Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#801 Michał

Michał

Edziomaniak

• Members
  • 934 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 21:55

Let's wait till sunday.

bloody sunday ;)

Posted Image

#802 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:04

Z tą niedzielą to pewnie chodzi o "Grammy" - odnośnie "BOOTS guitar sounds amazing".

Tylko czy sie cieszyć odnośnie tekstu o trasie?

"Przyjedziecie do Polski?"
B. "Chciałbym znowu zobaczyć flage, a Larry mówi ze koncert w Polsce był najlepszy na Vertigo Tour".

Czy to nie jest wymijająca odpowiedź?

#803 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:19

No mnie tu troszkę śmierdzi.
Hiszpanom chyba powiedział pod studiem, że trasa ruszy u nich w kraju, nie?

#804 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:21

Z tego powodu właśnie mój nastrój jest umiarkowany...

#805 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:22

czy tylko ja mam wrazenie, ze polski koncert przypadnie na ta druga europejska czesc trasy, w 2010? ;P

#806 Cactus

Cactus

Użytkownik

• Members
  • 440 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:23

czy tylko ja mam wrazenie, ze polski koncert przypadnie na ta druga europejska czesc trasy, w 2010? ;P

ja też :mellow:
Always Look on the Bright Side of Life

#807 Desire

Desire

Użytkownik

• Members
  • 29 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:35

Jeżeli bierzemy pod uwagę koncert w 2010 to Śląski odpada bo dopiero w 2011 ma zostać ukonczońy, no chyba ze cos pokreciłam. Oczywiście pozostają inne możliwości(obiekty), tyle że śląski jest moim zdaniem najlepszym miejscem na koncert.
You don't know how beautiful you are.

#808 methiu

methiu

0118 999 881 999 119 7253

• Members
  • 1 035 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:35

W 2010 gdzie? Do tego czasu nie będzie żadnego ukończonego stadionu.

Ja pierdziele ale może być dramat ;(
"Smell the flowers while you can" - David Wojnarowicz

#809 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:36

Wydaje mi się że stadion Lecha w Poznaniu będzie gotowy już na lato 2010, więc mogliby tam zagrać

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#810 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 22:36

jesli nic nie wyjdzie z polska, to rozumiem ze robimy ogolnokrajowa akcje typu wypad do berlina z polskimi flagami i zarzucamy nimi cala scene? :D

#811 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 23:03

Wydaje mi się że stadion Lecha w Poznaniu będzie gotowy już na lato 2010, więc mogliby tam zagrać

oj mogliby
koncercik prawie pod domem i wszyscy by mieli blisko, Wawa, Krak, Szczecin, i Śląsk bo tylko coś ponad średnio 250 km xd
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#812 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 23:14

A ja proponuje zorganizować ogólnopolską pikietę i ogłośmy protest!. Autokarami zjedziemy pod Śląski i zrobimy im ‘jazdę’ jakiej jeszcze Polska nie widziała!. A buldożerem to co najwyżej wypadałoby zrównać z ziemią tych całych inwestorów…, prezesów…, dyrekcje…, wójtów…, burmistrzów…, radę nadzorczą…, rade pedagogiczną…ups zapędziłam się z lekka :D

oj mogliby
koncercik prawie pod domem i wszyscy by mieli blisko, Wawa, Krak, Szczecin, i Śląsk bo tylko coś ponad średnio 250 km xd

Panie Ceasarze tu chodzi o dobro narodowe naszego U2towego stowarzyszenia, a nie o czyste wygodnictwo!. :P . Żeby nie było tak, że trzeba bedzie ruszyc tyłeczek i np: do Berlina jechać, bo to byłby dopiero dramat co? ;)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#813 Fledge

Fledge

Admin

• Members
  • 1 019 Postów

Napisano 06 lutego 2009 - 23:58

No w Poznaniu bym nie pogardził. Z drugiej strony dobrze jest czasem wyrwać sie za miasto.
U2

#814 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 07 lutego 2009 - 00:33

A ja proponuje zorganizować ogólnopolską pikietę i ogłośmy protest!. Autokarami zjedziemy pod Śląski i zrobimy im ‘jazdę’ jakiej jeszcze Polska nie widziała!. A buldożerem to co najwyżej wypadałoby zrównać z ziemią tych całych inwestorów…, prezesów…, dyrekcje…, wójtów…, burmistrzów…, radę nadzorczą…, rade pedagogiczną…ups zapędziłam się z lekka :D
Panie Ceasarze tu chodzi o dobro narodowe naszego U2towego stowarzyszenia, a nie o czyste wygodnictwo!. :P . Żeby nie było tak, że trzeba bedzie ruszyc tyłeczek i np: do Berlina jechać, bo to byłby dopiero dramat co? ;)

ja tylko podkreślam takiego położenia że nikt by nie marudził że ma daleko, do Berlina jest tyle samo zresztą :D
Posted Image

#815 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 07 lutego 2009 - 01:44

..., do Berlina jest tyle samo zresztą :D

Czyżbym znowu mylnie interpretowała, że znowu ktoś tu myśli tylko o sobie? ;)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#816 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 07 lutego 2009 - 07:44

A ja mam pytanie na jakim obiekcie teraz organizuje się koncerty w Pradze[takie na 50tyś w górę]odkąd zamknęli stadion "strahov" dla tego typu imprez?Bo U2 omineli podczas VT w ogóle czechy a Stonsi podczas ostatniej trasy grali w Brnie.Np DM,czy np REM,Metallica grały[DM dopiero zagra]na Slavii ale na U2 to chyba za mały stadion,no ale jak nie którzy biorą pod uwagę stadion w Poznaniu to chyba jednak nie.

#817 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 07 lutego 2009 - 08:24

w Poznaniu ma wejśc podobno z 43 tys. na trybuny
piszę podobno :D
Posted Image

#818 Desire

Desire

Użytkownik

• Members
  • 29 Postów

Napisano 07 lutego 2009 - 08:58

Jestem za! Zrobimy rozróbę i spróbują nam powiedzieć że muszą remontować... :P
You don't know how beautiful you are.

#819 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 07 lutego 2009 - 15:29

w Poznaniu ma wejśc podobno z 43 tys. na trybuny
piszę podobno :D

46 500 to jest pojemność docelowa trybun na stadionie miejskim w Poznaniu. Na razie w pełni gotowa jest tylko jedna trybuna stadionu. A z tego co sie orientuje stadion aktualnie jest w przebudowie, a jego aktualna pojemośc bez jednej trybuny pewnie nawet nie przekracza 20000.

Biorą po uwage plotki o scenie, czyli jej centralne umijscowienie na płycie stadionu to te mniejszcze obiekty też stają się bardziej atrakcyjne dla zespołu i wciąż nie możemy zapomnieć np o staduionie w Bydgoszczy 20 247 na trybunach + płyta, abiorą po uwagę, że jest to obiekt lekoatletyczny to płyta ma dużą pojemność.

... :P

#820 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 07 lutego 2009 - 16:11

Komentarz pod newsem na u2 site o spotkaniu Wojtka G. z Bono pod HQ:

Dagmara (07-02-2009 15:49)

dla wszystkich niecieprliwych, koncert w Polsce w seirpniu, potiwerdzone z oficjalnego zrodla (Adam Clayton)!! Ja tez tam bylam!!Pozdro;-)

Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych