Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#2341 lookass

lookass

Użytkownik

• Members
  • 1 423 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:04

Ehh świetnie. Jeszcze tego brakuje, żeby było losowanie. Może egoistycznie to zabrzmi, bo nie życzę tego fanom udającym się na koncerty w Barcelonie, ale mam nadzieję, że ta procedura się nie sprawdzi w Hiszpanii. Po to wyjeżdżam w nocy, żeby być najbliżej zespołu jak to tylko możliwe.

Edit.

Właśnie Anja też o tym pomyślałem. Wybieramy się ekipą warszawską i co? Komuś z nas się może poszczęści i będzie w golden circle a reszczie nie? :/Po to się m.in wybieramy tam grupą, żeby razem przeżyć ten koncert.

#2342 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:19

w 2005 roku wystarczyło dać 20 zeta w łapę bramkarzowi i wpuszczał w sektor ze słuchawkami :D

#2343 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:23

w 2005 roku wystarczyło dać 20 zeta w łapę bramkarzowi i wpuszczał w sektor ze słuchawkami :D

na rhcp byli pazerni i 50, 100 zeta chcieli. bez przesady...

poza tym, szczerze mam nadzieje ze to sie nie sprawdzi

#2344 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:27

No jasne, to, że będzie losowanie to na razie nasze domysły.

#2345 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:29

Nie rozpaczajmy, póki co.
Pewne jest, że pracują nad jakimś systemem wpuszczania i jakaś procedura będzie obowiązywała.
Pewne jest, że dopóki się ona nie sprawdzi, nie powiedzą nam o tym jak to działa.
O losowaniu, to tylko przypuszczenie.
Poniżej w całości post Bajagirl:
Ok, a quick bit of news. The team is working on the GA procedures and some of the suggestions that were provided are being evaluated to see if they are feasible to incorporate into this tour.

I do know that there is a TENTATIVE procedure for the first Camp Nou (Barcelona) shows, but we do not know if the procedure will be made public, as they are road-testing it. Before you all go, "Baja, but why?" the answer is that if we say its going to be X, and then change it, all of you will be "But you said it was going to be X", so until they determing the final procedure (subject to change at anytime), keep checking back here.

Actually, just keep checking back in here, for the latest, as any changes I am informed about will be posted.

#2346 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:31

ja słyszłem plotke o losowaniu ale 2 wejsciówek, wiec jak ktos jest z toba a wylosuje a ty nie to idziesz, wiec szanse sa podówjne:) o ile tak bedzie...

#2347 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:34

Tak było w USA na VTour, osoba, która wylosowała Golden Circle, mogła sobie dobrać jedną osobę do siebie i ta druga już nie podlegała losowaniu.

#2348 Lmollu

Lmollu

Użytkownik

• Members
  • 1 003 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 12:29

Tak było w USA na VTour, osoba, która wylosowała Golden Circle, mogła sobie dobrać jedną osobę do siebie i ta druga już nie podlegała losowaniu.

To nie jest głupie. Jak okażę się szczęśliwcem to biorę jakąś laskę, a kumpel niech idzie do diabła. :lol:

#2349 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 12:31

Dla mnie to też lekko chory sposób, rodzący sytuację w stylu: mam wolne miejsce, 50 dych i wchodzisz do golden circle ze mną.

#2350 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 18 czerwca 2009 - 12:35

Z tego co pamiętam to nie było tam czasu na 'rozglądanie się "za 50 dychami" '..
Bilet w maszynę, masz zielone światełko? - to opaska na łapkę i albo bierzesz kogoś albo nie, bo przecież następni napierają.

#2351 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 12:37

O nie!, tylko nie to!. Błagam.... :( :( :(
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#2352 star

star

Użytkownik

• Members
  • 651 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 13:17

Kiepski pomysł by był z losowaniem. 4 lata temu swoje odczekałem i udało sie być blisko sceny. Całą noc jechaliśmy autokarem z Gdańska i od 9 czatowanie pod stadionem. ;) Tylko denerwujące było to jak ludzie, którzy dojechali ok 13 wpychali się przed Ciebie :angry:
It's no secret that the stars are falling from the sky

#2353 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 17:53

Kiepski pomysł by był z losowaniem. 4 lata temu swoje odczekałem i udało sie być blisko sceny. Całą noc jechaliśmy autokarem z Gdańska i od 9 czatowanie pod stadionem. ;) Tylko denerwujące było to jak ludzie, którzy dojechali ok 13 wpychali się przed Ciebie :angry:

oo to chyba jechaliśmy tym samym autokarem:)

no jeżeli będzie losowanie to totalna załamka, jak wyląduje ze swoimi 160 cm gdzieś na środku płyty to się chyba pochalstam

#2354 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 21:29

a ja do konca nie rozumiem tej ekscytacji golden circle. Ja wolę być jak najbliżej niego, ale na zewnątrz. Po pierwsze, nie chce mi sie ciągle obracać w okół i szukać Bono biegającego po wybiegu - będąc poza będę miał go cały czas przed sobą. Po drugie, patrzeć na rozmieszczenie nagłośnienia, jeśli czegoś nie przegapiłem, bliżej sceny będzie ono gorsze (chyba że są dodatkowe poza tymi wysoko, których nie zauważyłem). Trzy- lepiej widoczne efekty wizualne. ja nie będę więc rozpaczał jak nie wrzucą mnie do zagrody :P

#2355 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 08:21

Ja tam myślę podobnie jak Bremo. Ba...nawet pójdę sobie dalej do tyłu, gdzie zakładam, że nie będzie panował zbyt wielki ścisk. Moim celem jest móc delektować się muzyką, a nie przez pół koncertu przepychać się na łokcie z jakimś baranem stojącym obok.

I przypuszczam , że nawet z dala od GC czy scen, to i tak będę szczęśliwy. Powinno być dużo lepiej niż 4-lata temu. Wówczas to miałem bardzo dobre miejscówki w sektorze 31 (rząd 14-y lub 15-ty) , praktycznie na wprost sceny. Ale, przy wielkości Stadionu Śląskiego członkowie U2 byli wielkości paznokcia, co mnie trochę rozczarowało...

#2356 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 08:30

po camp now wszystkie watpliwości sie rozwieją! każdy zobaczy gdzie wg niego bedzie najlepsza pozycja:) i do bram:)

#2357 Greg27

Greg27

Użytkownik

• Members
  • 152 Postów

Napisano 19 czerwca 2009 - 17:22

Szczerze mówiąc chciałbym stać w tym "okręgu", ale nie pogniewam się, jeśli będe stał bardzo blisko niego. ;) No cóż, trzeba będzie być wcześnie pod stadionem. ;)

#2358 Yarpen

Yarpen

Użytkownik

• Members
  • 973 Postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 22:01

Tak sobie pomyślałem, że na każdej trasie w czasie show był jakiś większy "wkręt" charytatywny czy coś. Na VT były wyświetlane Prawa Człowieka, na ET było o nielegalnym użyciu broni, na ZOO TV pokazywali Sarajevo... Co będzie teraz? (Zakładając, że Bono ciągle chce ratować świat :P )
http://sit-and-wonder.blogspot.com/

#2359 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 20 czerwca 2009 - 22:32

Not right now!
Yarpen ;)
Myślę że teraz będzie dotkniety bardziej społeczny problem, jak podczas ET.. Kawałki jak MoS, UC. Zresetowanie siebie. Pęd cywilizacyjny, kryzys ekonomiczny, zagubienie siebie w tym wszystkim. Te sprawy. Ale kto wie, dowiemy sie na koncercie :)

#2360 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 21 czerwca 2009 - 06:21

kryzys ekonomiczny<<<<<<<<faktycznie oni coś wiedzą na ten temat :P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych