Jeżeli scena nie będzie ruchoma to zrozumiałym będzie ustalenie cen biletów na tylnie trybuny na najniższym poziomie. Fani będą mogli tam podziwiać bowiem głównie pośladki chłopaków z U2.
To może byc całkiem interesujące
Posted 16 marca 2009 - 10:08
Podczas trasy U2 będą towarzyszyły różne zespoły supportujące m.in: Glasvegas, Elbow, Kaiser Chiefs, Black Eyed Peas, a w Polsce występ U2 poprzedzi SNOW PATROL.
(livenation.pl)
Posted 16 marca 2009 - 10:08
Może i jestem wysoki, ale bez przesadyScena nie stoi na środku murawy, nie otaczają jej fani na płycie (wiadomo że to niemożliwe bo musi być jakieś zaplecze techniczne, nie podkopią się tunelem żeby wyskoczyć nagle na środku), a nogi pająka tylko zasłaniają widok.
Posted 16 marca 2009 - 10:09
Posted 16 marca 2009 - 10:19
Posted 16 marca 2009 - 10:25
Posted 16 marca 2009 - 10:37
Posted 16 marca 2009 - 10:41
A czy ktoś może mi napisać jak wygląda sprawa z subskrypcją? Tzn. jaka jest forma płatności za bilety, jak długo się później na takie bilety czeka. Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Posted 16 marca 2009 - 10:41
Jak dla mnie to ich nieźle popierd....o. Cztery lata temu za trybuny było 150 PLN(o ile się nie mylę). Teraz kosztuje to raptem jedyne 450 PLN!!!No ale przywita nas hostessa, dostaniemy welcome drinka - DRAMAT!!!Tym oto sposobem wszyscy rzucą się na płytę, a na trybunach zasiądą zaszczytni goście z Wysp Brytjskich, Niemiec, Austrii...
Edited by agrace, 16 marca 2009 - 10:42 .
Posted 16 marca 2009 - 10:49
najtańsze sektory były po 150złOwszem - mylisz się - cztery lata temu za 150 zł można było wejść na płytę, a najtańsze trybuny kosztowały 200 zł. W sektorach za 450 zł nie oczekuj przywitania przez hostessę - ten przywilej zarezerwowany jest tylko dla pakietów VIP, o których wspomniał już Atomic_Mario.
Posted 16 marca 2009 - 10:49
Za bilety płacisz normalnie, gdyż nabędziesz je u lokalnego dystrybutora (a nie na U2.COM).
Tam wykupujesz jedynie subskrybcję za 50 USD i możliwość uczestnictwa w przedsprzedaży. Opłatę uiszczasz natychmiast kartą kredytową dostajesz linki, swój kod "wejściowy" na pre-sales.
Tylko, co należy pamiętać, to fakt, że przystępienie teraz do U2.COM oznacza kategorię członka "Boots", czyli ostatnią grupę dla której przedsprzedaż jest możliwa (środa od godziny 15-tej).
Ci którzy przystąpili wcześniej (przed 8-ym marca) są w grupie "Breathe" (środa od 10-tej rano), a najstarsi fani to "Horizon" (możliwość kupna biletów od 10-rano we wtorek).
Posted 16 marca 2009 - 10:55
Pięknie dziękuję, czytałam troszkę na stronie U2, ale myślałam, że może brakuje tam jakiś informacji
W środę od 15 to i tak prędzej niż w czwartek po północy. Zastanawiam się więc, czy nie lepiej wydać niepotrzebnie na subskrypcję i może mieć spokój ducha niż w czwartek w nocy się wkurzać, jeśli serwery będą przeładowane i nie daj boże nie dostac biletów na płytę.
Posted 16 marca 2009 - 10:55
Zastanawiam się więc, czy nie lepiej wydać niepotrzebnie na subskrypcję i może mieć spokój ducha niż w czwartek w nocy się wkurzać, jeśli serwery będą przeładowane i nie daj boże nie dostac biletów na płytę.
Posted 16 marca 2009 - 10:59
0 members, 1 guests, 0 anonymous users