Bilety: opinie
Started by
acr
, mar 09 2009 13:35
2596 replies to this topic
Napisano 18 marca 2009 - 11:06
Niestety szkoda, że kodu nie można rozdzielić na 2 koncerty
Myślę, że wynikać to może z utrudnienia związanego z ewentualną koniecznością zapewnienia przepływu informacji pomiędzy lokalnymi dystrybutorami biletów. Z tego co wyczytałem na u2.com wynika, że kod można wykorzystać na cztery dowolne koncerty w Ameryce. Szkoda, że nie zastosowani chociaż rozwiązania, że można zakupić maksymalnie 4 bilety na koncerty w jednym państwie. No ale zawsze można dokonać wymiany
#790 Guest_madredeus_*
Napisano 18 marca 2009 - 11:20
Długo się wahałem czy swój kod na przedsprzedaż wykorzystać na Chorzów. Konieczność starania się w inny sposób o bilet na Berlin nie przeraża mnie jednak tak jak możliwość nie załapania się na płytę w Chorzowie.
Ja równiez się nad tym zastanawiałam. Jednak zdecydowanie bardziej zależy mi na Chorzowie. Jak się nie załapię na Berlin to tragedii nie będzie
Napisano 18 marca 2009 - 12:13
Od północy.
Napisano 18 marca 2009 - 13:35
Ceny powalają...
190 można dać, 450 lekkie przegięcie o dalszych cenach nie wspominam....
Red Zone wymiata... Wiecie kto tam będzie siedział, napewno nas nie stać na taki bilet... Pójdą "Vipy" pokroju pan Janiak Olivier(tak mi Trampek wczoraj wyzywał no i ma rację)a pod sceną to powinniśmy być my- ludzie którzy żyją U2 i naprawdę kochaja ich muzykę...
Cóż bawimy się na płycie jak bilety dostaniemy...
190 można dać, 450 lekkie przegięcie o dalszych cenach nie wspominam....
Red Zone wymiata... Wiecie kto tam będzie siedział, napewno nas nie stać na taki bilet... Pójdą "Vipy" pokroju pan Janiak Olivier(tak mi Trampek wczoraj wyzywał no i ma rację)a pod sceną to powinniśmy być my- ludzie którzy żyją U2 i naprawdę kochaja ich muzykę...
Cóż bawimy się na płycie jak bilety dostaniemy...
we can be heroes...just for one day
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych