U2360° Tour 2009 - 2011
Posted 07 marca 2009 - 14:45
Wg Billboard'u miejsca pod sceną mają być losowane, tak jak miało to miejsce w 2001 roku na Elevation Tour w stanach.
Losowanie to mega niesprawiedliwość i jeżeli zrobią coś takiego w Europie to syf kiła i mogiła
Czy te wszystkie procedury muszą być tak skomplikowane? Ludzie, to jest koncert, a nie wstęp do podziemi NASA dla wybranych. Idę do punkty dustrybycji, kupuje bilet takiego rodzaju, jak mi się podoba i w sierpniu przyjeżdżam na koncert, wchodze, oglądam, wychodze, wracam. A tu jakieś losowania, internetowa dystrybucja z przelewami, z kontami, kartami kredytowymi. Wychodzi na to, że dla wielu dostanie się na koncert U2 będzie graniczyło z cudem.
Posted 07 marca 2009 - 15:29
Osoby, które pozostaną bez biletu będą same sobie winne. Nie zwalajmy winy na sposób dystrybucji.
Ja nie mam możliwości zakupu biletu przez internet poprzez przelew, albo kartę kredytową. Zero szans. A, i jestem pewien, że nie tylko ja jestem postawiony w takiej sytuacji. Natomiast z Empikiem nigdy nie wiadomo. Sprzedaż biletów powinna być równoległa.
Posted 07 marca 2009 - 15:44
z tego co zrozumialem z wczesniejszych wypowiedzi to te 15 czy ile tam minut masz przy placeniu karta kredytowa.
a zdaje sie ze przy dokonwaniu przelewu masz 3 dni na potwierdzenie mailem rezerwacji, oraz 4 dni od potwierdzenia na dokonanie przelewu.
Twoja wypowiedź brzmi już nieco bardziej zrozumiale.
Posted 07 marca 2009 - 16:13
zwłaszcza te 250 dolców ?
Posted 07 marca 2009 - 16:52
Posted 07 marca 2009 - 17:08
Dżizus, przecież mówiłam, że biletów nie ma, bo wszystkie już kupiłam...
Tak? Ile zapłaciłaś?
Tak jak rzekł Mrówa - masz 3 dni na przelew a nie 15 min (!)
Więc w ciągu 3 dni musze iść do banku i wysłać im (tym u których kupuje bilet) należną kwotę, a potem potwierdzić to mailem?
Posted 07 marca 2009 - 17:09
tak mi sie wydaje, tak zrozumialem z wypowiedzi wczesniejszych, tak by bylo logicznie, tak bylo na sigur ros np.
wiec wszystko wskazuje na to ze tak wlasnie bedzie wygladala sprzedaz;)
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users