Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1461 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 11:02

nie prosciej usmiechnac sie do kogos kto ma karte o kupno biletu?
a pozniej rozliczyc sie w gotowce lub w walorach naturalnych ? :)

Niezbyt rozumiem.

Czy może mi ktoś jeszcze wytłumaczyć, o co chodzi z tym cholernym losowaniem? Bo zaczynam się niepokoić... :(

#1462 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 11:16

Na Vertiigo Tour było przy wpuszczaniu. Dawało się bilet do takiego skanera, i jak na ekranie się pojawiło ( chyba ) zielone, to wchodzisz do strefy, a jak czerwone, to sorry. Bardzo ładnie to było pokazane na dokumencie dołączonym do DVD z Chicago ( z uwydatnieniem reakcji fanów na dobre i złe losowania - przynajmniej nikt przed nami nie ukrywał tej niesprawiedliwości ). Z drugiej strony tłumaczyli to tak, że chcą dać szansę wejścia do strefy także tym fanom, którzy nie mieli mozliwości cały dzień koczować przed areną.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1463 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 11:18

Na Vertiigo Tour było przy wpuszczaniu. Dawało się bilet do takiego skanera, i jak na ekranie się pojawiło ( chyba ) zielone, to wchodzisz do strefy, a jak czerwone, to sorry. Bardzo ładnie to było pokazane na dokumencie dołączonym do DVD z Chicago ( z uwydatnieniem reakcji fanów na dobre i złe losowania - przynajmniej nikt przed nami nie ukrywał tej niesprawiedliwości ). Z drugiej strony tłumaczyli to tak, że chcą dać szansę wejścia do strefy także tym fanom, którzy nie mieli mozliwości cały dzień koczować przed areną.

Kupuje bilet pod scenę, ale i tak nie mam pewności, czy pod tą scene się dostane?

#1464 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 11:20

Wtedy kupowało się bilet nie " pod scenę ", tylko " na płytę ", co mogło oznaczać tak pod sceną, jak i nie pod sceną. W Europie też się kupowało "na płytę ", ale nie było losowania, więc pod sceną byli ci, którzy się tam dopchali. Jak będzie teraz, to nie wiem.

BTW pamiętam, że przed VT też krążyły plotki o jakichś specjalnych biletach za parę tysięcy zł na miejsca siedzące tuz pod sceną, które okazały się bzdurą.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1465 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 11:34

BTW pamiętam, że przed VT też krążyły plotki o jakichś specjalnych biletach za parę tysięcy zł na miejsca siedzące tuz pod sceną, które okazały się bzdurą.

Nie wiem czy artykuł można uznać za plotkę.. No ale za niecałe 22 godziny chyba wszystko będzie jasne..

#1466 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 12:20

a niektórym radzę uważne czytanie bo się pytacie po 500 razy o to samo
Peace :D
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#1467 Paweł =

Paweł =

Użytkownik

• Members
  • 1 151 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 12:45

Podobno nie będzie mozna dobrowolnie dostać się jak najbliżej sceny.Bo bilety będą jakoś losowane kto pod scena kto dalej będzie miał miejsce.
To idiotyzm,jak ja pujde z tata i on będzie miał pod scena a ja np gdzies dalej.Po co takie cuda wymyślać.
Najwięksi fani powinni byc pod sceną i czekac od rana żeby byc jak najbliżej sceny.A tak to ktoś moze wylosować taki bliet pod sceną który przyjdzie sobie z ciekawosci na koncert bo mu sie nudzi.A prawdziwi fani dla których jest to coś więcej jak koncert to będą pokrzywdzeni.
Wedlug mnie to bardzo brzydkie zagranie.

Moje Konto Youtube - http://www.youtube.c...iew=0&flow=grid

#1468 Ewiku2

Ewiku2

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 13:14

Oby tylko sprzedaż biletów nie przebiegała podobnie jak jeszcze kilkanaście dni temu na koncert Madonny. Problemy z systemem, niekończące się oczekiwanie na zalogowanie, o problemach z przelewami przez Internet już nie wspomnę - jeden wielki chaos. Pomysł z losowaniem nie bardzo mi się podoba, ale jeżeli tak sobie wymyślą - nic nie poradzimy. Wg mnie na Vertigo Tour było najlepiej - jedna cena biletów na płytę i dwie na sektory. Ktoś z Was jest subskrybentem u2.com? Podobno Ci szczęśliwcy już dziś po północy poznają trasę......

#1469 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 13:16

a my chwile po nich
bo przecież nam to przekażą :D
jezu czytanie nie boli
Posted Image

#1470 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 13:18

a wtedy te bilety by były pewni po jakieś 300 dolców
proszę bardzo jak cię stać :P

i proponuje pisać w jednym wątku o trasie z NLOTH a ten zawiesić do następnej bo się wszystko rozjeżdża
Posted Image

#1471 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 13:56

no są, jakby podali po północy to napisze od razu. Będę czatował, ale wątpię żeby tym leniom się chciało. Poza tym pewnie to by była północ czasu irlandkiego, więc u nas o 1 by było (sugeruje sie ogloszeniami z 8 rano :P)

#1472 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 14:19

a my chwile po nich
bo przecież nam to przekażą :D
jezu czytanie nie boli

jestem subsrybentem i nic mi nie wiadomo o ogłoszeniu trasy po północy, skąd ta plotka w ogóle?

#1473 Ewiku2

Ewiku2

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 14:31

jestem subsrybentem i nic mi nie wiadomo o ogłoszeniu trasy po północy, skąd ta plotka w ogóle?

Skąd ta plotka? Z innego forum - http://www.lastfm.pl/event/882082

#1474 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 14:34

o boże posiłkujesz się takim czymś ?
Posted Image

#1475 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 15:04

Ja również nic nie wiem o przepremierowej odsłonie trasy dla subskrybentów, myślę że bylibyśmy powiadomieni o tym mailowo. A zresztą to bezsensowny pomysł - przecież wiadomo że do 9 cały świat znałby już szczegóły trasy :)
Dołączona grafika

#1476 Ewiku2

Ewiku2

Użytkownik

• Members
  • 85 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 15:20

o boże posiłkujesz się takim czymś ?

W ostatnich dniach posiłkuję się chyba wszystkim. Im bliżej poniedziałku tym bardziej nerwowo. Śnił mi się dziś nawet koncert co nie często się zdarza. Larry grał na basie a Edge rzucał w publikę piłkami do koszykówki. Kosmos :blink:

#1477 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 16:56

McGuinness mówił, że bilety będą w sprzedaży od 14-15 marca, info na forum głosi, że na nasz koncert 20 marca. Tylko właśnie nie wiadomo czy wtedy tego 20 marca będzie to sprzedaż internetowa czy też w punktach dystryb. ? Jakby nie było, to logicznie rzecz ujmując wszystko ładnie pasuje - 14-15 marca sprzedaż przez neta, parę dni później tj. 20 marca w punktach.

#1478 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 20:23

Jutro po ogłoszeniu trasy wygospodarujemy specjalne miejsce na forum. Do tego czasu już nic nie będziemy zmieniać, zamykać itd. Do jutra funkcjonują dwa tematy.

#1479 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 21:39

Lista, którą podałem stronę wcześniej wydaje się mocno prawdopodobna. Właśnie wyczytałem, że ostatni koncert w Europie, który odbędzie się w Cardiff jest już zaklepany na stadionie Millenium na 22 sierpnia. Oprócz tego zgadzają się dwa mediolany, dwie Barcelony, Paryże, Nicea i Dubliny.

Jeśli rzeczywiście nie będzie Pragi na trasie - to następny koncert po 6 sierpnia jest w Monachium 10. Są trzy dni różnicy, w sam raz na drugi gig u nas:P

Użytkownik Max edytował ten post 08 marca 2009 - 21:50

#1480 badmonique

badmonique

Użytkownik

• Members
  • 20 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 22:29

Lista, którą podałem stronę wcześniej wydaje się mocno prawdopodobna. Właśnie wyczytałem, że ostatni koncert w Europie, który odbędzie się w Cardiff jest już zaklepany na stadionie Millenium na 22 sierpnia. Oprócz tego zgadzają się dwa mediolany, dwie Barcelony, Paryże, Nicea i Dubliny.
Jeśli rzeczywiście nie będzie Pragi na trasie - to następny koncert po 6 sierpnia jest w Monachium 10. Są trzy dni różnicy, w sam raz na drugi gig u nas:P

bedzie miał ktos z was info o trasie dzis po północy? czy dopiero jutro?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych