U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 09 marca 2009 - 11:20
JAAAAAAAAAAAAAAAAA, jestem cała w skowronkach, ze juz wszystko wiadomooo!!
Napisano 09 marca 2009 - 11:21
Napisano 09 marca 2009 - 11:21
Napisano 09 marca 2009 - 11:22
a także możliwość wspólnego umówienia się na wyjazd na koncert.
Świetnie. Dzięki tamtej stronie z 2005 znalazłem bardzo wygodny transport.
Co do zaliczenia coś prócz Chorzowa to chyba tylko Gelsen. Urlop nie będzie rozległy bardziej niż ze 2 tygodnie... Berlin ma już zbyt odległą datę. W ogóle jest to bardzo dziwne, że 2 koncerty w Niemczech nie są obok siebie.
A po ile?
Teraz chcesz wykupić wszystko na trybuny? ;(
Napisano 09 marca 2009 - 11:26
Huuuraaa!
Napisano 09 marca 2009 - 11:30
Johnny, jeśli chodzi o U2 i duże koncerty - zgoda. To w końcu zespół stadionowy jak cholera. Jednak w wypadku Popmartu odpowiadał mi cały zamysł (w końcu to nie była tylko czysta popisówa, poza grubymi milionami był tam również zamysł artystyczny, pewien rodzaj performance'u), tutaj nie przekonuje mnie nie tyle sama wielkość, co design. No i niespecjalnie się to wszystko ma do brzmienia płyty, pachnie mi to niespójnością. Zresztą - i tak będę w ChorzowieHoho, szykuje się ciekawa dyskusja Nie ukrywam, że mnie zawsze bardzo podobała się ta megalomania. Są zespoły stworzone do Wielkich Koncertów, i raczej przykro mi jest wtedy, kiedy tych Wielkich Koncertów im się nie udaje dawać ( casus The Darkness, którzy powinni grać wyłącznie na stadionach ), niż kiedy im się udaje. Liczyłem wręcz na coś jeszcze bardziej megalomańskiego - mam nadzieję, że skoro już mamy scenę zajmującą tak dużo miejsca, to reszta stadionu też będzie odpowiednio " udekorowana " ( coś a'la Vertigo z Mediolanu, tylko bardziej ). No i przydałyby się jakieś ciekawe efekty specjalne, coś odpowiadającego np. cytrynie z Popmartu.
Napisano 09 marca 2009 - 11:35
Napisano 09 marca 2009 - 11:46
Przepraszam, że tak pytam, ale nie chciałabym później się przejechać na swoim niezorientowaniu...
Napisano 09 marca 2009 - 11:52
Johnny, jeśli chodzi o U2 i duże koncerty - zgoda. To w końcu zespół stadionowy jak cholera. Jednak w wypadku Popmartu odpowiadał mi cały zamysł (w końcu to nie była tylko czysta popisówa, poza grubymi milionami był tam również zamysł artystyczny, pewien rodzaj performance'u), tutaj nie przekonuje mnie nie tyle sama wielkość, co design. No i niespecjalnie się to wszystko ma do brzmienia płyty, pachnie mi to niespójnością. Zresztą - i tak będę w Chorzowie
Mam podobne odczucia. Przyglądam się tej scenie, przyglądam i jakoś nie moge się do niej przekonać. Cały ten design jest dość dziwny i rzeczywiście nie chodzi tu o rozmiary, bo jak Wit słusznie pisze, Popmart też był ogromny. Ale zarówno ZooTv jak i Popmart sprawiał wrażenie mocno przemyślanego i spójnego pomysłu. Tu jakoś to niespecjalnie wszystko mi gra. Nawet mam wrażenie, że nie ma tu w ogóle żadnego zamysłu. Mam tylko nadzieję, że na żywo będzie wyglądać to lepiej.
Napisano 09 marca 2009 - 11:52
Pytanie może wydać się "dziwne", ale w temacie rezerwacji czy kupna biletów online jestem zielony, a co za tym idzie nie zarejestrowany na żadnym z wymienionych.Do LN dochodzi jeszcze Ticketpro oraz Eventim.
Sektory itp pewnie do wyboru te same ale czy polecasz któryś jako: lepszy, sprawniejszy do transakcji itp? Wiem, że czas do 20 marca, ale dosłownie żyję tym newsem o koncercie.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych