Bilety: opinie
Napisano 17 marca 2009 - 20:44
Jeden z najważniejszych obecnie topików na forum stał się wielkim gównianym offtopem. Ralfik.. GO HOME.
Dlatego najlepiej zacisnąć zęby i przeboleć posty typu 'Ralfik'. To jest wątek o biletach, a nie do prowokacji.
Mam pytanie. Jak szybko podczas 'magic night' mogą rozejść się bilety na płytę (te po 190 zł)? Dwie godziny? Cztery? Jak myślicie?
Napisano 17 marca 2009 - 20:52
Mogą rozejść się w 5 min, czyli tyle, ile będzie potrzeba kilku tysiącom użytkowników na parokrotne kliknięcie myszką, a mogą się nie rozejść do rana. Nie bawmy się w zgadywanie, tylko usiądźmy o ustalonej porze do kompa i wszystko się okaże ;o)
5 minut? K***a, ja się boje, że samo logowanie mi pół godziny zajmie, a Ty mi tu z pięcioma minutami wyskakujesz!
Napisano 17 marca 2009 - 21:11
o 21:50, przed zamknieciem spozywczo-monopolowych radze wstapic do sklepu po dwa piwa, zapuscic jakas nute, 5 minut przed polnoca byc juz zalogowanym na stronie banku oraz na najlepiej wszystkich serwisach, sprawnie przeprowadzic transakcje i isc spac z mysla ze wlasnie sie zdobylo wejsciowki na koncert swojego zespolu.
a na obecna chwile...... KU.WA CHILL
Napisano 17 marca 2009 - 21:17
Chciałbym widzieć Twoją minę, jak Ci się nie uda biletu zdobyć...
...a tak na powaznie, blagam, to juz jest meczace. nie ma szans aby normalni fani ktorzy wiedza o sprzedazy biletow wczesniej, ktorych na plyte jest +/- 30 tys. nie byli w stanie kupic biletu....
no chyba ze ktos jest oferma i wpisze zly nr banku czy cos : P
Napisano 17 marca 2009 - 21:32
Napisałem to bardziej z przekąsem. Myślę, że tak się nie stanie, ale w ramach jakiejś rekompensaty LN.pl mogłoby wprowadzić klauzulę na pierwsze 6 godzin sprzedaży typu: TYLKO POLSKIE IP!.....
Twierdzisz, że bilety na koncert w Polsce kupi więcej ludzi z zagranicy, tak?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych