U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 23 marca 2009 - 21:36
Wyglądała na dużo mniejszą, a tak to będzie najwyższa scena rockowa w historii
PopMart miał chyba jakieś 30 metrów, ta z Rolling Stones'ów 32 m, no i to by się zgadzalo, bo z tego co rozumiem, napisali, że ta Stones'ów zmieściła by się po tą 360!!
To będzie monstrum... A bilety za 140 to super trybuny, bo głośniki blisko, ekran też i wszystko widac, tylko druzyna U2 może być częściej tyłem
Do tego piszą, że każda z 4 stron, ma swoje własne pełne nagłośnienie, a dodatkowo będą jeszcze 72 subwoofery.
Całość jest w częściach po świecie na razie (wszystko ze stali?) a będzie wożone przez 120 ciężarówki z koncertu na koncert! Ludzie 120, nie wiem ile ostatnio jeździło, ale to może akurat norma
To w hali rzeczywiście miało by problemy ze zmieszczeniem się, ale nie wiem dlaczego płaskie tereny nie mogły by być.... czyżby z trybun było o wiele lepiej widać wszystko, niż płyty... (myślę o 2010 i Polsce, bo Chorzów penie już nie wejdzie w rachubę )
Ciekawe co pod samą sceną będzie widać, możliwe, że ekran będzie źle widoczny.
Napisano 23 marca 2009 - 21:42
No jeśli w stopach (a już wczoraj mnie zastanawiało) to jakieś 50 metrów będzie!!!
Wyglądała na dużo mniejszą, a tak to będzie najwyższa scena rockowa w historii
PopMart miał chyba jakieś 30 metrów, ta z Rolling Stones'ów 32 m, no i to by się zgadzalo, bo z tego co rozumiem, napisali, że ta Stones'ów zmieściła by się po tą 360!!
To będzie monstrum... A bilety za 140 to super trybuny, bo głośniki blisko, ekran też i wszystko widac, tylko druzyna U2 może być częściej tyłem
Do tego piszą, że każda z 4 stron, ma swoje własne pełne nagłośnienie, a dodatkowo będą jeszcze 72 subwoofery.
Całość jest w częściach po świecie na razie (wszystko ze stali?) a będzie wożone przez 120 ciężarówki z koncertu na koncert! Ludzie 120, nie wiem ile ostatnio jeździło, ale to może akurat norma
To w hali rzeczywiście miało by problemy ze zmieszczeniem się, ale nie wiem dlaczego płaskie tereny nie mogły by być.... czyżby z trybun było o wiele lepiej widać wszystko, niż płyty... (myślę o 2010 i Polsce, bo Chorzów penie już nie wejdzie w rachubę )
Ciekawe co pod samą sceną będzie widać, możliwe, że ekran będzie źle widoczny.
Ale za rok powinniśmy mieć już dostępny w pełni rozbudowany Poznań.
...
Napisano 23 marca 2009 - 21:58
Ale 50 m to budynek 15 piętrowy.Normalnie nie możliwe
No i to najbardziej dziwi
Możliwe, że na górze będzie jakiś maszt, czy coś, 10 metrowy, wtedy scena ma 40 m.... ale to i tak szok.
W artykule od Janeczka, piszą o kosztach, stąd pewnie ceny biletów, musieli sponsora (BlackBerry) wziąć, bo ponoć najdroższa trasa U2 w historii.
#1837 Guest_madredeus_*
Napisano 23 marca 2009 - 22:41
A pomysł zaczerpnięty stąd: LAX Theme Building
edit: hahaha, jako że jestem niewysoka, scena będzie 30 razy wyższa ode mnie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych