Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#841 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:07

Boże, kogo obchodzi ile wody jest w moczu?!
Max napisał w sensie, że pocąc się nie masz takiej potrzeby wydalania płynów inną drogą.
Ralfik oczywiście musiał pojechać swą błyskotliwością i wszcząć kolejną sprzeczkę, i nie wiem czemu go Spider bronisz. Nikt się nei czepia tego że ma inne zdanie, tylko tego że ma iście wkurwiającą naturę, która dąży do kłócenia się ile się da. Czepianie się tego, że "pot to taki mocz" w temacie pod tytułem bilety:opinie jest jednoznacznie czepialskie. Takie rzeczy to na czacie.

Kurde.

#842 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:09

Howgh! :)

Max napisał w sensie, że pocąc się nie masz takiej potrzeby wydalania płynów inną drogą.
Ralfik oczywiście musiał pojechać swą błyskotliwością i wszcząć kolejną sprzeczkę, i nie wiem czemu go Spider bronisz. Nikt się nei czepia tego że ma inne zdanie, tylko tego że ma iście wkurwiającą naturę, która dąży do kłócenia się ile się da. Czepianie się tego, że "pot to taki mocz" w temacie pod tytułem bilety:opinie jest jednoznacznie czepialskie. Takie rzeczy to na czacie.

Kurde.

natomiast pisanie, ze pot to taki mocz w dziale bilety:opinie - jest już ok.
odpisanie na tę ewidentną brednię - jest już NIE-OK

jak to spider napisałeś? forum onanistów?

Użytkownik Max edytował ten post 18 marca 2009 - 19:13

#843 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:16

Nie wiem jak wy ale ja biore bilety za 190 zl

#844 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 18 marca 2009 - 19:18

ej która godzina?

#845 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:18

Napisał to żartobliwie żeby obrazowo pokazać podobne funkcje @#&$U(*#Y^*&(^Y*(&Y(P)!!!!!!! Nikt się tego nie czepił, tylko ty! ..a, no zapomniałem, że to kółko wzajemnej adoracji, pewnie dlatego. Pfff. Powodzenia.

Jak to forum onanistów to po co tu jeszcze siedzisz, WY&$%#)!*AJ!

Boże, jak można być takim no-lifem. Ludzie tu wchodzą, żeby sie czegoś dowiedzieć albo żeby podzielić się swoją wiedzą. A ty jedyne co tu robisz to się kłócisz. Nc.

Ja biore 4 po 190 dla siebie i kumpli i 4 po 450 dla rodzinki.
W momence edytowania tego postu była 19:19 na moim kompie :)

#846 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:19

Nie wiem jak wy ale ja biore bilety za 190 zl

Mrówa - brawo dla Ciebie - nareszcie pierwszy od dłuższego czasu post na temat! :rolleyes:
Żeby nie było OT - co do mnie, to spróbuję zapolować na te po 140 zł. :rolleyes:

#847 swiatek94

swiatek94

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:20

Mam pytanie jak to jest z tą płytą stojąca , to jest ta płyta na murawie , bo rodzicie chcą pojechać na U2 , a nigdy nie zamawiali przez internet żadnych biletów jedynie (allegro ;p) i rozumiem , że mogę bez obaw zapłacić przelewem w poniedziałek czy jednak muszę wybrać opcję 'Dot'pay' głównie chodzi o to ,żeby zobaczyć tego BONO z bliska rozumiem że najlepsze miejsca to REDZONE , ale czy może te bilety za 850zł będą równie dobre jak te za 1150zł bądź bilety za 450zł , ale najbliżej tych biletów za 850zł poradźcie .

Trochę zagmatwałem , ale sądzę ,że mi pomożecie .

#848 Spider

Spider

Użytkownik

• Members
  • 133 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:23

Mój Drogi. Ja nie jestem w żadnej u2forums-owej klice /ciach/

I tyle wystarczy w Twojej wypowiedzi bo nie do Ciebie pije bo nawet nie wiem kim jesteś...

kolega ralfik32 wyraża swoje poglądy w bardzo, hm, "specyficzny" sposób.

Nie zauważyłem.

Wypowiada się jakoby z pozycji autorytetu, jednocześnie uważając się za mędrca.

To można raczej przypisać onanistom u2forumsowym

Niestety, swoją postawą i prawionymi tutaj mądrościami bardziej przypomina dzisiejszego Lecha Wałęsę niż osobę, która rzeczywiście ma do przekazania uniwersalne prawdy o świecie, które nie są dla wszystkich, cytując klasyka, "oczywistą oczywistością". Bo widzisz, Spider, teksty typu "nikt nie zabrania więcej zarabiać", "trzeba było zbierać", "załóż własną firmę to będziesz miał kasę" są raczej rzeczami, o których wszyscy wiedzą doskonale, a przypominanie o tym w obliczu kryzysu biletowego jest tylko i wyłącznie objawem podświadomej lub świadomej chęci podkopania wszystkich wokół moralnie i objawieniem siebie jako tego Jedynego, który zawsze wiedział, co robić i zachowywał się Właściwie. Prowadź wodzu na Moskwę.

Nie wiem co palisz, ale zmień dilera

Onanistów u2forumsowych...

A skąd ty to wiesz? Jesteś jego mózgiem że wiesz co miał na myśli czy też posiadasz jakieś nadprzyrodzone umiejętności?

Ralfik oczywiście musiał pojechać swą błyskotliwością i wszcząć kolejną sprzeczkę, i nie wiem czemu go Spider bronisz.

Bo jest normalny, ma swoje zdanie i potrafi go bronić - nie to co kółko wzajemnej adoracji onanistów u2forumsowych

Nikt się nei czepia tego że ma inne zdanie, tylko tego że ma iście wkurwiającą naturę, która dąży do kłócenia się ile się da. Czepianie się tego, że "pot to taki mocz" w temacie pod tytułem bilety:opinie jest jednoznacznie czepialskie. Takie rzeczy to na czacie.

Poczytaj poprzednie strony w temacie to zmienisz zdanie a jeśli nie to również zmień dilera.

Lubie was (onanistów) wkurwiać i dawać wam tematy do dyskusji (obgadywania) na czacie :)
Fuck The Past, Kiss The Future !

#849 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:26

Napisał to żartobliwie żeby obrazowo pokazać podobne funkcje @#&$U(*#Y^*&(^Y*(&Y(P)!!!!!!! Nikt się tego nie czepił, tylko ty! ..a, no zapomniałem, że to kółko wzajemnej adoracji, pewnie dlatego. Pfff. Powodzenia.

Boże, jak można być takim no-lifem. Ludzie tu wchodzą, żeby sie czegoś dowiedzieć albo żeby podzielić się swoją wiedzą. A ty jedyne co tu robisz to się kłócisz. Nc.

Ja biore 4 po 190 dla siebie i kumpli i 4 po 450 dla rodzinki.
W momence edytowania tego postu była 19:19 na moim kompie :)

co Wy ludzie z tą agresją?
Nic do nikogo nie pisałem, to i tak zaczęliście się czepiać.
Dlatego grzecznie odpisałem - a tutaj znowu gromy.

Tekst o podzieleniu się swoja wiedzą w przypadku przebłysku mądrości Maxa "pot - mocz" akurat nie jest trafiony :)

I z nikim się nie kłócę tylko bronię swojego zdania.
A dużo odpisuję, bo jakies 20-30 osób non-stop na mnie naskakuje i obraża.

a i tak pozdrawiam :)

SPIDER RULEZZZZ :)

zakładam Twój fan-klub - spokojnie i trzeźwo myślących :)

pozdrawiam :)

Użytkownik bee edytował ten post 18 marca 2009 - 22:40

#850 Fan

Fan

Użytkownik

• Members
  • 67 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:30

ale po co wy sie w zasadzie kłócicie? U2 przyjeżdza do Polski, ludzie chcą się czegoś dowiedzieć, nie wszyscy wiedzą jak sie bilety na LN czy gdzie indziej zamawia, a tu takie bezcelowe dyskusje? Każdy już chyba powiedział co myśli o cenach biletow i chyba pora zapomniec i czekac z niecierpliwoscia na sprzedaz, bo tak naprawde co innego mozemy zrobic??

Jest jak jest, ale panowie przyjezdzaja na dlugo oczekiwany koncert i naprawdę wypadałoby sie cieszyc. jasne, że to cale siedzace red zone to gowno, ale trudno. Płyta za to będzie szalec. :D

#851 aphasia83

aphasia83

Użytkownik

• Members
  • 179 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:32

Ja chyba odłączę net do jutra do godziny 23:00 bo bez sensu chyba jest tu siedzieć i się nakręcać.Będzie co będzie.Jak mnie Opatrzność doprowadziła na koncert w 2005 roku to mnie doprowadzi i teraz ;)
"I must be an acrobat to talk like this and act like that"

Dołączona grafika

#852 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:33

a może ralfik32 i Spider to ta sama osoba :DDD:P

ja kupuje na płytę :)

#853 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:33

zdecydowałem się na zakup biletu na płytę za 190 zeta, problem mam tylko z tym że sprzedaż rusza o północy a ja wtedy w robocie jestem i musze czekać aż wrócę do domu czyli do 6.30, myslicie że zdąże jeszcze kupić bilet o tej porze????????

#854 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:34

Nie wiem co palisz, ale zmień dilera

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A skąd ty to wiesz? Jesteś jego mózgiem że wiesz co miał na myśli czy też posiadasz jakieś nadprzyrodzone umiejętności?

Trzeba być nie teges, żeby się nie domyślić, co mógł mieć Max na myśli.

To można raczej przypisać onanistom u2forumsowym
Onanistów u2forumsowych...
Bo jest normalny, ma swoje zdanie i potrafi go bronić - nie to co kółko wzajemnej adoracji onanistów u2forumsowych
Lubie was (onanistów) wkurwiać i dawać wam tematy do dyskusji (obgadywania) na czacie :)

Fantastyczna pasja. Zazdroszczę.

#855 Fan

Fan

Użytkownik

• Members
  • 67 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:35

Zigy Stardust, chyba bezpieczniej byłoby kogoś zaufanego poprosic o pomoc :)

#856 swiatek94

swiatek94

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:36

bez sensu ta kłótnia , mnie jedynie interesuje co z ta płytą stojącą , gdzie ona jest konkretnie na murawie ? czy jak . Nie rozumiem tego . No chyba że nie wie cie to po prostu odpiszczcie

#857 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:36

ja kupuje na płytę :)

Uprzejmie informuję, iż nie :)

#858 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:37

bez sensu ta kłótnia , mnie jedynie interesuje co z ta płytą stojącą , gdzie ona jest konkretnie na murawie ? czy jak . Nie rozumiem tego . No chyba że nie wie cie to po prostu odpiszczcie

Płyta, jak sama nazwa wskazuje, jest na płycie, czyli na tym płaskim otoczonym trybunami.

#859 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:38

Płyta, jak sama nazwa wskazuje, jest na płycie, czyli na tym płaskim otoczonym trybunami.

no to jest dobra odpowiedź :)
totalnie się zgadzam

ps. prosze nie doszukiwać się uszczypliwości

#860 Spider

Spider

Użytkownik

• Members
  • 133 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:38

Jako że ty wpadłaś na tak genialny pomysł to zajebiści admini i moderatorzy już pewnie dano tak pomyśleli i pewnie już od dawna IPiki moje i ralfik32 sprawdzają. Ale jeszcze nie mam tak zrytego beretu (aż tyle nie przebywam na tym forum) i nawet na takie coś nie wpadłem, co pewnie admini mogą potwierdzić...

Ale może kiedyś... Dzięki za pomysł :D
Fuck The Past, Kiss The Future !

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych