Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#881 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:53

Nie ma na tym świecie osoby którą bym gardził. Tak jak napisałem: lubię was wkurwiać bo można bardzo prosto wami manipulować i mieć z tego niezłą polewkę :)

Koleś, wez wyluzuj, sa tu ludzie, ktorzy chca normalnie podyskutowac o biletach, a nie o jakis waszych osobistych uprzedzeniach wzgledem forumowiczow i forum. Przestan generalizowac i jechac po ludziach z forum, bo narobisz sobie wiecej wrogow, ktorzy w gruncie rzeczy nigdy do Ciebie nic nie mieli i w zadne "uklady" forumowe nie wchodzili (jesli takowe sa, co mnie malo interesuje), bo Twoje posty rzeczywiscie sa "wkur...." nawet dla tak pokojowo nastawionej osoby jak ja.
Pozdrawiam.

http://www.u2.szczecin.pl

#882 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:54

EDIT: acr, dopiero teraz przeczytałem twojego posta wiec mam nadzieję że nie skasujesz mojego :)

Ok. To był ostatni puszczony. Choć w sumie mógłbyś wyedytować ;)

I już. Chill.

#883 tomek.jg

tomek.jg

Użytkownik

• Members
  • 18 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:55

Kupa gów.a w tym temacie się pojawiła. Ręce opadają jak to szambo się czyta. Nie mieszajcie U2 z błotem bo to grzech. :)

Ale do rzeczy!

Pytanie konkretne i oczekuje konkretnej odpowiedzi. Na grafice stadionu na stronie u2.com u góry, widać, że od górnych sektorów 34 i 26 odchodzą w dół jakieś dziwne czułki z zakończeniami jak ruskie satelity. Co to jest ludziska?? To jakieś ruchome kamerki czy jakiś inny wynalazek?

#884 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:00

a czy płyta będzie czyms zabudowana? czy stoi sie na trawie?

ZERO tolerancji dla wysokich cen!

Spider... jakie kupujesz bilety?

Ja biorę 2 ulgowe na parkingu

Użytkownik ralfik32 edytował ten post 18 marca 2009 - 20:24
połączyłem dwa posty. mam trzeci raz dać linka do posta gdzie jest opisane jak się cytuje...?

#885 Spider

Spider

Użytkownik

• Members
  • 133 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:07

Ja kupuje na płytę, ale trochę się boję bo tylu onanistów tam będzie i mogę dostać wpier.... za posty na forum, no i że przez tych onanistów może się okazać że na murawie będzie biała część flagi ;) no chyba że onaniści pojadą do krwi...
Fuck The Past, Kiss The Future !

#886 totti83

totti83

Użytkownik

• Members
  • 59 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:08

bedzie zabudowana

#887 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:09

nie stoi sie na trawie, na plycie wylozony jest gigantyczny podest.

#888 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:12

Ja kupuje na płytę, ale trochę się boję bo tylu onanistów tam będzie i mogę dostać wpier.... za posty na forum, no i że przez tych onanistów może się okazać że na murawie będzie biała część flagi ;) no chyba że onaniści pojadą do krwi...

aaaa kumam. ja ruszam na te po 450 - te dla tych co odkładali kasę ... określony czas .
na płytę nie wchodzę bo mają sprawdzać wraz z biletem IP kompa i może być cieplo... aż do krwi :)

#889 swiatek94

swiatek94

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:13

już prawie wszystko , ale sprzedaż jest z 20/21 tak ? i czy na strefę RED ZONE mogę również zapłacić przelewem czy muszę płacić dot'pay (nie wiem jak napisać;])

#890 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:14

nie stoi sie na trawie, na plycie wylozony jest gigantyczny podest.

kurcze.. to ile oni kasy musieli wydać na taki gigantyczny podest, żeby trawy nie zniszczyć?

#891 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:15

już prawie wszystko , ale sprzedaż jest z 20/21 tak ? i czy na strefę RED ZONE mogę również zapłacić przelewem czy muszę płacić dot'pay (nie wiem jak napisać;])

Sprzedaż jest w nocy z 19/20 marca!! Czytanie naprawdę nie boli... Za każdy bilet możesz zapłacić przelewem...

#892 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:18

sprzedaż startuje 20 marca o godz. 00:01

ale możesz się starać w nocy z 20/21 - więcej szans dla Nas :D

#893 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:21

Pewnie dużo, bo ostatnio Greenpeace wykryło żyjące na stadionie zębate dżdżownice białobrzuszne. Więc uważaj i nie depcz trawnika!

o kurcze! to poważna sprawa!
ale jak mam deptać trawnik jak bedzie on zabudowany gigantycznym podestem?

#894 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:22

okej, sprzedaż internetowa to wiadomo. a EMPiKi, MediaMarkty?

W empikach sprzedaz bedzie prawdopodobnie prowadzona od 27 marca, Weroniko.

#895 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:30

Kupa gów.a w tym temacie się pojawiła. Ręce opadają jak to szambo się czyta. Nie mieszajcie U2 z błotem bo to grzech. :)
Ale do rzeczy!

Pytanie konkretne i oczekuje konkretnej odpowiedzi. Na grafice stadionu na stronie u2.com u góry, widać, że od górnych sektorów 34 i 26 odchodzą w dół jakieś dziwne czułki z zakończeniami jak ruskie satelity. Co to jest ludziska?? To jakieś ruchome kamerki czy jakiś inny wynalazek?

To z tego co widzę są chyba zrzutowane światła stadionowe, ale mogę się mylić, bo one nie są pod aż tak dużym kątem. Na VT byłem na trybunach pod jednym i w połowie/po części oderwała się przy wietrze reklama TVN :P

Chyba miał być KONIEC???

ZERO tolerancji dla wysokich cen!

Ja biorę 2 ulgowe na parkingu
czy pisanie swoich postów to cytowanie?

To wątek o biletach na koncert a nie na parkingi... <_<
Offtop

Offtop

-------------------------------

Co do tematu: :P
http://www.u2poland.com/ind/news

Z tego co widać na bilecie - otwarcie bram o 17:00 ;)

Teraz pytanie czy można później zacząć zbierać się pod bramą, byłem na trybunach i nie miałem z tym problemu, a na innych koncertach albo był luz, albo nie musiałem za wszelką cenę stać przy barierkach. Chyba ważne jest to ile osób może wejść do tego ringu?? ;) Tzn. czy długość barierek przy scenie będzie większa niż przy VT (chyba trochę tak)?

#896 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:33

Martin, dzięki, ale już damy sobie radę ;)

Co do pytania o porę zbierania się pod bramą - no wiesz, myślę że jak chcesz być blisko to o 12:00 powinieneś przyjść.
Co do wielkości golden circle - nie wiem i nie wiem też, czy ktokolwiek Ci może teraz odpowiedzieć.

Pozdro.

Użytkownik acr edytował ten post 18 marca 2009 - 20:35

#897 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:37

jak nie dostanie sie biletu na stadion, to z prakingu też mozna słuchać, nie?

nerwowo się robi i poważnie tak... odliczanie trwa...

#898 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:41

17? :blink: późno trochę. Ale może to i dobrze, później (ciemniej) U2 może wejdzie. A im ciemniej tym ciemniej, tym lepiej.
Wie ktoś jak jest z supportami? Coś będzie oprócz Snow Patrol?
Co do długości barierek, to pamiętaj że do częsci tych długich barierek chłopaki ciągle będą dupą pewnie :P Długość nie ma znaczenia :)
Więc myślę że ogólnie będzie mniej ciekawych miejsc niż na vt..

#899 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 20:42

uwaga! pojawiło się info, iż sprzedaż biletów z normalnej puli ma być opóźniona ze względu na jakąś poprawę przepustowości serwerów?
czy to prawda?

#900 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 18 marca 2009 - 20:45

uwaga! pojawiło się info, iż sprzedaż biletów z normalnej puli ma być opóźniona ze względu na jakąś poprawę przepustowości serwerów?
czy to prawda?

daj źródło.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych