U2360° Tour 2009 - 2011
Posted 09 marca 2009 - 22:42
Posted 10 marca 2009 - 11:58
a po niejednym koncercie spędzało mi to sen z powiek ;-)
jak juz zajmujecie swoje upragnione miejsce pod barierkami koczując pół dnia...jak juz za plecami macie te kilkanaście kilkadziesiąt tysięcy ludzi ..to jak radzicie sobie z nagłym "siku" ?;-)..wrócić nie ma szans;-)
no co , no co - sprawa techniczna ;-)
Posted 10 marca 2009 - 12:13
hehe pytanie może idiotyczne ..ale co mi tam- do smiechu tez się coś przyda ;-)
jak juz zajmujecie swoje upragnione miejsce pod barierkami koczując pół dnia...jak juz za plecami macie te kilkanaście kilkadziesiąt tysięcy ludzi ..to jak radzicie sobie z nagłym "siku" ?;-)..wrócić nie ma szans;-)
a panie przez lejek do butelki
czytanie wczesniejszych postow nie boli
mowienie 'przepraszam' do setek ludzi, ktorych trzeba przeskoczyc lub po ktorych trzeba przejsc, takze nie
pic duzo wody trzeba, szczegolnie jak goraco bedzie, bo odwodnienie moze zebrac swoje zniwo a co to za radocha sluchac koncertu ze stanowiska dla karetek?
wychodzisz zapamietujac miejsce, na bramce (jesli jestes w inner circle) dostajesz albo bransoletke, albo stempelek, albo jedno i drugie, stoisz w kolejce do toi toia, wracajac pokazujesz brakmarzom identyfikacje i ponownie depczas setki ludzi i przepraszajac, wracasz na miejsce. polecam wyjscie i powrot zanim wszyscy wstana - wtedy marne szanse...
acha, wody i innych napoi nie wniesiesz na stadion niestety, chyba ze masz szczescie lub/i spryt... ale zazwyczaj w majtkach tkwi juz aparat fotograficzny wiec tak czy siak wyjsc po napoje trzeba jak juz sie czlowiek usadowi na miejscu...
Posted 10 marca 2009 - 12:21
#1707 Guest_Mac_*
Posted 10 marca 2009 - 13:10
Posted 10 marca 2009 - 14:49
hehe pytanie może idiotyczne ..ale co mi tam- do smiechu tez się coś przyda ;-)
hm, na slaskim zazwyczaj bramki otwieraja o 15. do 13 na bank wszyscy beda jeszcze siedziec wiec to jest okazja, wiadomo ; )
analogicznie to samo po wejsciu na plyte, koncert zaczyna sie (mowie o supporcie) np. okolo 19, czyli do 17 masz czasz aby spokojnie pojsc za potrzeba i wrocic na swoje miejsce, pzdr
Posted 10 marca 2009 - 17:46
Jedyne pocieszenie, to ze w czasie koncertu zapomina sie o parciu na pecherz i da sie przetrwac te kilka godzin. Parcie znow daje o sobie znac, jak sie stoi w dluuuuugich kolejkach do toi toi'ow po koncercie
I tak btw nigdy nie zrozumiem fizjologii Niemcow, ktorzy żłopią ogromnie ilosci piwska przed i w czasie koncertu i jakos do toalet nie biegaja.. Cyborgi hehe
http://www.u2.szczecin.pl
Posted 10 marca 2009 - 19:40
Hehe.. odwieczny problem siku
Jedyne pocieszenie, to ze w czasie koncertu zapomina sie o parciu na pecherz i da sie przetrwac te kilka godzin. Parcie znow daje o sobie znac, jak sie stoi w dluuuuugich kolejkach do toi toi'ow po koncercie
I tak btw nigdy nie zrozumiem fizjologii Niemcow, ktorzy żłopią ogromnie ilosci piwska przed i w czasie koncertu i jakos do toalet nie biegaja.. Cyborgi hehe
Dla Niemców chyba ważniejsze jest picie piwa i jedzenie kiełbasek Podczas koncertu w Monachium spacerowali nieustannie, głównie po browary Polscy fani bawią się świetnie!!! Mam pytanko. W Chorzowie ostatnio byłam w sektorze 24 lub 26, tym razem chce się zdecydować na płytę. Boję się tylko, że jak trafię gdzieś dalej to przy moim wzroście - 165 cm będę miała problem z widocznością. Dam radę ?
