Takie cwaniaczki mi się wpie....ły w Gdańsku na DAWIDZIE G.Ale dałem se spokój bo byli o głowę niżsi i o 60 lat starsirece opadaja...
moge ci zareczyc, ze jesli po calym dniu czekania najpierw w pyle chorzowa a pozniej w cudzym pocie tuz przed bramkami, kiedy dopadne swego wymarzonego miejsca i sie tam rozsiade w nerwowym oczekiwaniu, ktos taki bedzie sie wpychal przede mnie czy kolo mnie, nie natknie sie na czerwony dywan nawet jesli bedzie czerwonym kapturkiem z koszyczkiem w drodze do babci
takich cwaniakow zawsze jest masa, ale generalnie ludzie mniej wiecej pamietaja kto kolo nich dopadl miejsca i kto im na plecach siedzi oraz te kilkanascie osob ktore przechodzac do wc przeszly im po dloniach. prosta rada na pewien powrot w to samo miejsce - mowic wychodzac cos co ludzie zapamietaja. zawsze udawalo mi sie tym sposobem wrocic...
U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 09 marca 2009 - 20:24
Napisano 09 marca 2009 - 20:29
Oj nie wiem, który portal sprawniej przeprowadza transakcje. Wydaje mi się, że większość l;udu rzuci się na LN, a eventim czy ticketpro będą nieco mniej oblegane.
Kupując niedawno bilety na koncert Madonny , nie mogłam się przebić z hasłem na stronie live nation, natomiast na stronie eventimu poszło gładko, tak więc wg mnie eventim lepszy.
Jejka, JAK JA SIĘ CIESZĘ a jak dołożą jeszcze jeden koncert to będzie kosmicznie zajefajnie Dla mnie supporty rewelacyjne oprócz Black Eyed Peas. Elbow chyba raczej nie bardzo się sprawdzi na stadionie. Marzę o Glasvegas lub Kaiser Chiefs
Napisano 09 marca 2009 - 20:37
No przecież nie miało tu już być nic o biletach.Skończcie już bredzić o tych portalach,jest przeznaczone 50% biletów do sprzedaży w necie i reszta w empikach,sklepikach,srikach itd.Kupując niedawno bilety na koncert Madonny , nie mogłam się przebić z hasłem na stronie live nation, natomiast na stronie eventimu poszło gładko, tak więc wg mnie eventim lepszy.
Jejka, JAK JA SIĘ CIESZĘ a jak dołożą jeszcze jeden koncert to będzie kosmicznie zajefajnie Dla mnie supporty rewelacyjne oprócz Black Eyed Peas. Elbow chyba raczej nie bardzo się sprawdzi na stadionie. Marzę o Glasvegas lub Kaiser Chiefs
Napisano 09 marca 2009 - 20:42
rece opadaja...
moge ci zareczyc, ze jesli po calym dniu czekania najpierw w pyle chorzowa a pozniej w cudzym pocie tuz przed bramkami, kiedy dopadne swego wymarzonego miejsca i sie tam rozsiade w nerwowym oczekiwaniu, ktos taki bedzie sie wpychal przede mnie czy kolo mnie, nie natknie sie na czerwony dywan nawet jesli bedzie czerwonym kapturkiem z koszyczkiem w drodze do babci
takich cwaniakow zawsze jest masa, ale generalnie ludzie mniej wiecej pamietaja kto kolo nich dopadl miejsca i kto im na plecach siedzi oraz te kilkanascie osob ktore przechodzac do wc przeszly im po dloniach. prosta rada na pewien powrot w to samo miejsce - mowic wychodzac cos co ludzie zapamietaja. zawsze udawalo mi sie tym sposobem wrocic...
W Berlinie na ostatniej trasie u2 mily pan ochroniarz, ktoremu oswiadczylam, ze musze wyjsc za potrzeba i czy pomoze mi sie dostac na miejsce spowrotem, ktore mialam przy barierkach jak wracalam to eskortowal mnie przez tlum grunt to niemiecka organizacja! ale nie liczcie na takich bodyguardow w Polsce, w wiekszosci to chamy i prostaki (a mowie to majac za soba sporo roznych koncertow )
http://www.u2.szczecin.pl
Napisano 09 marca 2009 - 20:46
W sumie mu się nie dziwięW Berlinie na ostatniej trasie u2 mily pan ochroniarz, ktoremu oswiadczylam, ze musze wyjsc za potrzeba i czy pomoze mi sie dostac na miejsce spowrotem, ktore mialam przy barierkach jak wracalam to eskortowal mnie przez tlum grunt to niemiecka organizacja! ale nie liczcie na takich bodyguardow w Polsce, w wiekszosci to chamy i prostaki (a mowie to majac za soba sporo roznych koncertow )
Napisano 09 marca 2009 - 20:48
ale nie liczcie na takich bodyguardow w Polsce, w wiekszosci to chamy i prostaki (a mowie to majac za soba sporo roznych koncertow )
W rzeczy samej... Są to z jednej strony karki - pustaki z głupawymi uśmieszkami i obitymi mordami, którzy brandzlują się posiadaną przez siebie "władzą" nad uczestnikami koncertu. Z drugiej strony są to wynajęci goście, chudziny w przy dużawych ciuchach z logiem "Fosy", człapiący w butach o 3 numery za dużych, z reguły nic niewiedzący.
Jeden z użytkowników innego forum zwrócił uwagę na ważna kwestię: tłem zespołu będą trybuny z ludźmi a nie jak dotychczas ściana z oświetleniem za sceną. Ciekawe jak będzie się to oglądało...
Użytkownik Max edytował ten post 09 marca 2009 - 20:55
Napisano 09 marca 2009 - 20:56
Najlepsze w nich jest to że podczas koncertu ich karki w ogóle nie kierują się w stronę sceny.Ja pierdziele ja bym tak nie mógłW rzeczy samej... Są to z jednej strony karki - pustaki z głupawymi uśmieszkami i obitymi mordami, którzy brandzlują się posiadaną przez siebie "władzą" nad uczestnikami koncertu. Z drugiej strony są to wynajęci goście, chudziny w przy dużawych ciuchach z logiem "Fosy", człapiący w butach o 3 numery za dużych, z reguły nic niewiedzący.
#1688 Guest_Panna Anna_*
Napisano 09 marca 2009 - 21:01
a mi się tak nie do końca jeszcze uśmiecha, bo co prawda poprosiłam rodziców o błogosławieństwo ( ) ale jako że istnieją pewne zdrowotne utrudnienia, to się zastanawiają..
Ych no bez przesady. Utrudnienia utrudnieniami ale nie można przez nie być wiecznie uwiązanym w domu. Trza tylko ładnie wszystko zorganizować, przedstawić rodzicom z 10 planów postępowania na różne zdarzenia i nie jechać samej.
Napisano 09 marca 2009 - 21:03
A co do rozluznienia sytuacji w tym topicu i wchodzeniu na cwaniaka.. no raz mi sie zdarzylo hehe
Mianowicie wlasnie w Spodku na DM, moi znajomi juz od paru godzin stali przy wejsciu przed otwarciem bram, jak dojechalam na miejsce to cienko.. A ze wygladam w kitce na 16 lat, a znajoma 40letnia na poczatku stala, to krzycze: "Mamo!". Znajoma czerwona jak cegla, ale odkrzykuje "Tu jestem!".. no i wiecie jak sie skonczylo hehehe. DM przy barierkach juz na hali
Tak, bywam niegrzeczna Prosze mi odpuscic grzechy, juz wiecej postaram sie tak nie robic
Napisano 09 marca 2009 - 21:06
Ych no bez przesady. Utrudnienia utrudnieniami ale nie można przez nie być wiecznie uwiązanym w domu. Trza tylko ładnie wszystko zorganizować, przedstawić rodzicom z 10 planów postępowania na różne zdarzenia i nie jechać samej.
gdybyś Ty kobieto znała moich rodziców drogich.. ale spokojnie, jako że tym razem beze mnie nie ma imprezy, przechodzę od jutra na solidny plan urabialniczy. a że sama jechać nie będę.. to chyba nie ma zadnych wątpliwości - warszawo, pomożecie?
Napisano 09 marca 2009 - 21:11
Odpuszczamy ci grzechy,też tam byłem ale ze spodkiem jest tak że nawet jak stoisz na końcu płyty to i tak masz kapele na wyciągnięcie łapy.Co do aparatow, bo pewnie tez sie pojawi taki temat. Jak sie uda wniesc to super extra, ale Ci co chca pod barierki, to radze nie wyciagac aparatow do momentu wejscia zespolow. W Spodku na DM nawet podczas supportu chamo-prostaki wskakiwali w tlum do trzech rzedow w tyl by odebrac ludziom zwykle cyfrowki.. A gdzie taki aparat juz wyladuje.. bo w depozycie to raczej ze swieca szukac...
A co do rozluznienia sytuacji w tym topicu i wchodzeniu na cwaniaka.. no raz mi sie zdarzylo hehe
Mianowicie wlasnie w Spodku na DM, moi znajomi juz od paru godzin stali przy wejsciu przed otwarciem bram, jak dojechalam na miejsce to cienko.. A ze wygladam w kitce na 16 lat, a znajoma 40letnia na poczatku stala, to krzycze: "Mamo!". Znajoma czerwona jak cegla, ale odkrzykuje "Tu jestem!".. no i wiecie jak sie skonczylo hehehe. DM przy barierkach juz na hali
Tak, bywam niegrzeczna Prosze mi odpuscic grzechy, juz wiecej postaram sie tak nie robic
Napisano 09 marca 2009 - 21:40
Chciałabym spytać... Część z Was już była na stadionie. Czy są tam jakieś znaczące niedogodności architektoniczne? Tzn czy jest problem w dostaniu się na trybuny ? Mam nadzieję, że moje niepełne możliwości fizyczne nie spowodują, że nie dam rady tam wejść.
Jeśli można, byłabym wdzięczna za odpowiedź :-)
Napisano 09 marca 2009 - 21:44
No nie, to będzie niesamowite, że będę... juuu
Chciałabym spytać... Część z Was już była na stadionie. Czy są tam jakieś znaczące niedogodności architektoniczne? Tzn czy jest problem w dostaniu się na trybuny ? Mam nadzieję, że moje niepełne możliwości fizyczne nie spowodują, że nie dam rady tam wejść.
Jeśli można, byłabym wdzięczna za odpowiedź :-)
Hej Derka, nie wiem co dokladnie Ci dolega, ale jak sobie przypominam, to na trybunach bylo specjalne wyznaczone miejsce dla osob na wozkach czy o kulach. Bylo dosyc dogodne, dobre miejsce z dolu na trybunie na przeciwko sceny, tak wiec chyba sa jakies udogodnienia.. ale moze ktos lepiej pamieta co i jak i Ci udzieli lepszej info.
Pozdrawiam
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych