U2360° Tour 2009 - 2011
Started by
conr4d
, kwi 05 2007 10:57
3617 replies to this topic
Napisano 15 marca 2009 - 19:04
a co za czerwone koszulki tam mieliście ?
Napisano 15 marca 2009 - 19:21
Jak Bono wziął tego kwiatka, to mi się nasunęło: Bono wziął i sobie myśli "i co teraz z tym zrobić k***a?" hehehehehe
#1765 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 15 marca 2009 - 19:54
Wziął kwiatka. Myślał przez kilkanaście sekund, co by tu z nim fajnego zrobić. W końcu doszedł do wniosku, że nic fajnego nie wymyśli, więc oddał go właścicielce, uznając, że tak będzie najlepiej ;].
Edit: Wie ktoś, co to za fan, co go było tak dobitnie słychać przy "All i want is you"? <lol> ;]
Edit: Wie ktoś, co to za fan, co go było tak dobitnie słychać przy "All i want is you"? <lol> ;]
Napisano 16 marca 2009 - 15:32
Są już podane ceny na Berlin? Gdzie się kupuje i od kiedy bilety? I czy trzeba mieć kartę kredytową do zapłaty? Ile zwykle kosztuje autokar ze Śląska do Berlina i z powrotem?
Proszę o odpowiedzi - bowiem rozważam taki wyjazd w związku z nikłymi szansami na drugi koncert w Chorzowie.
Proszę o odpowiedzi - bowiem rozważam taki wyjazd w związku z nikłymi szansami na drugi koncert w Chorzowie.
Napisano 16 marca 2009 - 16:23
a cenę za autokar to chyba można samemu sobie sprawdzić używając google
Na razie nie ma w ofercie przejazdów na koncert, a one są zazwyczaj tańsze niż rejsowe autokary. Domyślam się, że w przeszłości ktoś był w Berlinie na U2 lub czymś innym i pamięta, ile płacił.
Napisano 16 marca 2009 - 17:19
shortcut jedzie do berlina - wystarczy wejsc na strone.
nie ma cen ale oferta juz jest.
gdzies na tym forum znalazlam tez info o przejazdach na zagraniczne koncerty (firma autobusowa - nie oferuje biletow na koncerty tylko same przejazdy).
Lmollu - szukajcie a znajdziecie... zapewne w podforum o koncertach zagranicznych...
nie ma cen ale oferta juz jest.
gdzies na tym forum znalazlam tez info o przejazdach na zagraniczne koncerty (firma autobusowa - nie oferuje biletow na koncerty tylko same przejazdy).
Lmollu - szukajcie a znajdziecie... zapewne w podforum o koncertach zagranicznych...
Napisano 17 marca 2009 - 12:15
ja kilka razy byłam w berlinie na koncertach.jesli ktokolwiek chociaz troche zna niemiecki, to kolej ma naprawde fajny system znizek, zwlaszcza jak sie jedzie grupa.Na razie nie ma w ofercie przejazdów na koncert, a one są zazwyczaj tańsze niż rejsowe autokary. Domyślam się, że w przeszłości ktoś był w Berlinie na U2 lub czymś innym i pamięta, ile płacił.
i tak np. za powrot z berlina do granicy polsko -niemieckiej(pozniej juz jedziemy na zwykłym polskim bilecie) zaplaciłam 7 euro!!!a ze mieszkam h drogi od granicy to cala podroz wyniosła mnie w 2 str.18 euro plus 20 zł na polskie koleje. euro wtedy stało jakies 3,7 , do tego nocleg za 10 euro.bilet na koncert 55 ojro i z noclegiem w berlinie zmiesciłam sie w 400 zł.
inny kosztorys: 2 koncerty dzien po dniu ..jeden w bambergu w bawarii drugi w berlinie wlasnie. 2 bilety na koncerty po 55 euro, do tego dwa noclegi i podróz ice( na znizce za 34 euro(normlanie kosztował 88 euro:/ - dystans miedzy bambergiem a berlinem sobie pokonałam w 4 h zamiast sie tłuc normlanie 8 czy 9h).tak wiec koszt calkowity niecale 900 zł liczac euro po 4 zł.
Bardzo polecam podrozowanie koleja niemiecką...szybko ,wygodnie, czysto,co prawda trza sie troche nakombinowac, zeby bylo dobrze i tanio, ale sposob sprawdzony.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych