dostajesz dane do przelewu
Adres na który mam wysłać pięniądze? Sory, że tak pytam, ale tylko tutaj mogę się czegoś konkretnego i wiarygodnego dowiedzieć, a nie chce gafy strzelić i obudzić się z ręką w nocniku.
Posted 07 marca 2009 - 17:45
Na tym stadionie również grali U2 podczas trasy Popmart-ale było z tego co pamiętam 80 tysięcy twarzy.Stadion nie był w tym przypadku przerzedzony[faktycznie wchodzilo tam 120 być może 150 twarzy]ponieważ scena była postawiona bliżej środka płyty.Pink Floyd też tam grywało[na nich cholera nie udało mi się dostać biletu]Był to jeden z największych stadionów świata[tak tak świata]natomiast przeszedł już do historii w sensie organizowania imprez masowych tego typu[na płycie zostały utworzone mniejsze boiska w celach treningowych+ chyba parking]Obok Strahova jest nowy stadion coś jak może śląski ale nie pamiętam jak się zwie.Znalazłem Stadion Evžena Rošického tyle że mieści wg. wiki 20 000 ale wygląda tak jakoś monumentalnie.jesli będą 2 Chorzowy , Praga wypada automatycznie.Ostatnio piszac o obiektach w Pradze,zapomnialem dodac ze mają jeszcze stadion Strahov.
"18 sierpnia 1990 roku odbył się tam koncert Rolling Stones będący częścią trasy promującej ich nowy album Steel Wheels, który zgromadził ponad 150 tys. widzów
Płyta główna stadionu ma rozmiary 310,5 x 202,5 m i zajmuje powierzchnię ponad 62 876 m?
aczkolwiek nie sadze zeby tam zagrali,obiekt jest w rozsypce.
Posted 07 marca 2009 - 19:19
Czy ktoś z Was też dostał takiego dziwnego newsa na e-meila?Jak od niedawna wiadomo chłopaki nagrywają płytę. Jak również wiadomo koncerty są dla nich priorytetem, a dla nas czymś ponadczasowym. Padła wcześniej propozycja, aby założyć ten topic więc powstaje ;-)
Na pewno wygląd i przebieg i trasy będzie zależał od formy albumu, od tego jaki zysk chcą wygenerować i wielu innych czynników. Nam pozostaje narazie "ustalić" do jakich utworów wrócą, jak zaaranżują stare, jaką formę przybierze scena i czego dusza zapragnie ;-)
Mnie osobiście ciekawi jaki design przybierze nowa kampania, okładka, scena, itd. (mam tu na myśli czerwone paski, które były ikoną poprzedniej trasy)
Posted 07 marca 2009 - 20:40
Czy ktoś z Was też dostał takiego dziwnego newsa na e-meila?
http://www.ticketliq...x?evtid=1028416
Posted 07 marca 2009 - 20:48
Z tymi trzema stówkami trochę pojechałeś!!!!!!!A pomyśleć, że Czesi maja w Pradze olbrzymi stadion Strahov, który mógłby pomieścić koncertowo nawet 300. 000 ludzi.
Oczywiście jest zbyt wyniszczony na taką frekwencję. jeszcze 19 lat temu zagrali tam Rolling Stones przy 150 tys. widowni.
Posted 07 marca 2009 - 22:47
Posted 07 marca 2009 - 23:31
Billboard już zmnienił tytuł trasy na U2360° Tourja myślę że nazwa U2360 jest robocza i została specjalnie podana przez u2.com aby podkręcić napięcie i oczekiwanie.
Myślę że Billboard jest bliski prawdy bo to świeży artykuł, nowszy niz info na U2.com...
Posted 08 marca 2009 - 02:23
Posted 08 marca 2009 - 05:09
Posted 08 marca 2009 - 10:18
0 members, 4 guests, 0 anonymous users