U2360° Tour 2009 - 2011
Posted 05 listopada 2008 - 13:27
W każdym razie nie trzeba na razie wpadać w panikę. Przecież podczas Popmartu było jeszcze ciekawiej - wtedy też koncert miał być na Śląskim, wydrukowano już plakaty, sprzedawano bilety, a potem niemal w ostatniej chwili przeniesiono go na Służewiec. A teraz jest jeszcze przecież sporo czasu.
#262 Guest_Mac_*
Posted 05 listopada 2008 - 13:51
Chociażby po to, żeby chociaż w przyszłości nie było w Polsce problemu z miejscem, gdzie można zorganizować koncert takiej grupy jak U2.
Skąd wiesz że w przyszłości, np. takie U2 wogóle będzie chciało do nas przyjechać? Chcą teraz, to niech mi nie pieprzą ci od stadionu że budowy o dwa tygodnie przenieść nie mogą. I tak się będą opierdalać, i nie zdążymy, i nie trzeba być jasnowidzem żeby to zauważyć. Oczywiście że lepiej mieć dobre stadiony, ale nie kosztem koncertu który się już może w Polsce nie odbyć. Jakoś fakt, że w Chorzowie będzie stał stadion z zadaszeniem i większą liczbą miejsc nie pociesza mnie WOGÓLE.
Posted 05 listopada 2008 - 14:03
O dokładnie. Jestem przekonany, że spełni się taki scenariusz - koncertu nie będzie bo wczesniej zaczyna się budowa. A gdzieś tak na wiosnę, jak już będzie po ptakach, to się pojawią typowo polskie problemy typu unieważnienie przetargu, problemy prawne, brak kasy... i planowany remont przesunie się o kilka-kilkanaście tygodni. I co z tego skoro wtedy będzie już za późno aby zmienić rozpiskę trasy...Chcą teraz, to niech mi nie pieprzą ci od stadionu że budowy o dwa tygodnie przenieść nie mogą. I tak się będą opierdalać, i nie zdążymy, i nie trzeba być jasnowidzem żeby to zauważyć. Oczywiście że lepiej mieć dobre stadiony, ale nie kosztem koncertu który się już może w Polsce nie odbyć
#266 Guest_Mac_*
Posted 05 listopada 2008 - 16:27
Nie przesadzajmy. Stadiony są jednak o niebo ważniejsze niż jeden koncert rockowy w Polsce, nawet U2. Bez takich prowokacji proszę.
Jakich prowokacjii. Ja nie mówie, że tych stadionów ma wogóle nie być. Ale prawda jest taka, że wole żeby był koncert U2 a nie było Euro, niż żeby nie było koncertu i nie było Euro. Zamiast gadać przez dwa lata że wszystko jest pod kontrolą, zbudowali by już dawno lepszy stadion przez ten czas. Nie dość że siara na cały świat że nie umiemy zorganizować byle gównianego Euro i wstyd, to mi jeszcze będą koncert U2 odwoływać. Nie oszukujmy się, gdyby były chęci, to byłby i koncert i Euro, to jest kwestia paru tygodni, nie przeszkadzało im że przez dwa lata nic nie robili, to i te pare dni ich nie zbawi. A tekst "Czasem trzeba podjąć ważną decyzje" zwalił mnie po prostu z krzesła.
Posted 05 listopada 2008 - 16:33
Posted 05 listopada 2008 - 19:58
W kazdym razie ona tez miała info 2 miesiace wczesniej o koncercie min. RHCP, ale i wielu innych wykonawcow i to sie sprawdzilo wszystko, wiec chyba zrodlo dosc pewne
Posted 05 listopada 2008 - 20:50
Problem mieliby ludzie przyjeżdżający na koncert. Miejsce nie tak dobrze skomunikowane (wciąż mam przed oczami chaos po Stingu, ludzi płynących zamknięta Puławską, twardzieli chcących iść na Centralny na piechotę itd.), jak np. Stadion Śląski. No i parkingi...
Posted 16 listopada 2008 - 12:54
http://www.pomorska....=73335565826032
jeśli zaś chodzi o sam stadion tu są 2 fotografie
(1). http://www.wjc2008.b...dion-z-gory.jpg
(2). http://www.sportowab...PANORAMA_01.jpg
Jest to moze informacja maloprawdopodobna ,ale na dzień dziesiejszy jest to w Polsce jeden z najwiekszych i najnowocześniejszych stadionów oddany do uzytku w czerwcu 2008roku na Mistrzostwa świata w lekkiej Atletyce .Dojazd na lotnisko jest tez bardzo dobry.
Posted 16 listopada 2008 - 13:08
tylko na jaką pojemność ??
Posted 16 listopada 2008 - 13:22
Może Krakowskie błonia?
To już by było z kolei zbyt piękne.
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users