U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 18 grudnia 2008 - 12:53
A tak to co.. po koncercie nocny i do domu? E, jakoś zbyt "normalnie", typowo, powszednio
Użytkownik acr edytował ten post 18 grudnia 2008 - 12:56
Napisano 18 grudnia 2008 - 13:25
A tak to co.. po koncercie nocny i do domu? E, jakoś zbyt "normalnie", typowo, powszednio
Wtedy do Berlina
Ktoś planuje przynajmniej zaliczyć 2 występy? Ze względu na urlop musiałyby to być daty dla mnie zbliżone do ewentualnego
koncertu w Polsce no i jeszcze kwestia zdobycia biletów. Nowe Wembley to byłoby coś.
Napisano 18 grudnia 2008 - 16:57
Ktoś planuje przynajmniej zaliczyć 2 występy?
Ja przymierzam się na 100% do Gdańska ( ) i Berlina. W sferze marzeń pozostaje wypad gdzieś jeszcze np. do Skandynawii lub Dublina. Życie nauczyło mnie, że nie ma co się zapędzać ze swoimi planami, bo i tak nie są one nic warte w starciu z siłą wyższą
Jeśli zespół miałby ruszyć w letnią trasę po Europie to obecnie powinien być już dopinany terminarz koncertowy.
10 grudnia 2004r. na hehu pojawiła się świetna wiadomość, będąca przeciekim z wiarygodnych źródeł, że U2 wystąpi 7 lipca 2005r. w Chorzowie. Już oficjalnie była to inna data, ale miejsce pozostało.
http://f.heh.pl/ftop...00-0-asc-0.html
Tak więc wydaje mi się, że możemy się już szykować na wyprawę do Gdańska
Napisano 18 grudnia 2008 - 17:14
Napisano 18 grudnia 2008 - 18:07
może uda zrobić się koncert trasowy, który przy okazji będzie występem na obchodach rocznicowych Solidarności (?)
Hm... ale czy to byłoby takie fajne? Odezwałyby się głosy, że Jarre czy Gilmour zagrali za darmo. Chodzi tutaj o upamiętnienie ważnego, historycznego dla Polski wydarzenia, a U2, którzy uchodzą za artystę zaangażowanego politycznie, wezmą za to grubą kasę?
Darmowego koncertu zupełnie bym nie chciał. Oczywiście pojechałbym, ale nie uśmiechałoby się stać tam z przypadkowymi ludźmi, którzy na dodatek zajmą mi dogodne miejsca.
Za U2 jestem gotów wydać nawet grubą kasę. Zwróci się ona w postaci niezapomnianych wrażeń.
Napisano 18 grudnia 2008 - 18:07
Czy to będzie darmowy koncert z serii "Przestrzeń wolności"?
A to te koncerty są darmowe ? Szczerze nie wiem, ale wydaje mi się że Gilmour nie był za darmo.
#352 Guest_piotrek85_*
Napisano 18 grudnia 2008 - 18:13
Ceny biletów na koncert Gilmoura w Stocznii (zależnie od sektora) wynosilły od 60 do 450 złotych. W przypadku występu Jarre'a ceny były o wiele mniejsze.A to te koncerty są darmowe ? Szczerze nie wiem, ale wydaje mi się że Gilmour nie był za darmo.
Napisano 18 grudnia 2008 - 18:16
Hm... ale czy to byłoby takie fajne? Odezwałyby się głosy, że Jarre czy Gilmour zagrali za darmo. Chodzi tutaj o upamiętnienie ważnego, historycznego dla Polski wydarzenia, a U2, którzy uchodzą za artystę zaangażowanego politycznie, wezmą za to grubą kasę?
Darmowego koncertu zupełnie bym nie chciał. Oczywiście pojechałbym, ale nie uśmiechałoby się stać tam z przypadkowymi ludźmi, którzy na dodatek zajmą mi dogodne miejsca.
Za U2 jestem gotów wydać nawet grubą kasę. Zwróci się ona w postaci niezapomnianych wrażeń.
sądzę podobnie
U2 jest warte cen biletów a tu jakiś laluś w okularkach mi miejsce zajmie ??
O nie kurna mać, koncert to koncert na trasie a nie hadziejstwo jakieś
przecież i tak jak U2 zagra NYD to wszyscy będą wiedzieć o co biega, a jak ktoś nie zakuma to jego strata
Napisano 18 grudnia 2008 - 18:32
A nawet na pewno (fragment artykułu z portalu trojmiasto.pl):
Gdański występ Gilmoura będzie częścią trasy koncertowej promującej jego najnowszą płytę solową "On An Island". Album ukazał się w marcu 2006 r. To pierwsza płyta ekslidera Pink Floyd od czasu wydanej w 1984 r. "About Face".
Koncert Gilmoura będzie częścią obchodów 26. rocznicy powstania "Solidarności". Brytyjska gwiazda rocka wystąpi w tym samym miejscu, w którym w sierpniu 2005 r., także z okazji jubileuszu "S", zagrał Jean Michel Jarre.
Trzygodzinny występ Gilmoura ma obejrzeć ok. 100 tys. osób. Muzykowi towarzyszyć będzie m.in. polski kompozytor Zbigniew Preisner, który uczestniczył w realizacji płyty "On An Island".
Bilety mają być w sprzedaży do końca czerwca.
Napisano 18 grudnia 2008 - 18:48
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych