U2360° Tour 2009 - 2011
Napisano 16 czerwca 2009 - 16:57
Widać, że górna części scena jest dość mocno oderwana od jej spodu. Za przeproszeniem "z dupy" by czegoś takiego nie zrobili, bo po co U2 ma się przewracać o coś takiego
No spoko, ale scena ma kształt jaja, więc nie bardzo ma się jak obracać ( przynajmniej mi się tak wydaje, bo w tedy przy wychyleniu 90 stopni część sceny byłą by nad ludźmi a i podest od strony wejscia by przeszkadzał ), ewentualnie może same schody będą jeździć, ale to też jest bez sensu jak by się miało to żelastwo nad ludźmi przemieszczać.
// edit fotka od Look + 2 inne w wysokiej rozdzielczości:
http://img195.images...?g=p6150049.jpg
...
Napisano 16 czerwca 2009 - 17:44
Napisano 17 czerwca 2009 - 14:35
Mam nadzieję, że poza "golden circle" ;P To w końcu miejsce dla najwierniejszych fanów!Zastanawialiście się czasem gdzie będą sektory RED Zone ???
Jakie szmaty? Dobrze jest, czepiacie się za bardzo.a na prezentacji nadal są te szmaty z grzybkami więc pewnie tak zostanie.
Napisano 17 czerwca 2009 - 15:24
http://u2forums.com/...?showtopic=2155
I mam prośbę aby wszystkie informacje dotyczące prób, itd wrzucać do oddzielnych topików ( czyli np w tym wypadku Barcelońskie soundchecki i dress rehearsale), co ułatwi nie wpadanie na informacje osobą które nie chcą przed koncertem czytać tych informacji.
...
Napisano 17 czerwca 2009 - 15:51
W ostatnim filmiku od Adama słychać, że trenują tytułowy No Line On The Horizon.
Ale widać, że się nie nudzą - inny bas i wstawka w refrenie, rozbudowane i urozmaicone. Świetnie - wersja albumowa była chyba zbyt "drętwa" i zwyczajna zwrotka-refren-mostek-zwrotka itp. Ale alternatywną wersję (wyjechali-na-wakacje-wszyscy-nasi-producenci version ) też mogliby zagrać-żywsza, bardziej dynamiczna.
Napisano 17 czerwca 2009 - 16:03
Napisano 17 czerwca 2009 - 18:47
to już było:
http://u2forums.com/...?showtopic=2155
I mam prośbę aby wszystkie informacje dotyczące prób, itd wrzucać do oddzielnych topików ( czyli np w tym wypadku Barcelońskie soundchecki i dress rehearsale), co ułatwi nie wpadanie na informacje osobą które nie chcą przed koncertem czytać tych informacji.
Dobra swój już przenoszę. Ale jak w temacie U2360° Tour 2009 (czyli ogólna dyskusja i news'y o.) ma ktoś się nie natknąć na nic o utworach?? Że zagrali coś nowego to też news wg mnie. No po to też chyba jest. Mamy się pilnować, aby nie używać nazw utworów. To chyba trzeba na cały temat U2 360 Tour nie wchodzić.
Wracając do tematu.
Co do ponoć obrotowej sceny:
Jestem ciekaw jak to ma się niby kręcić? Mostki możliwe, że jeżdżą jak chcą i możliwe, że nawet podczas koncertu będą zmieniać pozycje, choć może lepiej nie, bo komuś mogą zasłonić widok
Ale w centrum to może tylko perkusja się kręci, bo reszta sceny jest jajowata...
Po rozmieszczeniu głośników, mam pewne obawy, ze są one trochę za wysoko, ale z ilości ich po każdej stronie, można wywnioskować, że chyba najlepiej (pewnie najgłośniej) będą miały u nas osoby z biletami za 140 zł. No, ale pewnie na koncercie się dopiero przekonamy.
Napisano 17 czerwca 2009 - 20:43
Ale można np samą dyskusje o próbach przenieść do topiku http://u2forums.com/...wtopic=2155&hl= a setlisty i recenzje będą raczej się pojawiały w wątkach o konkretnych koncertach.Dobra swój już przenoszę. Ale jak w temacie U2360° Tour 2009 (czyli ogólna dyskusja i news'y o.) ma ktoś się nie natknąć na nic o utworach?? Że zagrali coś nowego to też news wg mnie. No po to też chyba jest. Mamy się pilnować, aby nie używać nazw utworów. To chyba trzeba na cały temat U2 360 Tour nie wchodzić.
Są jeszcze dwie wierze na końcu płyty z głośnikami.Po rozmieszczeniu głośników, mam pewne obawy, ze są one trochę za wysoko, ale z ilości ich po każdej stronie, można wywnioskować, że chyba najlepiej (pewnie najgłośniej) będą miały u nas osoby z biletami za 140 zł. No, ale pewnie na koncercie się dopiero przekonamy.
...
Napisano 17 czerwca 2009 - 20:46
#2337 Guest_depe_*
Napisano 18 czerwca 2009 - 10:12
zapewne chodzi jej o ten Golden Circle.
Procedura będzie testowana na obu koncertach w Barcelonie i jeśli się sprawdzi to będzie obowiązywała na pozostałych koncertach i będzie podana do wiadomości publicznej.
Póki co, bliższych informacji nie ma.
Coś przeczuwam, że będą losowali..
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych