U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 18 czerwca 2009 - 11:04
Edit.
Właśnie Anja też o tym pomyślałem. Wybieramy się ekipą warszawską i co? Komuś z nas się może poszczęści i będzie w golden circle a reszczie nie? :/Po to się m.in wybieramy tam grupą, żeby razem przeżyć ten koncert.
#2345 Guest_depe_*
Napisano 18 czerwca 2009 - 11:29
Pewne jest, że pracują nad jakimś systemem wpuszczania i jakaś procedura będzie obowiązywała.
Pewne jest, że dopóki się ona nie sprawdzi, nie powiedzą nam o tym jak to działa.
O losowaniu, to tylko przypuszczenie.
Poniżej w całości post Bajagirl:
Ok, a quick bit of news. The team is working on the GA procedures and some of the suggestions that were provided are being evaluated to see if they are feasible to incorporate into this tour.
I do know that there is a TENTATIVE procedure for the first Camp Nou (Barcelona) shows, but we do not know if the procedure will be made public, as they are road-testing it. Before you all go, "Baja, but why?" the answer is that if we say its going to be X, and then change it, all of you will be "But you said it was going to be X", so until they determing the final procedure (subject to change at anytime), keep checking back here.
Actually, just keep checking back in here, for the latest, as any changes I am informed about will be posted.
Napisano 18 czerwca 2009 - 12:37
Napisano 18 czerwca 2009 - 13:17
Napisano 18 czerwca 2009 - 17:53
Kiepski pomysł by był z losowaniem. 4 lata temu swoje odczekałem i udało sie być blisko sceny. Całą noc jechaliśmy autokarem z Gdańska i od 9 czatowanie pod stadionem. Tylko denerwujące było to jak ludzie, którzy dojechali ok 13 wpychali się przed Ciebie
oo to chyba jechaliśmy tym samym autokarem:)
no jeżeli będzie losowanie to totalna załamka, jak wyląduje ze swoimi 160 cm gdzieś na środku płyty to się chyba pochalstam
Napisano 18 czerwca 2009 - 21:29
Napisano 19 czerwca 2009 - 08:21
I przypuszczam , że nawet z dala od GC czy scen, to i tak będę szczęśliwy. Powinno być dużo lepiej niż 4-lata temu. Wówczas to miałem bardzo dobre miejscówki w sektorze 31 (rząd 14-y lub 15-ty) , praktycznie na wprost sceny. Ale, przy wielkości Stadionu Śląskiego członkowie U2 byli wielkości paznokcia, co mnie trochę rozczarowało...
Napisano 20 czerwca 2009 - 22:01
Napisano 20 czerwca 2009 - 22:32
Yarpen
Myślę że teraz będzie dotkniety bardziej społeczny problem, jak podczas ET.. Kawałki jak MoS, UC. Zresetowanie siebie. Pęd cywilizacyjny, kryzys ekonomiczny, zagubienie siebie w tym wszystkim. Te sprawy. Ale kto wie, dowiemy sie na koncercie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych