Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#1441 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 17:12

dostajesz dane do przelewu

Adres na który mam wysłać pięniądze? Sory, że tak pytam, ale tylko tutaj mogę się czegoś konkretnego i wiarygodnego dowiedzieć, a nie chce gafy strzelić i obudzić się z ręką w nocniku.

#1442 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 17:17

no adres, numer konta, dane odbiorcy itp.

#1443 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 07 marca 2009 - 17:30

Adres na który mam wysłać pięniądze?

Myślę, że sprzedawca poda Ci swój numer buta, wzrost, datę urodzenia itd. a Ty będziesz musiał z tego ułożyć numer konta, na który trzeba dokonać transakcji.

#1444 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 17:45

jesli będą 2 Chorzowy , Praga wypada automatycznie.Ostatnio piszac o obiektach w Pradze,zapomnialem dodac ze mają jeszcze stadion Strahov.

"18 sierpnia 1990 roku odbył się tam koncert Rolling Stones będący częścią trasy promującej ich nowy album Steel Wheels, który zgromadził ponad 150 tys. widzów
Płyta główna stadionu ma rozmiary 310,5 x 202,5 m i zajmuje powierzchnię ponad 62 876 m?

aczkolwiek nie sadze zeby tam zagrali,obiekt jest w rozsypce.

Na tym stadionie również grali U2 podczas trasy Popmart-ale było z tego co pamiętam 80 tysięcy twarzy.Stadion nie był w tym przypadku przerzedzony[faktycznie wchodzilo tam 120 być może 150 twarzy]ponieważ scena była postawiona bliżej środka płyty.Pink Floyd też tam grywało[na nich cholera nie udało mi się dostać biletu]Był to jeden z największych stadionów świata[tak tak świata]natomiast przeszedł już do historii w sensie organizowania imprez masowych tego typu[na płycie zostały utworzone mniejsze boiska w celach treningowych+ chyba parking]Obok Strahova jest nowy stadion coś jak może śląski ale nie pamiętam jak się zwie.Znalazłem Stadion Evžena Rošického tyle że mieści wg. wiki 20 000 ale wygląda tak jakoś monumentalnie.

#1445 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 18:01

A jeśli by zagrali 10tego sierpnia to bym umarła :lol:

Jak masz zamiar umierać 10tego,to lepiej żeby zagrali 7go.Jeszcze się załapiesz. :P Światowa Trasa U2 "Kiss The Future" tak napisali dzisiaj na łamach cgm.pl-o co im kaman?

#1446 kinia

kinia

Użytkownik

• Members
  • 200 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 19:19

Jak od niedawna wiadomo chłopaki nagrywają płytę. Jak również wiadomo koncerty są dla nich priorytetem, a dla nas czymś ponadczasowym. Padła wcześniej propozycja, aby założyć ten topic więc powstaje ;-)

Na pewno wygląd i przebieg i trasy będzie zależał od formy albumu, od tego jaki zysk chcą wygenerować i wielu innych czynników. Nam pozostaje narazie "ustalić" do jakich utworów wrócą, jak zaaranżują stare, jaką formę przybierze scena i czego dusza zapragnie ;-)

Mnie osobiście ciekawi jaki design przybierze nowa kampania, okładka, scena, itd. (mam tu na myśli czerwone paski, które były ikoną poprzedniej trasy)

Czy ktoś z Was też dostał takiego dziwnego newsa na e-meila?

http://www.ticketliq...x?evtid=1028416
Dołączona grafika

#1447 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 19:51

A pomyśleć, że Czesi maja w Pradze olbrzymi stadion Strahov, który mógłby pomieścić koncertowo nawet 300. 000 ludzi.
Oczywiście jest zbyt wyniszczony na taką frekwencję. jeszcze 19 lat temu zagrali tam Rolling Stones przy 150 tys. widowni.

#1448 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 20:12

Myślę, że sprzedawca poda Ci swój numer buta, wzrost, datę urodzenia itd. a Ty będziesz musiał z tego ułożyć numer konta, na który trzeba dokonać transakcji.

To może Ty mi ułożysz, skoro tyle już wiesz? :P

#1449 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 20:40

Czy ktoś z Was też dostał takiego dziwnego newsa na e-meila?

http://www.ticketliq...x?evtid=1028416

Nawet nie zaznaczyli gdzie usytuowana jest scena..

#1450 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 20:48

A pomyśleć, że Czesi maja w Pradze olbrzymi stadion Strahov, który mógłby pomieścić koncertowo nawet 300. 000 ludzi.
Oczywiście jest zbyt wyniszczony na taką frekwencję. jeszcze 19 lat temu zagrali tam Rolling Stones przy 150 tys. widowni.

Z tymi trzema stówkami trochę pojechałeś!!!!!!!

#1451 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 21:10

To może Ty mi ułożysz, skoro tyle już wiesz? :P

nie prosciej usmiechnac sie do kogos kto ma karte o kupno biletu?
a pozniej rozliczyc sie w gotowce lub w walorach naturalnych ? :)

#1452 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 07 marca 2009 - 22:47

Zamieszczony tutaj przez Maxa terminarz trasy jest podobno bardzo prawdopodobny. Jak dla mnie jednak na pierwszy rzut oka widać dziwne i trudne do zrozumienia usytuowanie w tym terminarzu występów w Dublinie. Oto zespół ma wyrwać się do Irlandii pomiędzy występami w Holandii i Belgii.
Dołączona grafika

#1453 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 07 marca 2009 - 23:31

ja myślę że nazwa U2360 jest robocza i została specjalnie podana przez u2.com aby podkręcić napięcie i oczekiwanie.
Myślę że Billboard jest bliski prawdy bo to świeży artykuł, nowszy niz info na U2.com...

Billboard już zmnienił tytuł trasy na U2360° Tour

http://www.billboard...003948418.story

#1454 Janeczek

Janeczek

Użytkownik

• Members
  • 187 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 00:02

czyżby chwilowy przeciek który został skorygowany przez sztab u2?
Baby, baby, baby...
Baby, baby, baby...
Baby, baby, baby...light my way

Oooh...ultraviolet...

#1455 jackseg1

jackseg1

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 02:23

Koncerty w Dublinie są bardzo pewne. Mieszkancy dzielnicy w której miesci sie stadion byli informowani o tych datach duzo wczesniej, a naprawde niewliele koncertów w cigu roku ma miejsce na tym kolosalnym obiekcie. O trzech koncertach na Croke Park irlandzkie media donosiły juz ok 2 miesiecy temu. Poza tym federacja GAA (Federacja Sportów Galickich) nie pozwala na koncerty w sierpaniu, z tego powodu U2 musi grać pod koniec lipca choć nie jest to po drodze. Niewiele tego typu imprez odbywa sie na tym stadionie bo to święte miejsce dla Irlandczyków - ze wzgledu na tragiczną historię tego miejsca nie pozwalają na koncerty "zbyt brytyjskich" wykonawców, a brytyjska rodzina królewska to "persona non grata". Nie wiem jak rozwiązne to bedzie logistycznie, ale te koncety tam bedą a ja zamierzam na nich być :lol:

#1456 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 05:09

Zaczynam się zastanawiać czy te wczesne szkice, które okazały się zarysami "Vertigo Tour" nie zostały wzięte ponownie na warsztat.

Dołączona grafika

Ekipa ta sama Mark Fisher + Willie Williams. A jak wspominał Paul MG koncepcja "360" chodziła im po głowie już dawno. Wcale bym się nie zdziwił gdyby u szczytu sceny pojawił się spory cylinder-ekran (zamiast powyższej kuli, o cylindrycznym ekranie wspomina "Billboard"), do tego ramiona podobnie jak tutaj, no i system głośników doczepiony do całej konstrukcji.

#1457 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 10:18

to w takim razie będzie pewnie niesamowite Sunday BLoody Sunday :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#1458 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 10:37

Chciałem jeszcze o to losowanie zapytać. Co jak na koncert wybieram się z przyjaciółmi? rozdzielą nas? Każdy gdzie indziej? Chamstwo i bezsens.

#1459 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 10:42

A to już jest przesądzone, że będzie losowanie?

#1460 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 08 marca 2009 - 10:52

No niestety chyba tak :( W billboardzie pisali żę tak będzie. Ale pisali też, że scena będzie centralna, a przecież McGuinness mówił jasno, że nie będzie. Więc pewne nic nie jest..

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych