U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 07 lutego 2009 - 17:40
Napisano 07 lutego 2009 - 17:43
tylko nie zakichany Gdańsk tak?? bo gleby nie użyczę!Czyli Śląski odpada jeżeli w sierpniu.. z dwojga złego wole jednak Warszawę, niż ten zakichany Gdańsk.
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.
Napisano 07 lutego 2009 - 18:03
Napisano 07 lutego 2009 - 18:34
Producent polskiego występu U2 Live Nation zaplanował koncert na początek sierpnia i otrzymał zgodę od dyrekcji Stadionu Narodowego, która niestety później zmieniła się - informuje "Rzeczpospolita".
– Od początku było wiadomo, że w lipcu zaczynamy przebudowę – odpowiada Marek Szczerbowski, dyrektor Stadionu Narodowego. – Kompromis jest teoretycznie możliwy, ale dopiero na wiosnę, gdy zostanie wyłoniony wykonawca przebudowy.
Napisano 07 lutego 2009 - 18:46
Hmm.. A może kupmy kwiaty i idźmy poprosić?
Napisano 07 lutego 2009 - 18:52
Jeśli zakres prac jakie mają być wykonywane przez wykonawcę robót w lecie podany przez Depe jest rzeczywisty to nie widzę przeszkód, aby koncerty mogły się odbyć. Daty podane przez Depe jakoś dziwnie pokrywają się z październikową informację o planach koncertu w Chorzowie na początku sierpnia
Napisano 07 lutego 2009 - 19:19
Będzie Chorzów..
1 oraz 2 Sierpień..
Podczas remontu..
Mówie Wam.. przynajmniej tak mi się śniło .. ostatnio..
Daruś no nie bądź taki skromny, no przyznaj się w końcu, że...
Depe jakoś mam przeczucie, że śniłeś na jawie
No, coś tam z 'jawy' było ..
....to nie 'jawa', nie sen...Ty po prostu jesteś wizjonerem 'pełną gębą'...
Może jakieś dublińskie "wtyki"?
...po kabelku....do wtyki...,
Może...
A może i tutejsze ślunskie..
albo wtyczek......zastosowawszy dodatkowe przedłużacze...wyświetliła Ci się cudowna wizja
3majmy kciu2ki.. a i pomodlić się do Almighty też nie zaszkodzi..
I ja też apeluję o trzymanie kciuków...i czego tam się jeszcze da...szcześliwych kamieni, grosiczków, guziczków, zasuszonych czterolistnych koniczynek, słoników...A ja się pomodlę, żebym jutro mogła się wpisać do elitarnego grona wizjonerów z ogłoszeniem cudownej nowiny...więc do jutra...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych