U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 25 grudnia 2008 - 20:46
tylko lokalne władzę muszą zrozumieć że dla nich to być alb nie być
Napisano 25 grudnia 2008 - 21:59
co ma Papież do koncertu rockowego U2?
To, że wtedy nasza infrastruktura nie była lepsza niż obecnie, tylko gorsza. I nagle wyrosły z pól ziemniaczanych podesty i ołtarze równie okazałe, co scena U2 z "Vertigo Tour". I to za pieniądze podatnika. A tutaj ktoś chce przyjechać, postawić sobie scenę, zapłacą za to fani tego kogoś, a władze nie przejawiają entuzjazmu i nie widzą, że mogą na tym jeszcze zarobić. No tak, ale koncert U2 raczej nie podnosi elektoratu tak jak wizyta papieża. To nie jest tak, że jak wypada Śląski to Polska nie ma gdzie zorganizować koncertu U2. To jest tak, że mało komu się chce.
Przepraszam, znowu jestem antyklerykalny, ale czasem się nie da inaczej...
Napisano 25 grudnia 2008 - 22:06
To nie jest tak, że jak wypada Śląski to Polska nie ma gdzie zorganizować koncertu U2. To jest tak, że mało komu się chce.
Nie zwalałbym tu całej winy na organizatorów w Polsce. U2 od PopMartu nie występuje na otwartych przestrzeniach, więc potencjalna możliwość zagrania na Służewcu czy innym otwatym miejscu nie jest żadnych argumentem, wskazującym na nieudolność organizatorów. Jest szansa na występ w Gdańsku i za to pomyślne zakończenie uzgodnień trzymajmy kciuki.
Napisano 25 grudnia 2008 - 22:44
Napisano 25 grudnia 2008 - 23:05
Przede wszystkim papież był w Polsce z 20 razy popularniejszy niż U2. Mało komu się chce ? A dlaczego właściwie komuś miałoby się chcieć ? Żeby się komuś chciało, musi być motywacja finansowa i możliwości - może nie ma ? Fani U2 nie są pępkiem świata.
powiedz to niektórym tutaj piszącym
#375 Guest_Panna Anna_*
Napisano 25 grudnia 2008 - 23:49
To, że wtedy nasza infrastruktura nie była lepsza niż obecnie, tylko gorsza. I nagle wyrosły z pól ziemniaczanych podesty i ołtarze równie okazałe, co scena U2 z "Vertigo Tour". I to za pieniądze podatnika. A tutaj ktoś chce przyjechać, postawić sobie scenę, zapłacą za to fani tego kogoś, a władze nie przejawiają entuzjazmu i nie widzą, że mogą na tym jeszcze zarobić. No tak, ale koncert U2 raczej nie podnosi elektoratu tak jak wizyta papieża. To nie jest tak, że jak wypada Śląski to Polska nie ma gdzie zorganizować koncertu U2. To jest tak, że mało komu się chce.
Przepraszam, znowu jestem antyklerykalny, ale czasem się nie da inaczej...
Wizyta papieża to była zajebista sprawa. Wyremontowali droge koło garażu mojego ojca no i chodniki na moim osiedlu. Mógłby benediktus się kopsnąć na moje osiedle, bo droga jeszcze się trzyma, ale te chodniki to koszmar...
Napisano 25 grudnia 2008 - 23:54
Wizyta papieża to była zajebista sprawa. Wyremontowali droge koło garażu mojego ojca no i chodniki na moim osiedlu. Mógłby benediktus się kopsnąć na moje osiedle, bo droga jeszcze się trzyma, ale te chodniki to koszmar...
eeee tam, zwykły zbieg okoliczności........
Napisano 25 grudnia 2008 - 23:56
Do Sosnowca żaden jutek nie pójdzie na browca!
A w Lubinie nam zaginie
Napisano 30 grudnia 2008 - 18:07
Nie znam hiszpańskiego, ale wydaje mi się że chodzi o koncert U2 w Valencii
ciuch ciuch!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych