Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1721 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 12 marca 2009 - 16:47

Czyli wcześniejsze plotki na ten temat znajdują potwierdzenie.
Całe szczęście, że na licytacje poszły tylko miejsca po bokach sceny.

#1722 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 16:50

No jak tak to ma wyglądać to luzik :)
Atakujemy centralną część sceny! :D
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#1723 totti83

totti83

Użytkownik

• Members
  • 59 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 16:52

mogli zrobic tak, jak jest u czechów, czyli bilety pod scene np po 70 euro i zwykle stojace za 55.

#1724 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 16:53

wygląda na to, że to VIPowskie bilety poszły pod młotek...
może to i lepiej - nie będą tam siedzieć garniaki z korporacji, których firmy wykupiły bilety hurtowo dl apracowników i co ważniejszych klientów. byłam kiedyś w takim sektorze - ciekawe przeżycie... przynajmniej będą tam siedzieć ludzie, którym na tym zależy, tylko nieco bardziej ukasieni...

#1725 Bombel

Bombel

Bieszczadzki anioł

• Members
  • 746 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 18:35

ale o żadnym golden circle jeszcze nie wiadomo?
-Przypuśćmy Kubusiu, że drzewo przewróci się,gdy będziemy pod nim stali?
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.

#1726 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 18:40

Mrówa po zaczerpnięciu informacji od gościa ze strefybiletów.pl pisał, że nie będzie czegoś takiego.

#1727 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 12 marca 2009 - 18:51

znaczy moze byc golden circle ale na zasadzie losowania tudziez kto pierwszy ten lepszy.
koles z tego serwisu dal mi jasno do zrozumienia ze ma byc jedna cena biletow na plyte, pozyjemy zobaczymy no ale skoro tak mowil ;)

#1728 mhl999

mhl999

Użytkownik

• Members
  • 41 Postów

Napisano 13 marca 2009 - 10:14

niestety się potwierdzają :angry:
szczęście będzie wtedy kiedy okaże się, że centralna część będzie dostępna w cenie płyty lub bez licytacji

#1729 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 13 marca 2009 - 10:34

znaczy moze byc golden circle ale na zasadzie losowania tudziez kto pierwszy ten lepszy.

Licytacji na Golden Circle na 100 % moim zdaniem nie będzie. Licytacji podlegać mają, w związku akcją RED (część wpływów z licytowanych biletów pójść ma na tą akcję), miejsca w sektorach. Są to miejsce VIP-owskie. Żaden ważniak nie będzie przecież płacił, chcąc się polnasować, za miejsce stojące, w jakimś tam ścisku pod sceną.

A zresztą jaki cel miałby zespół w licytowaniu miejsce pod sceną? Nie sądzę, aby chodziło tutaj o kasę. Zresztą dla VIPów jak już wyżej wskazałem zdecydowanie lepsze są miejsca na trybunach.

Pamiętam, że przy okazji koncertu w Waszyngtonie na Vertigo Tour zespół zaprotestował przeciwko wydzieleniu specjalnych miejsc siedzących pod sceną dla Hillary Cliton i innych oficjeli.
Dołączona grafika

#1730 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 Postów

Napisano 13 marca 2009 - 12:48

Ciekawe, jaki support w Chorzowie...

Elbow niestety odpada, bo grają wtedy w Stanach. Szkoda, bo dla mnie był najbardziej sensowny z całej listy.

#1731 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 13 marca 2009 - 16:19

Jeśli aukcja ma iść na zbożne cele, i nie chodzi o miejsca pod sceną, to dla mnie jest to znakomity pomysł. Choć ja nie jestem pewien, czy w Chorzowie też tak będzie. Czy akcja (RED) w jakikolwiek sposób do nas dotarła ? Management może wyjść z założenia, że dla nas licytacja byłaby niezrozumiała, i zrezygnować z niej. Jeszcze mam w pamięci to, że w 2005 r. byliśmy chyba jedynym krajem na trasie, w którym Bono nie wygłosił przed One mowy o One Campaign.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1732 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 13 marca 2009 - 16:44

Na Göteborg, podobnie jak na Am-am, też (RED)-Licytacja na boczne sektory przy scenie.

http://www.ticketmas...3/1/?lang=se-eu
http://images.ticnet..._imagessida.htm

#1733 evay

evay

an accident waiting to happen

• Moderatorzy
  • 2 213 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 17:49

z akcji RED to z tego co wiem, to trampki converse mozna bylo u nas kupic... i chyba tyle.
pozyjemy - zobaczymy. mam nadzieje, ze szybko pojawia sie oficjalne informacje, co sie dzieje.

#1734 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 18:07

Właśnie, już mogliby łaskawie podać te ceny biletów. Może, mamy dowiemy się dopiero przy kupowaniu? :/

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#1735 max4u2

max4u2

Użytkownik

• Members
  • 143 Postów

Napisano 15 marca 2009 - 00:54

A second show for Croke Park has been announced - and details of ticket sales for Dublin, Paris and Nice.

The two shows at Croke Park, Dublin will take place on July 24th and 25th. Along with the shows in Paris (July 11th) and Nice (July 15th) tickets go on sale to the general public next Friday, March 20th.

To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go

#1736 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 15 marca 2009 - 12:49

W ogóle stwierdzam, że rozwiązanie Panów jest genialne, a dlaczego? Głośniki będą umieszczone na górze, a co to daje? A to, że każdy będzie równie wyraźnie słyszał dźwięk, niezależnie od tego czy jest pod sceną, gdzie jest z tym problem, czy będąc na trybunie!

#1737 Guest_VeRTi-go_*

Guest_VeRTi-go_*
  • Guests

Napisano 15 marca 2009 - 12:53

Zdecydowanie nagłośnienie liniowe jest najlepszym rozwiązaniem. Komfort słuchania przede wszystkim.

#1738 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 15 marca 2009 - 13:01

Ja dodam tylko że to nagłośnienie tak jak mówicie liniowe to w sumie żadna nowość[wysokie i średnie tony nad sceną i potężne subwoffery za sceną w tym przypadku chyba pod sceną

#1739 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 15 marca 2009 - 14:11

Chciałabym zapytać... O której tak mniej wiecej wpuszczają na stadion? Gdyby koncert zaczynał się np o 20.00 to ile tak przed wpuszczają? Chciałabym wiedziec chociaz tak mniej wiecej, zeby wiedziec o ktorej tak około byc...

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#1740 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 15 marca 2009 - 14:15

Jeśli dobrze pamiętam to w Chorzowie otwarcie bram było o 15. Oczywiście nie przeszkodziło to rozszalałemu tłumowi przebiec mi po plecach, kiedy godzinę wcześniej ochrona pojawiła się przy bramkach (co dla większości najwyraźniej było sygnałem wpuszczania).

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych