Bilety: opinie
Napisano 18 marca 2009 - 14:55
Napisano 18 marca 2009 - 15:14
Wiem,że ten post nie po polskiemu jest,ale jestem już w lekkim szoku
Napisano 18 marca 2009 - 15:21
Powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi miejscami za 140 złotych?Będzie tam coś widać czy nie?
Obawiam się, że nikt Ci nie udzieli odpowiedzi, które rozwiąłaby wątpliwości. Po prostu nikt z nas jeszcze na koncercie o takiej lokalizacji sceny nie był. Zaletą tych miejsc jest bliskość sceny. Wadą - ograniczenie widoczności, które być może będzie miało miejsce. To, że są to najtańsze miejscówki też dużo mówi. No chyba, że jest to bardzo niekonwencjonalne rozwiązanie.
Napisano 18 marca 2009 - 15:30
1/ Czy informacja, że do sprzedaży w punktach (która rozpoczyna się 27.03.2009) (typu empiki, bileterie i inne) trafią te bilety, które przez tydzień nie
sprzedadzą się przez net jest w 100 % prawdziwa?
2/ Jeśli kupię bilet na płytę, według Was o której trzeba by być pod stadionem, żeby mieć dobre miejsce? (z tego co wiem bramy otwierają o 15:00)?
Pozdrawiam i dzięki za odp.
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 18 marca 2009 - 15:30
@Smoke:
Odp. na drugie pytanie:
*pod stadionem rozbijamy namiot pod koniec lipca, kupujemy zapas żywności, przenośnie DVD, szaliki, czapki (żeby nie marznąć nocą) i będziemy koczować. Oczywiście namiot rozbijamy zaraz przy bramie głównej
Napisano 18 marca 2009 - 15:34
Tak, to prawdaMoi drodzy mam paarę pytań :-) (na razie dosłownie parę :-)
1/ Czy informacja, że do sprzedaży w punktach (która rozpoczyna się 27.03.2009) (typu empiki, bileterie i inne) trafią te bilety, które przez tydzień nie
sprzedadzą się przez net jest w 100 % prawdziwa?
Napisano 18 marca 2009 - 15:38
Napisano 18 marca 2009 - 15:38
Ciśnienie w klacie i w uszach???
@Smoke:
Odp. na drugie pytanie:
*pod stadionem rozbijamy namiot pod koniec lipca, kupujemy zapas żywności, przenośnie DVD, szaliki, czapki (żeby nie marznąć nocą) i będziemy koczować. Oczywiście namiot rozbijamy zaraz przy bramie głównej
To całkiem niegłupie jest :-)))
Dzięki Fly :-))))
Napisano 18 marca 2009 - 15:39
Spryciarz, Koń itd.http://allegro.pl/it...u2_chorzow.html
Co sądzicie o tym??? :-)
PZDR
Napisano 18 marca 2009 - 15:41
2/ Jeśli kupię bilet na płytę, według Was o której trzeba by być pod stadionem, żeby mieć dobre miejsce? (z tego co wiem bramy otwierają o 15:00)?
Pozdrawiam i dzięki za odp.
Na VT byliśmy o 9 rano i ludzi było mało ale byli. O godz 11 zaczęło się ich robić naprawdę sporo. Stojąć czy siedząc od 9 rano byliśmy przy samych barierkach. Ale sztuką jest jeszcze utrzymanie się przy nich do godz 20.00 aż zespól ni wyjdzie i zaraz potem jak wyjdzie. Ludzie z tyłu próbuja cały czas przepchnąć się do barierki. NIe jest lekko.
Napisano 18 marca 2009 - 15:41
Przebijam!
Będę pośredniczył za jedyne 340 zł. I oczywiście jak mi się nie uda kupić to nic nie płacicie!
Zaczęło się...
Podejrzewam że takich akcji z dnia na dzień będzie przybywać :-))))
A swoją drogą gość nieźle się liczy :-))))
Napisano 18 marca 2009 - 16:19
Na VT byliśmy o 9 rano i ludzi było mało ale byli. O godz 11 zaczęło się ich robić naprawdę sporo. Stojąć czy siedząc od 9 rano byliśmy przy samych barierkach. Ale sztuką jest jeszcze utrzymanie się przy nich do godz 20.00 aż zespól ni wyjdzie i zaraz potem jak wyjdzie. Ludzie z tyłu próbuja cały czas przepchnąć się do barierki. NIe jest lekko.
A co z "potrzebami fizjologicznymi? wicie o co mi chodzi...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych