Bilety: opinie
Napisano 18 marca 2009 - 19:41
Napisano 18 marca 2009 - 19:42
Jako że ty wpadłaś na tak genialny pomysł to zajebiści admini i moderatorzy już pewnie dano tak pomyśleli i pewnie już od dawna IPiki moje i ralfik32 sprawdzają. Ale jeszcze nie mam tak zrytego beretu (aż tyle nie przebywam na tym forum) i nawet na takie coś nie wpadłem, co pewnie admini mogą potwierdzić...
Ale może kiedyś... Dzięki za pomysł
Zrycie beretu chyba nie do końca jest zależne od przebywania na forum
Ale faktycznie może miec wpływ na jego specyficzne pofałdowanie
Spider - pozdrawiam once again
Napisano 18 marca 2009 - 19:46
Nie wiem co wybrać: płytę czy trybuny. Wiadomo płyta: ta atmosfera, można się poczuć jak na wyciągnięcie ręki do U2 itd, ale jestem osobą dość niską ( ) i nie mam dość dobrej wytrzymałości fizycznej ( koczowanie przed bramą, brak możliwości "klapnięcia"), z kolei sektory: duża odległość od sceny, ale nie muszę być raniutko pod stadionem( a mieszkam jakieś 250 km od Chorzowa) przyjeżdzam popołudniu jak mi wygodnie i wypoczęta czekam na koncert Dodam, że jesli chodzi o pieniądze to mam zafundowane, więc tu nie ma problemu
Jak sądzicie?
Napisano 18 marca 2009 - 19:46
Dajcie se po razie.
MOŻECIE SKOŃCZYĆ TEN OFFTOP? Wiemy że pajonk ma dużego, i że ralfik szuka przyjaciół i KONIEC!
Cholera jutro rusza sprzedaż biletów, a tutaj zamiast konkretów jakieś pierdoły.
kolejny wizjoner:)
skąd Wy macie takie informacje?
Czy Spider nie wyłączył kamery albo ja wysyłam Wam zaproszenia?
Napisano 18 marca 2009 - 19:48
Napisano 18 marca 2009 - 19:48
K O N I E C
Od TEGO MOMENTU wszelkie posty z docinkami, niezależnie do kogo i przez kogo pisane, będą od razu kasowane, a jeśli ktoś uporczywie będzie to ciągnął, zaczniemy stawiać ostrzeżenia, włącznie z przewidzianymi dodatkowymy sankcjami. DOŚĆ. Nie da się tego czytać. Piszę to w imieniu wszystkich moderatorów i wielu użytkowników którzy narzekają, bardzo słusznie, na ten burdel. Spider - jeśli już musisz pisać o forum, pisz od teraz w wątku o forum. Jeszcze raz powtórzę - KONIEC. Od tej chwili zero tolerancji. Rozmawiamy tu o biletach. Po to jest ten wątek.
I wszystkim naprawdę radzę zluzować. Szkoda zdrowia.
Użytkownik acr edytował ten post 18 marca 2009 - 19:53
Napisano 18 marca 2009 - 19:50
To ja się nie dziwię, że forum.u2.com.pl umarło z takimi moderatorami...lubię was wkurwiać bo można bardzo prosto wami manipulować i mieć z tego niezłą polewkę
...
No to jak się nie czujesz na siłach, to trybuna. Chociaż na płycie ta atmosfera i wogóle, no jednakże lepiej byś nie musiała tam omdlewać, chybaPomóżcie mi!
Nie wiem co wybrać: płytę czy trybuny...bla, bla, bla
Jak sądzicie?
Napisano 18 marca 2009 - 19:51
Pomóżcie mi!
Nie wiem co wybrać: płytę czy trybuny. Wiadomo płyta: ta atmosfera, można się poczuć jak na wyciągnięcie ręki do U2 itd, ale jestem osobą dość niską ( ) i nie mam dość dobrej wytrzymałości fizycznej ( koczowanie przed bramą, brak możliwości "klapnięcia"), z kolei sektory: duża odległość od sceny, ale nie muszę być raniutko pod stadionem( a mieszkam jakieś 250 km od Chorzowa) przyjeżdzam popołudniu jak mi wygodnie i wypoczęta czekam na koncert Dodam, że jesli chodzi o pieniądze to mam zafundowane, więc tu nie ma problemu
Jak sądzicie?
w zasadzie sama podałaś wszystkie argumenty za i przeciw... i decyzje musisz podjąć sama w swoim sercu... ja tylko powiem ze i na u2 i na pearl jamie byłam na trybunach i wcale nie jest tak źle....
Napisano 18 marca 2009 - 19:51
Możesz coś polecić bo TLPD na mnie już nie działają :/proponuję leczenie
To że Julia wie to rozumiem, ale skąd ty to wiesz? Aż tak najebany na zlocie w Poznaniu chyba nie byłem...Wiemy że pajonk ma dużego
Chcesz się dołączyć ?bedzie parka onanistów ?
EDIT: acr, dopiero teraz przeczytałem twojego posta wiec mam nadzieję że nie skasujesz mojego
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych