bloody sundayLet's wait till sunday.
U2360° Tour 2009 - 2011
Posted 06 lutego 2009 - 22:04
Tylko czy sie cieszyć odnośnie tekstu o trasie?
"Przyjedziecie do Polski?"
B. "Chciałbym znowu zobaczyć flage, a Larry mówi ze koncert w Polsce był najlepszy na Vertigo Tour".
Czy to nie jest wymijająca odpowiedź?
Posted 06 lutego 2009 - 22:35
Posted 06 lutego 2009 - 22:36
ciuch ciuch!
Posted 06 lutego 2009 - 23:03
Wydaje mi się że stadion Lecha w Poznaniu będzie gotowy już na lato 2010, więc mogliby tam zagrać
oj mogliby
koncercik prawie pod domem i wszyscy by mieli blisko, Wawa, Krak, Szczecin, i Śląsk bo tylko coś ponad średnio 250 km xd
Posted 06 lutego 2009 - 23:14
oj mogliby
koncercik prawie pod domem i wszyscy by mieli blisko, Wawa, Krak, Szczecin, i Śląsk bo tylko coś ponad średnio 250 km xd
Panie Ceasarze tu chodzi o dobro narodowe naszego U2towego stowarzyszenia, a nie o czyste wygodnictwo!. . Żeby nie było tak, że trzeba bedzie ruszyc tyłeczek i np: do Berlina jechać, bo to byłby dopiero dramat co?
Posted 07 lutego 2009 - 00:33
A ja proponuje zorganizować ogólnopolską pikietę i ogłośmy protest!. Autokarami zjedziemy pod Śląski i zrobimy im ‘jazdę’ jakiej jeszcze Polska nie widziała!. A buldożerem to co najwyżej wypadałoby zrównać z ziemią tych całych inwestorów…, prezesów…, dyrekcje…, wójtów…, burmistrzów…, radę nadzorczą…, rade pedagogiczną…ups zapędziłam się z lekka
Panie Ceasarze tu chodzi o dobro narodowe naszego U2towego stowarzyszenia, a nie o czyste wygodnictwo!. . Żeby nie było tak, że trzeba bedzie ruszyc tyłeczek i np: do Berlina jechać, bo to byłby dopiero dramat co?
ja tylko podkreślam takiego położenia że nikt by nie marudził że ma daleko, do Berlina jest tyle samo zresztą
Posted 07 lutego 2009 - 01:44
..., do Berlina jest tyle samo zresztą
Czyżbym znowu mylnie interpretowała, że znowu ktoś tu myśli tylko o sobie?
Posted 07 lutego 2009 - 07:44
Posted 07 lutego 2009 - 08:24
piszę podobno
Posted 07 lutego 2009 - 08:58
A ja proponuje zorganizować ogólnopolską pikietę i ogłośmy protest!. Autokarami zjedziemy pod Śląski i zrobimy im ‘jazdę’ jakiej jeszcze Polska nie widziała!. A buldożerem to co najwyżej wypadałoby zrównać z ziemią tych całych inwestorów…, prezesów…, dyrekcje…, wójtów…, burmistrzów…, radę nadzorczą…, rade pedagogiczną…ups zapędziłam się z lekka
Jestem za! Zrobimy rozróbę i spróbują nam powiedzieć że muszą remontować...
Posted 07 lutego 2009 - 15:29
46 500 to jest pojemność docelowa trybun na stadionie miejskim w Poznaniu. Na razie w pełni gotowa jest tylko jedna trybuna stadionu. A z tego co sie orientuje stadion aktualnie jest w przebudowie, a jego aktualna pojemośc bez jednej trybuny pewnie nawet nie przekracza 20000.w Poznaniu ma wejśc podobno z 43 tys. na trybuny
piszę podobno
Biorą po uwage plotki o scenie, czyli jej centralne umijscowienie na płycie stadionu to te mniejszcze obiekty też stają się bardziej atrakcyjne dla zespołu i wciąż nie możemy zapomnieć np o staduionie w Bydgoszczy 20 247 na trybunach + płyta, abiorą po uwagę, że jest to obiekt lekoatletyczny to płyta ma dużą pojemność.
...
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users