Posted 10 marca 2009 - 20:03
Dla Niemców chyba ważniejsze jest picie piwa i jedzenie kiełbasek Podczas koncertu w Monachium spacerowali nieustannie, głównie po browary Polscy fani bawią się świetnie!!! Mam pytanko. W Chorzowie ostatnio byłam w sektorze 24 lub 26, tym razem chce się zdecydować na płytę. Boję się tylko, że jak trafię gdzieś dalej to przy moim wzroście - 165 cm będę miała problem z widocznością. Dam radę ?
jestem dumna posiadaczka 167 centymetrow (a byc moze juz sie zaczelam kurczyc i nigdy nie mialam problemow. tlum faluje, skacze, ty tez, wiec zawsze cos widac. jesli nawet trafi ci sie przed toba koszykarz z afro, zawsze da sie przesunac w ktoras strone...
no oczywiscie wszystko zalezy tez od tego, gdzie stoisz, jesli jestes daleko - spokojnie mozesz widziec wizualizacje nad scena, i tez jest super, jesli jestes blisko - mozesz podziwiac zmarszczki adama i miec nadzieje ze bonias na ciebie sie spoci
Posted 10 marca 2009 - 22:26
jestem dumna posiadaczka 167 centymetrow (a byc moze juz sie zaczelam kurczyc i nigdy nie mialam problemow. tlum faluje, skacze, ty tez, wiec zawsze cos widac. jesli nawet trafi ci sie przed toba koszykarz z afro, zawsze da sie przesunac w ktoras strone...
no oczywiscie wszystko zalezy tez od tego, gdzie stoisz, jesli jestes daleko - spokojnie mozesz widziec wizualizacje nad scena, i tez jest super, jesli jestes blisko - mozesz podziwiac zmarszczki adama i miec nadzieje ze bonias na ciebie sie spoci
Dzięki. Brzmi zachęcająco . Myślę, że podejmę ryzyko ataku pod scenę. Nie chciałabym z sektorów spoglądać w dół jak w 2005r z myślą: " Kurcze czemu mnie tam nie ma!"
Posted 10 marca 2009 - 23:38
Dzięki. Brzmi zachęcająco . Myślę, że podejmę ryzyko ataku pod scenę. Nie chciałabym z sektorów spoglądać w dół jak w 2005r z myślą: " Kurcze czemu mnie tam nie ma!"
Tak samo myślałam ja cztery lata temu, również spoglądając w dół..... ech, tym razem trzeba będzie zrobić wszystko, aby być jak najbliżej sceny
Posted 11 marca 2009 - 09:38
Na 100 % pojawią się według mnie w państwach które teraz omineli, a które zwykle docierali:
- Austria
- Szwajcaria
- Dania
- Belgia
- Norwegia
- Finlandia
W tej sytuacji pewnie odwiedzą też inne państwa naszej części Europy - schemat trasy będzie zapewne wygląd podobnie jak przy trasie Madonny. Ciekawe czy pojawią się również w państwach w których zagrają w tym roku. Zapewne wystąpią w Irlandii i Anglii. U nas może być problem ze stadionem.
#1715 Guest_VeRTi-go_*
Posted 11 marca 2009 - 15:43
Hyhy, najgorsze jak chce się zrobić fotki... Klik i masz piękne ujęcie główek, które były przed Tobą... ;]jestem dumna posiadaczka 167 centymetrow (a byc moze juz sie zaczelam kurczyc i nigdy nie mialam problemow. tlum faluje, skacze, ty tez, wiec zawsze cos widac. jesli nawet trafi ci sie przed toba koszykarz z afro, zawsze da sie przesunac w ktoras strone...
Na Stonesach tak miałam.
Może najlepiej wziąć sobie drabinkę ;].
Posted 11 marca 2009 - 20:17
http://www.u2tour.de...ne_2009-03.html
Posted 11 marca 2009 - 20:24
http://www.edziecko....986672.html?i=0
Co Wam to przypomina??Konstrukcja niemal identyczna. Wtopiło mnie w fotel jak to przed chwilą zobaczyłam
Posted 11 marca 2009 - 20:31
Ponizej ciekawe foto z
Top Story - March 11, 2009
U2 Visits Chicago's Metro
http://www.u2station...ves/3.11.09.jpg
Posted 12 marca 2009 - 16:38
Reply to this topic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users