójdę do banku.
Jeszcze jedno pytanko - WYSŁKA BILETÓW - POCZTA czy UPS?
Napisano 19 marca 2009 - 00:17
A udać się nam musi Byle być zarejestrowanym wszędzie i o 00:00 wbić na serwer. I nie panikować jak trzeba będzie poczekać, zimna krew najważniejsza!
Byle przetrzymać najazd fanatyków z zagranicy, bo wątpię żeby 30 tys wbijało od 00:00 na stronki. W te wakacje jest dużo muzycznych atrakcji i pewnie publika się trochę rozeszła i nie jest tak gorączkowa.. mam nadzieję.
Napisano 19 marca 2009 - 00:31
Pzdr
Jeszcze jedno pytanie moi drodzy - Jak kupić bilety przez livenation.pl?
Tak samo jak w eventime.pl?
Bo słyszałem coś, że nie ma sensu rejestrować się na livenation bo oni i tak przekierowują na eventim...
Jak to jest????
I czy jeśli już z livenation można kupić bilet to czy mogę za niego zapłacić poileceniem przelewu z poczty (czego i tak nie zrobię :-) albo z banku tak jak w eventime?
Z góry dzięki za info
pozdrowionka
Mam nadzieję że ktoś mi rano odpisze na poprzedniego posta :-)
Tymczasem , wierzę w to iż za 24 godziny będziemy się cieszyć... :-)
Trzymajcie się, do wieczora.
Spokojnej nocy.
Użytkownik bee edytował ten post 19 marca 2009 - 11:48
#933 Guest_madredeus_*
Napisano 19 marca 2009 - 07:12
Jeszcze jedno pytanie moi drodzy - Jak kupić bilety przez livenation.pl?
Tak samo jak w eventime.pl?
Bo słyszałem coś, że nie ma sensu rejestrować się na livenation bo oni i tak przekierowują na eventim...
Jak to jest????
I czy jeśli już z livenation można kupić bilet to czy mogę za niego zapłacić poileceniem przelewu z poczty (czego i tak nie zrobię :-) albo z banku tak jak w eventime?
Z góry dzięki za info
pozdrowionka
Livenation przekierowuje na eventim. Jedynie możesz jeszcze załozyć konto na ticketpro.pl, oni też prowadzą sprzedaż.
Napisano 19 marca 2009 - 07:13
Napisano 19 marca 2009 - 07:18
Podpinam się pod pytanie, bo właśnie też tego nie kminie czy to jest na tej zasadzie, że LN jest stroną główną a ewentualnie z niej przekierowują do pozostałych dwóch czy może moge sobie wybrać dowolną ze stron i logowac się do każdej chcąc kupić bilet?
Live Nation nie prowadzi samodzielnej sprzedaży biletów. Na ich stronie następuje przekierowanie do Eventimu, a właściwie do "Eventim PL w imieniu Live Nation". Najlepiej zarejestrować się dwukrotnie -na stronie Live Nation i Eventimu. Zarejestrowanie się na Eventimie nie pozwala na zakup na "Eventim PL w imieniu Live Nation" i odwrotnie.
Napisano 19 marca 2009 - 08:50
Tak, jest to możliwe, jako spec i wieloletni bywalec na STADIONIE ŚLĄSKIM (nie narodowym !!).Z moich obliczeń wynika, że w 2005 roku na płycie było jakieś 33 tysiące ludzi?? Czy to możliwe, by tyle tam weszło??
Na trybuny może wejść ok. 55 tyś ludków. W 2005 r. 20 tyś krzesełek było wyłączonych, więc na trybuny weszło ok. 30-35 tyś. Z szacunków sprzedanych biletów wywnioskowano że było 70 tyś ludzi. Z tego wynika że na płytę weszło ok. 30-35 tyś ludzików.
W tym roku będzie tak że na trybuny wejdzie ok. 45 tyś z czego ok. 8 tyś będzie za 140 zł a reszta tj. 33 tyś na resztę trybun.
Na płytę wejdzie w takim położeniu sceny ok. 35 do 40 tyś onanistów.
na 41 str. dałem mapkę ze sceną i wydzielonymi trybunami proponuję tam zajrzeć
#937 Guest_madredeus_*
Napisano 19 marca 2009 - 09:16
Tak, jest to możliwe, jako spec i wieloletni bywalec na STADIONIE ŚLĄSKIM (nie narodowym !!).
Na trybuny może wejść ok. 55 tyś ludków. W 2005 r. 20 tyś krzesełek było wyłączonych, więc na trybuny weszło ok. 30-35 tyś. Z szacunków sprzedanych biletów wywnioskowano że było 70 tyś ludzi. Z tego wynika że na płytę weszło ok. 30-35 tyś ludzików.
W tym roku będzie tak że na trybuny wejdzie ok. 45 tyś z czego ok. 8 tyś będzie za 140 zł a reszta tj. 33 tyś na resztę trybun.
Na płytę wejdzie w takim położeniu sceny ok. 35 do 40 tyś onanistów.
na 41 str. dałem mapkę ze sceną i wydzielonymi trybunami proponuję tam zajrzeć
Haha, właśnie doszłam do tego na podstawie takich samych obliczeń
Napisano 19 marca 2009 - 09:17
W Eventimie mogę kupić max 6.
Pytanie, czy jak zaloguje się ponownie na Eventim to kupię następne bilety?
Czy jak kupie 6 na Eventim to będę mógł kupić pozostałe na Ticketpro?
Jak to rozwiązać?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych