U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 22 listopada 2008 - 13:04
edit: właśnie przeczytałem tego newsa - być może będzie to po prostu przyjacielski występ z kumplami z drugiego zespołu, który supportował U2. Choć ciężko mi w to uwierzyć.
Jak dla mnie taki występ jest realny. Zespół tradycyjnie pewnie będzie chciał wystąpić parę razy w ramach promocji nowego albumu, jeszcze przed jego premierą. Decydując się na zagranie 19 grudnia mają zagwarantowaną liczną publiczność, bez konieczności podejmowania jakiś działań ogranizacyjnych. Poza tym występ byłby u siebie. Trudno oczekiwać, aby KOL na swoim koncercie mieli spełniać rolę supportu U2 Pewnie U2 zagraliby jakiś minikoncert przed Kings, a później jeszcze pojawiliby się razem na scenie, już podczas występu KOL.
Napisano 22 listopada 2008 - 16:20
Bo U2 jako support...? bez komentarza...
jak widać u2 ma sporo dystansu do siebie, w przeciwieństwie do niektórych swoich fanów
Użytkownik bee edytował ten post 22 listopada 2008 - 16:20
Napisano 22 listopada 2008 - 19:34
However, as Bono and Co are desperate to be one of the first acts to experience the new venue they are in talks with chart-topping band the Kings Of Leon to appear as their support act at their December 19 show
No bo chcą być chłopacy pierwszym bandem jaki zagra tam po przebudowie
Napisano 23 listopada 2008 - 01:37
Dystans do siebie jest zawsze mile widziany, ale fan ma prawo wyrazić dezaprobatę, gdy coś mu się wydaje hmmm... niestosowne
A co to oznacza niestosowne?
Napisano 23 listopada 2008 - 01:50
Napisano 23 listopada 2008 - 01:54
Napisano 23 listopada 2008 - 03:12
Support Kings of Leon? Lubię tą grupę, lubię Only by the Night. Ale taki krok jest czymś nie na miejscu. Jeżeli zespołowi tak bardzo zalezy żeby być pierwszymi, to niech ruszą tyłki i zorganizują właśny, choćby półtoragodzinny koncert. To nie jest takie znowu wielkie halo. Natomiast występ jako support, tylko po to, żeby być pierwszymi jest pomysłem do niczego, bo do historii i tak przejdzie koncert Kings of Leon supportowanego przez jakieśtam zespoły. A U2 tym samym sprowadzi się właśnie do roli zespołu supportującego. No, chyba, że to jest ich obecna taktyka, zejście poniżej poziomu, na którym się znajdują...
Napisano 23 listopada 2008 - 03:25
nikt ich nie ustawia bez ich wiedzy przed Ich Troje.
mogli się po prostu nie zgodzić. skoro się zgadzają, a może to nawet ich pomysł - niech grają. co nas to obchodzi?
zespół zespołem, marka marką, liczy się tylko muzyka. ewentualnie Kings Of Leon mogą po nich wypaść słabo. ale to ich problem.
idąc tym tropem w ogóle wyszłoby na to, że U2 może się pokazywać tylko w towarzystwie The Rolling Stones i jeszcze żyjących Bitelsów. bo to ten pułap wielkości. e tam, mówię na to.
a i jeszcze jedno - w sumie właśnie odwrotnie. wielki szacun za to, że się nie oburzają, nie obrażają, nie napinają i nie nadymają, że "jak to, MY przed nimi? pff". naprawdę, rispekt, bo przy tym, przy okazji, ucinają wszystkie docinki o ich manii wielkości itp.
ej, a w ogóle, to pewne jest?
Użytkownik acr edytował ten post 23 listopada 2008 - 03:28
Napisano 23 listopada 2008 - 11:19
Zgadzam się z Acrem, że to Kings Of Leon mogą mieć pełne majty i nie wiem czy jest to dla nich korzystne rozwiązanie, zwłaszcza jeśli U2 wyjdą w pełnym składzie.
Nie jestem przeciwnikiem takiego występu, chciałbym jeszcze przed końcem roku usłyszeć chociaż jeden kawałek z nowego materiału. Po ledwo słyszalnych dźwiękach z plaży, sekundowych zajawkach u2.com, zagranie na żywo nowego kawałka to jak trzęsienie ziemi:). No i miło by było gdyby ostatnie słowa Bono się nie sprawdziły, może jednak będzie jakiś hit na święta, choćby w wersji koncertowej.
Napisano 23 listopada 2008 - 12:25
Napisano 23 listopada 2008 - 13:58
Napisano 09 grudnia 2008 - 21:49
Bono i Edge mają wystąpić w dublińskiej O2 Arena i zagrać kilka kawałków z Rattle And Hum!
http://www.u2.com/ne...ll&news_id=2274
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych