Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#821 evay

evay

an accident waiting to happen

• Moderatorzy
  • 2 213 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 16:35

e tam, nie jest ciezko ;D zwlaszcza gdy jest cieplo --'
tylko unikajcie piwa, no ;pp albo wezcie tema lejdi czy jak sie nazywa ta podpaska dla kobiet co nie trzymaja moczu ;D

#822 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 16:37

Ja nie widzę problemu. Mało pić po prostu i tyle.
Jak będzie upał, część płynów wypocisz, wszak pot to mocz pod trochę inną postacią.

#823 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 17:26

jak to ktoś napisał 30 gr. dziennie i już !

no własnie, to bardzo proste. trzeba tylko chcieć a nie biadolić.
już myślałem, ze temat sie skończył jednak kilka osób ma najwyraźniej z tym wielki problem i bez słownej przycinki się nie może obyć.
no bo jak to?

albo jak ktoś napisał - założyć swoją firmę to wtedy już w ogóle tanizna :lol:

owszem, pod warunkiem, że firma będzie przynosić pieniądze.
natomiast najłatwiej jest mówić jak to źle i jak to nas ktoś okrada.

Bo przecież nikt nie zabrania nam więcej zarabiać!

dokładnie tak jest. tylko dobre chęci i wiara w siebie.
pewnie nasi idole U2, to wszystko dostali na patelni i mieli baaaaaardzo bogatych rodziców :)

oj czasami można się uśmiać czytając te przytyki

Użytkownik acr edytował ten post 18 marca 2009 - 17:30

#824 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 18 marca 2009 - 17:30

@Ralifk jest coś takiego jak opcja "Edytuj" i skończ już te pierdoły, bo jutro sprzedaż biletów i nie chce mi się czytać takiego offtopa.

#825 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 17:34

To jeszcze raz. TEN WĄTEK, punkt czwarty.

Chciałbym tylko dodać, że faktycznie te przycinki robią się męczące i dajcie spokój.

( bo najlepiej troll'a olać, to może sam sobie w końcu pójdzie :P )

#826 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 17:34

Jak będzie upał, część płynów wypocisz, wszak pot to mocz pod trochę inną postacią.

pot to mocz pod trochę inna postacią???

człowieku - nowa medycyna :)
no można się obśmiać :)

#827 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 17:36

NIE KARMIĆ TROLLA!

#828 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 17:36

@Ralifk jest coś takiego jak opcja "Edytuj" i skończ już te pierdoły, bo jutro sprzedaż biletów i nie chce mi się czytać takiego offtopa.

jak to jest, że jak ktoś się docina do mojej wypowiedzi - to jest to w temacie
a jak ja odpisuję - to jest to offtop?

To jeszcze raz. TEN WĄTEK, punkt czwarty.

Chciałbym tylko dodać, że faktycznie te przycinki robią się męczące i dajcie spokój.

( bo najlepiej troll'a olać, to może sam sobie w końcu pójdzie :P )

i kolejna przycinka. i po co?
czy przy tym odczuwa się jakiś specyficzny rodzj satysfakcji?

Użytkownik bee edytował ten post 18 marca 2009 - 22:54

#829 Gosiek

Gosiek

Użytkownik

• Members
  • 13 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 17:40

tylko jak tu nie pić gdy upał :P ale czego sie nie robi dla U2 :rolleyes:

#830 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 17:47

i kolejna przycinka. i po co?
czy przy tym odczuwa się jakiś specyficzny rodzj satysfakcji?

mógłbym spytać Cię o to samo, mógłbym Ci napisać wszystko to, co koledzy już Ci wcześniej napisali.
ale nie mam czasu na takie pierdoły i nie wierzę że cokolwiek to da. ale spoko. to jest mój ostatni post jaki piszę w odpowiedzi na Twoje. chyba że złamiesz regulamin. obiecuję i radzę to samo kolegom mającym równie dość. paps.

#831 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 17:48

tylko jak tu nie pić gdy upał :P ale czego sie nie robi dla U2 :rolleyes:

Jak nie będzie czego pić to się nie pije, a w 2005 się jakoś udało wytrzymać upał, bo spadł deszcz:P

... :P

#832 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:06

pot to mocz pod trochę inna postacią???

człowieku - nowa medycyna :)
no można się obśmiać :)

W 99 proc. pot składa się z wody, w której rozpuszczonych jest wiele związków chemicznych, głównie mocznik. Jedź do Holandii albo na Wyspy, poodkładaj po 30 groszy dziennie, wypij 2 litry wody i pomachaj trochę łopatą na słońcu. Zobaczymy czy pójdziesz zrobić siku ralfiku.

a tak w ogóle to wyjdź--> Dołączona grafika

#833 Spider

Spider

Użytkownik

• Members
  • 133 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:23

ralfik32, podzielam Twoje zdanie, ale daj sobie spokój z dyskusjami z nimi. tutaj jest onanistyczne kółko wzajemnej adoracji. jak pierwszy z onanistów wyrazi swoje zdanie to reszta murem stoi (tak jak w tej dyskusji) nawet jeśli pieprzą od rzeczy. generalnie panuje tutaj zasada - zgnoić każdego kto ma inne zdanie niż jakikolwiek onanista u2forumsowy...
Fuck The Past, Kiss The Future !

#834 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:30

Spider - nie przesadzaj znowu. Rozumiem, że możesz podzielać zdanie raflika, ale w niektórych momentach jego słowa to takie banialuki, że ciężko je ogarnąć. Gość 'na baty' nie zasługuje przez to, że ma odmienne zdanie, ale przez to w jaki sposób i przy pomocy jakich środków je prezentuje.

Użytkownik Max edytował ten post 18 marca 2009 - 18:31

#835 Spider

Spider

Użytkownik

• Members
  • 133 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:35

Max, pleciesz bzdury. Daj poczytać ten wątek osobie postronnej. ralfik32 w normalny sposób pisze swoje zdanie a wszyscy "wielcy" tego forum po nim jadą i docinają - moim zdaniem totalna żenada. No ale w sumie nie ma co się dziwić bo tacy właśnie są poniektórzy na tym forum - ja już na swojej skórze się wcześniej przekonałem...
Fuck The Past, Kiss The Future !

#836 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:40

W 99 proc. pot składa się z wody, w której rozpuszczonych jest wiele związków chemicznych, głównie mocznik. Jedź do Holandii albo na Wyspy, poodkładaj po 30 groszy dziennie, wypij 2 litry wody i pomachaj trochę łopatą na słońcu. Zobaczymy czy pójdziesz zrobić siku ralfiku.
a tak w ogóle to wyjdź--> Dołączona grafika

chyba masz człowieku jakis wielki problem ze sobą.
co Ty z ta Holandią, Wyspami i machaniem łopatą i zarabianiem 30gr dziennie - niespełnione ambicje?

pot to 99% wody!
mocznik nie będzie stanowił więcej niż 0,5% - to tak dla Twojej informacji - zatem nawet jak wypocisz z siebie 1litr potu to jest w nim max. 5ml .

zanim będziesz chail błysnąć wiedzą, to troszeczkę poczytaj - i nie tylko forum :)

ralfik32, podzielam Twoje zdanie, ale daj sobie spokój z dyskusjami z nimi. tutaj jest onanistyczne kółko wzajemnej adoracji. jak pierwszy z onanistów wyrazi swoje zdanie to reszta murem stoi (tak jak w tej dyskusji) nawet jeśli pieprzą od rzeczy. generalnie panuje tutaj zasada - zgnoić każdego kto ma inne zdanie niż jakikolwiek onanista u2forumsowy...

Spider - nie przesadzaj znowu. Rozumiem, że możesz podzielać zdanie raflika, ale w niektórych momentach jego słowa to takie banialuki, że ciężko je ogarnąć. Gość 'na baty' nie zasługuje przez to, że ma odmienne zdanie, ale przez to w jaki sposób i przy pomocy jakich środków je prezentuje.

Max, pleciesz bzdury. Daj poczytać ten wątek osobie postronnej. ralfik32 w normalny sposób pisze swoje zdanie a wszyscy "wielcy" tego forum po nim jadą i docinają - moim zdaniem totalna żenada. No ale w sumie nie ma co się dziwić bo tacy właśnie są poniektórzy na tym forum - ja już na swojej skórze się wcześniej przekonałem...

Spider - thx.
Też juzto zauważyłem.

Max - to drzwi do Twojej edukacji i powiększenia poziomu kultury i tolerancji :)

pozdrawiam

Użytkownik Max edytował ten post 18 marca 2009 - 18:48

#837 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:52

Pot:

woda - do 99%
mocznik - <1,5%

Mocz:

woda - do 98%
mocznik - <2,5%

Poczytałeś?

EDIT:
Pozdrawiam oczywiście, bez odbioru.

#838 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:55

Max, pleciesz bzdury. Daj poczytać ten wątek osobie postronnej. ralfik32 w normalny sposób pisze swoje zdanie a wszyscy "wielcy" tego forum po nim jadą i docinają - moim zdaniem totalna żenada.

Jadą po nim i wcale im się nie dziwię, bo sposób i styl w jakim prezentuje swoje zdanie w głównej mierze przyczynia się do tego. Nie bronię mu mieć własnego, odmiennego zdania, abstrahując od tego jak kretyńskie by nie było (w zasadzie jest), ale właśnie styl w jakim je prezentuje wzbudza uśmiech politowania i sprawia, że takie a nie inne słowa same cisną się na klawiaturę.

No cóż, pozostaje ignorować pana trolla.

#839 ralfik32

ralfik32

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 18:59

Pot:

woda - do 99%
mocznik - <1,5%

Mocz:

woda - do 98%
mocznik - <2,5%
Poczytałeś?
EDIT:
Pozdrawiam oczywiście, bez odbioru.

owszem i poczytałem.
zapewnie więcej niż Ty w tym temacie.

mocznik w pocie występuje w znikomych ilościach - znikomych - a nie powienien najlepiej wcale
natomiast w moczu od 2,5-6,5% - a to kolosalna różnica.

ciekawe zmieniacie ostatnio temat - od biletów do mocznika.
bo Max błysnął wiedzą :)

no ubaw sie zaczyna robic już po pachy :)

Jadą po nim i wcale im się nie dziwię, bo sposób i styl w jakim prezentuje swoje zdanie w głównej mierze przyczynia się do tego. Nie bronię mu mieć własnego, odmiennego zdania, abstrahując od tego jak kretyńskie by nie było (w zasadzie jest), ale właśnie styl w jakim je prezentuje wzbudza uśmiech politowania i sprawia, że takie a nie inne słowa same cisną się na klawiaturę.

No cóż, pozostaje ignorować pana trolla.

proszę nie pisz nic o stylu
no kto jak kto

Użytkownik Max edytował ten post 18 marca 2009 - 19:02

#840 OneLazyBastard

OneLazyBastard

Użytkownik

• Members
  • 2 874 Postów

Napisano 18 marca 2009 - 19:06

Mój Drogi.
Ja nie jestem w żadnej u2forums-owej klice, która rzekomo nie pozwala mieć innym własnego, odmiennego zdania (wszakże jest to mój szesnasty post). Od czasu do czasu coś napiszę. Raz na parę miesięcy. I to zwykle wbrew "jedynej słusznej, powszechnej opinii" - za co zresztą miałem w przeszłości problemy, m.in. na u2.heh. Forum zwykle też nie przeglądam. Dopiero ostatnio, przed koncertem, bo to źródło informacji z różnych zakątków internetu. Z nikim stąd, poza Acrem, się nie koleguję.
Bynajmniej, nie przeszkodziło mi to wszystko w zauważeniu, że kolega ralfik32 wyraża swoje poglądy w bardzo, hm, "specyficzny" sposób. Wypowiada się jakoby z pozycji autorytetu, jednocześnie uważając się za mędrca. Niestety, swoją postawą i prawionymi tutaj mądrościami bardziej przypomina dzisiejszego Lecha Wałęsę niż osobę, która rzeczywiście ma do przekazania uniwersalne prawdy o świecie, które nie są dla wszystkich, cytując klasyka, "oczywistą oczywistością". Bo widzisz, Spider, teksty typu "nikt nie zabrania więcej zarabiać", "trzeba było zbierać", "załóż własną firmę to będziesz miał kasę" są raczej rzeczami, o których wszyscy wiedzą doskonale, a przypominanie o tym w obliczu kryzysu biletowego jest tylko i wyłącznie objawem podświadomej lub świadomej chęci podkopania wszystkich wokół moralnie i objawieniem siebie jako tego Jedynego, który zawsze wiedział, co robić i zachowywał się Właściwie. Prowadź wodzu na Moskwę.

Pozdrawiam
Bartek

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych