Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1681 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:24

rece opadaja...
moge ci zareczyc, ze jesli po calym dniu czekania najpierw w pyle chorzowa a pozniej w cudzym pocie tuz przed bramkami, kiedy dopadne swego wymarzonego miejsca i sie tam rozsiade w nerwowym oczekiwaniu, ktos taki bedzie sie wpychal przede mnie czy kolo mnie, nie natknie sie na czerwony dywan nawet jesli bedzie czerwonym kapturkiem z koszyczkiem w drodze do babci ;)
takich cwaniakow zawsze jest masa, ale generalnie ludzie mniej wiecej pamietaja kto kolo nich dopadl miejsca i kto im na plecach siedzi oraz te kilkanascie osob ktore przechodzac do wc przeszly im po dloniach. prosta rada na pewien powrot w to samo miejsce - mowic wychodzac cos co ludzie zapamietaja. zawsze udawalo mi sie tym sposobem wrocic...

Takie cwaniaczki mi się wpie....ły w Gdańsku na DAWIDZIE G.Ale dałem se spokój bo byli o głowę niżsi i o 60 lat starsi :lol:

#1682 Ewiku2

Ewiku2

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:29

Oj nie wiem, który portal sprawniej przeprowadza transakcje. Wydaje mi się, że większość l;udu rzuci się na LN, a eventim czy ticketpro będą nieco mniej oblegane.

Kupując niedawno bilety na koncert Madonny , nie mogłam się przebić z hasłem na stronie live nation, natomiast na stronie eventimu poszło gładko, tak więc wg mnie eventim lepszy.

Jejka, JAK JA SIĘ CIESZĘ a jak dołożą jeszcze jeden koncert to będzie kosmicznie zajefajnie :D :D Dla mnie supporty rewelacyjne oprócz Black Eyed Peas. Elbow chyba raczej nie bardzo się sprawdzi na stadionie. Marzę o Glasvegas lub Kaiser Chiefs ;)

#1683 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:37

Kupując niedawno bilety na koncert Madonny , nie mogłam się przebić z hasłem na stronie live nation, natomiast na stronie eventimu poszło gładko, tak więc wg mnie eventim lepszy.

Jejka, JAK JA SIĘ CIESZĘ a jak dołożą jeszcze jeden koncert to będzie kosmicznie zajefajnie :D :D Dla mnie supporty rewelacyjne oprócz Black Eyed Peas. Elbow chyba raczej nie bardzo się sprawdzi na stadionie. Marzę o Glasvegas lub Kaiser Chiefs ;)

No przecież nie miało tu już być nic o biletach.Skończcie już bredzić o tych portalach,jest przeznaczone 50% biletów do sprzedaży w necie i reszta w empikach,sklepikach,srikach itd.

#1684 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:42

rece opadaja...
moge ci zareczyc, ze jesli po calym dniu czekania najpierw w pyle chorzowa a pozniej w cudzym pocie tuz przed bramkami, kiedy dopadne swego wymarzonego miejsca i sie tam rozsiade w nerwowym oczekiwaniu, ktos taki bedzie sie wpychal przede mnie czy kolo mnie, nie natknie sie na czerwony dywan nawet jesli bedzie czerwonym kapturkiem z koszyczkiem w drodze do babci ;)
takich cwaniakow zawsze jest masa, ale generalnie ludzie mniej wiecej pamietaja kto kolo nich dopadl miejsca i kto im na plecach siedzi oraz te kilkanascie osob ktore przechodzac do wc przeszly im po dloniach. prosta rada na pewien powrot w to samo miejsce - mowic wychodzac cos co ludzie zapamietaja. zawsze udawalo mi sie tym sposobem wrocic...

W Berlinie na ostatniej trasie u2 mily pan ochroniarz, ktoremu oswiadczylam, ze musze wyjsc za potrzeba i czy pomoze mi sie dostac na miejsce spowrotem, ktore mialam przy barierkach jak wracalam to eskortowal mnie przez tlum :lol: grunt to niemiecka organizacja! ale nie liczcie na takich bodyguardow w Polsce, w wiekszosci to chamy i prostaki (a mowie to majac za soba sporo roznych koncertow ;))

http://www.u2.szczecin.pl

#1685 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:46

W Berlinie na ostatniej trasie u2 mily pan ochroniarz, ktoremu oswiadczylam, ze musze wyjsc za potrzeba i czy pomoze mi sie dostac na miejsce spowrotem, ktore mialam przy barierkach jak wracalam to eskortowal mnie przez tlum :lol: grunt to niemiecka organizacja! ale nie liczcie na takich bodyguardow w Polsce, w wiekszosci to chamy i prostaki (a mowie to majac za soba sporo roznych koncertow ;))

W sumie mu się nie dziwię :wub:

#1686 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:48

ale nie liczcie na takich bodyguardow w Polsce, w wiekszosci to chamy i prostaki (a mowie to majac za soba sporo roznych koncertow ;))

W rzeczy samej... Są to z jednej strony karki - pustaki z głupawymi uśmieszkami i obitymi mordami, którzy brandzlują się posiadaną przez siebie "władzą" nad uczestnikami koncertu. Z drugiej strony są to wynajęci goście, chudziny w przy dużawych ciuchach z logiem "Fosy", człapiący w butach o 3 numery za dużych, z reguły nic niewiedzący.

Jeden z użytkowników innego forum zwrócił uwagę na ważna kwestię: tłem zespołu będą trybuny z ludźmi a nie jak dotychczas ściana z oświetleniem za sceną. Ciekawe jak będzie się to oglądało...

Użytkownik Max edytował ten post 09 marca 2009 - 20:55

#1687 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 20:56

W rzeczy samej... Są to z jednej strony karki - pustaki z głupawymi uśmieszkami i obitymi mordami, którzy brandzlują się posiadaną przez siebie "władzą" nad uczestnikami koncertu. Z drugiej strony są to wynajęci goście, chudziny w przy dużawych ciuchach z logiem "Fosy", człapiący w butach o 3 numery za dużych, z reguły nic niewiedzący.

Najlepsze w nich :lol: jest to że podczas koncertu ich karki w ogóle nie kierują się w stronę sceny.Ja pierdziele ja bym tak nie mógł :(

#1688 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 09 marca 2009 - 21:01

a mi się tak nie do końca jeszcze uśmiecha, bo co prawda poprosiłam rodziców o błogosławieństwo ( :P ) ale jako że istnieją pewne zdrowotne utrudnienia, to się zastanawiają.. <_<

Ych no bez przesady. Utrudnienia utrudnieniami ale nie można przez nie być wiecznie uwiązanym w domu. Trza tylko ładnie wszystko zorganizować, przedstawić rodzicom z 10 planów postępowania na różne zdarzenia i nie jechać samej.

#1689 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:03

Co do aparatow, bo pewnie tez sie pojawi taki temat. Jak sie uda wniesc to super extra, ale Ci co chca pod barierki, to radze nie wyciagac aparatow do momentu wejscia zespolow. W Spodku na DM nawet podczas supportu chamo-prostaki wskakiwali w tlum do trzech rzedow w tyl by odebrac ludziom zwykle cyfrowki.. A gdzie taki aparat juz wyladuje.. bo w depozycie to raczej ze swieca szukac...

A co do rozluznienia sytuacji w tym topicu i wchodzeniu na cwaniaka.. no raz mi sie zdarzylo hehe
Mianowicie wlasnie w Spodku na DM, moi znajomi juz od paru godzin stali przy wejsciu przed otwarciem bram, jak dojechalam na miejsce to cienko.. A ze wygladam w kitce na 16 lat, a znajoma 40letnia na poczatku stala, to krzycze: "Mamo!". Znajoma czerwona jak cegla, ale odkrzykuje "Tu jestem!".. no i wiecie jak sie skonczylo hehehe. DM przy barierkach juz na hali ;)
Tak, bywam niegrzeczna ;) Prosze mi odpuscic grzechy, juz wiecej postaram sie tak nie robic :rolleyes: ;)

#1690 mssunflower

mssunflower

jestę słonecznikię

• Members
  • 505 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:06

Ych no bez przesady. Utrudnienia utrudnieniami ale nie można przez nie być wiecznie uwiązanym w domu. Trza tylko ładnie wszystko zorganizować, przedstawić rodzicom z 10 planów postępowania na różne zdarzenia i nie jechać samej.

gdybyś Ty kobieto znała moich rodziców drogich.. ;) ale spokojnie, jako że tym razem beze mnie nie ma imprezy, przechodzę od jutra na solidny plan urabialniczy. a że sama jechać nie będę.. to chyba nie ma zadnych wątpliwości - warszawo, pomożecie? ;)

#1691 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:08

- warszawo, pomożecie? ;)

ba.

możemy Ci nawet teraz manife poparcia pod oknem urządzić jak inne środki zawiodą.

#1692 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 09 marca 2009 - 21:10

gdybyś Ty kobieto znała moich rodziców drogich.. ;)

Chyba nie słyszałaś paru ciekawych historii o moich ;] chociaż fakt faktem, znormalnieli.

#1693 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:11

Co do aparatow, bo pewnie tez sie pojawi taki temat. Jak sie uda wniesc to super extra, ale Ci co chca pod barierki, to radze nie wyciagac aparatow do momentu wejscia zespolow. W Spodku na DM nawet podczas supportu chamo-prostaki wskakiwali w tlum do trzech rzedow w tyl by odebrac ludziom zwykle cyfrowki.. A gdzie taki aparat juz wyladuje.. bo w depozycie to raczej ze swieca szukac...

A co do rozluznienia sytuacji w tym topicu i wchodzeniu na cwaniaka.. no raz mi sie zdarzylo hehe
Mianowicie wlasnie w Spodku na DM, moi znajomi juz od paru godzin stali przy wejsciu przed otwarciem bram, jak dojechalam na miejsce to cienko.. A ze wygladam w kitce na 16 lat, a znajoma 40letnia na poczatku stala, to krzycze: "Mamo!". Znajoma czerwona jak cegla, ale odkrzykuje "Tu jestem!".. no i wiecie jak sie skonczylo hehehe. DM przy barierkach juz na hali ;)
Tak, bywam niegrzeczna ;) Prosze mi odpuscic grzechy, juz wiecej postaram sie tak nie robic :rolleyes: ;)

Odpuszczamy ci grzechy,też tam byłem ale ze spodkiem jest tak że nawet jak stoisz na końcu płyty to i tak masz kapele na wyciągnięcie łapy.

#1694 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:18

Odpuszczamy ci grzechy,też tam byłem ale ze spodkiem jest tak że nawet jak stoisz na końcu płyty to i tak masz kapele na wyciągnięcie łapy.

Drogi Kolego, ja mam 1,58 cm wzrostu, mow za siebie! ;) :lol:

#1695 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:30

Drogi Kolego, ja mam 1,58 cm wzrostu, mow za siebie! ;) :lol:

No ja mam o 30 centów więcej,no i zapewniam o 30% lepsze widoki na scenę.AAAAA to już teraz wiem czemu Mart tak dziwnie na mnie lukał ;)droga koleżanko

#1696 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:31

No ja mam 30 centów

ciekawe gdzie

#1697 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:37

ciekawe gdzie

O co ci kaman :D

#1698 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:40

No nie, to będzie niesamowite, że będę... juuu
Chciałabym spytać... Część z Was już była na stadionie. Czy są tam jakieś znaczące niedogodności architektoniczne? Tzn czy jest problem w dostaniu się na trybuny ? Mam nadzieję, że moje niepełne możliwości fizyczne nie spowodują, że nie dam rady tam wejść.
Jeśli można, byłabym wdzięczna za odpowiedź :-)

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#1699 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:44

Są schodki. Nieco strome, ale są.

#1700 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 09 marca 2009 - 21:44

No nie, to będzie niesamowite, że będę... juuu
Chciałabym spytać... Część z Was już była na stadionie. Czy są tam jakieś znaczące niedogodności architektoniczne? Tzn czy jest problem w dostaniu się na trybuny ? Mam nadzieję, że moje niepełne możliwości fizyczne nie spowodują, że nie dam rady tam wejść.
Jeśli można, byłabym wdzięczna za odpowiedź :-)

Hej Derka, nie wiem co dokladnie Ci dolega, ale jak sobie przypominam, to na trybunach bylo specjalne wyznaczone miejsce dla osob na wozkach czy o kulach. Bylo dosyc dogodne, dobre miejsce z dolu na trybunie na przeciwko sceny, tak wiec chyba sa jakies udogodnienia.. ale moze ktos lepiej pamieta co i jak i Ci udzieli lepszej info.
Pozdrawiam :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych