Kupa gów.a w tym temacie się pojawiła. Ręce opadają jak to szambo się czyta. Nie mieszajcie U2 z błotem bo to grzech.
Ale do rzeczy!
Pytanie konkretne i oczekuje konkretnej odpowiedzi. Na grafice stadionu na stronie u2.com u góry, widać, że od górnych sektorów 34 i 26 odchodzą w dół jakieś dziwne czułki z zakończeniami jak ruskie satelity. Co to jest ludziska?? To jakieś ruchome kamerki czy jakiś inny wynalazek?
To z tego co widzę są chyba zrzutowane światła stadionowe, ale mogę się mylić, bo one nie są pod aż tak dużym kątem. Na VT byłem na trybunach pod jednym i w połowie/po części oderwała się przy wietrze reklama TVN
Chyba miał być KONIEC???a czy płyta będzie czyms zabudowana? czy stoi sie na trawie?
ZERO tolerancji dla wysokich cen!
Spider... jakie kupujesz bilety?
Ja biorę 2 ulgowe na parkingu
czy pisanie swoich postów to cytowanie?
To wątek o biletach na koncert a nie na parkingi...
Offtop
Ja kupuje na płytę, ale trochę się boję bo tylu onanistów tam będzie i mogę dostać wpier.... za posty na forum, no i że przez tych onanistów może się okazać że na murawie będzie biała część flagi no chyba że onaniści pojadą do krwi...
Offtop
-------------------------------
Co do tematu:
http://www.u2poland.com/ind/newsZ tego co widać na bilecie - otwarcie bram o 17:00
Teraz pytanie czy można później zacząć zbierać się pod bramą, byłem na trybunach i nie miałem z tym problemu, a na innych koncertach albo był luz, albo nie musiałem za wszelką cenę stać przy barierkach. Chyba ważne jest to ile osób może wejść do tego ringu??
Tzn. czy długość barierek przy scenie będzie większa niż przy VT (chyba trochę tak)?