Jump to content

Photo

U2360° Tour 2009 - 2011

3617 replies to this topic

#2201 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 posts

Posted 12 czerwca 2009 - 18:17

Jeszcze tylko 18 dni i wybuch :lol: :lol: Halo,hallo
Dołączona grafika

#2202 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 12 czerwca 2009 - 21:55

podziwiam Twoją wiare:) ale smutna prawda jest taka, że ten drgui koncert nie ma najmniejszych szans na to żeby się sprzedać

Być może nie jest w stanie się sprzedać, ale mimo wszystko jest zbyt wiele przesłanek wskazujących na to że drugi koncert się odbędzie. Być może zapadła na górze decyzja że mamy mieć drugi koncert niezależnie od tego czy ma to uzasadnienie ekonomiczne.

W chwili obecnej w ofercie Eventimu pojawiły się bilety za 140 zł - na sektory od 3 do 17. Trwająca od kilku dni "promocja" nie ma dla mnie racjonalnego wytłumaczenia (poza tym że rychło zostanie ogłoszona druga data koncertu). Do koncertu zostało przecież jeszcze prawie całe 2 miesiące, zaintersowanie biletami powinno też wzrosnąć po pierwszym koncercie w Barcelonie. Dziwi ciągle status "ENDED" przy chorzowskim koncercie na U2.com. Gdyby orgaznizatorom zależało wyłącznie na sprzedaży biletów to przecież nie pozbawiałby się możliwości kupienia biletów przez fanów z zagranicy (taki status sugeruje że bilety nie są już dostępne). Ponadto zauważcie że nadal nie wyprzedane są bilety na kilka europejskich występów - przy nich ciągle na u2.com znajduje się informacja o możliwości i sposobie nabywania wejściówek. :)
Dołączona grafika

#2203 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Posted 12 czerwca 2009 - 22:00

Jassssne będzie drugi koncert. Chyba, że zrobią promocję i posiadając bilet na 6 sierpnia wejście następnego dnia będzie gratis. :D

#2204 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 12 czerwca 2009 - 22:23

Och Mario...tak by się chciało tego drugiego koncertu chyba nam wszystkim :rolleyes:
Jeśli tylko Twoje słowa staną się jakimś cudem prorocze to do końca moich dni będę Ci składac pokłony :), a sama pozbawie się wiecznego statusu niepoprawnej marzycielki :)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#2205 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 04:45

hmmm...ciekawe czy jest to brak aktualizacji???

Odnośnie Snow Patrol. Właśnie troszkę dziwnie, bo jeszcze wczoraj dodawali nową datę w Nashville i jest o tym news na głównej.

#2206 timewind

timewind

Użytkownik

• Members
  • 639 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 06:59

Odnośnie Snow Patrol. Właśnie troszkę dziwnie, bo jeszcze wczoraj dodawali nową datę w Nashville i jest o tym news na głównej.

Chciałem napisać do nich maila z zapytaniem, ale na stronie poza forum nie widziałem żadnej możliwości kontaktu.

#2207 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 07:19

Atomic super uzasadnienie ja tam w nie wierzę, nieraz bywało że grali dla ławek:) moze może i tym razem składac rozkładać tyle razy to ustrojstwo komu by sie chciało:)

#2208 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Posted 13 czerwca 2009 - 11:41

Fajna fotka z lotu ptaka:

Dołączona grafika

#2209 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 12:24

W chwili obecnej w ofercie Eventimu pojawiły się bilety za 140 zł - na sektory od 3 do 17.

Teraz te bilety to są bilety dostępne na dolne trybuny, które poprzednio chyba dostępne nie były wogole, przynajmniej tak mi sie wydaje, może okazało się po rozłożeniu w barcelonie sceny ze widoczność na dolnych trybunach będzie wystarczająca.

... :P

#2210 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 14:03

Kolejna fota...

http://www.telefonic...barcelona_e.htm

#2211 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 17:42

Kolejna fota...

http://www.telefonic...barcelona_e.htm

Z moją wyobraźnią chyba jest słabo...
Jak blisko środka sceny będzie mogła być publiczność?

edit:

Ooo... zauważylam okrągły wybieg :)

#2212 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 18:48

to cos okragłe w drugiej połowie boiska to wybieg i tak ma byc? to niezle w sumie kazdy ich zlooka!

#2213 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 19:20

to cos okragłe w drugiej połowie boiska to wybieg i tak ma byc? to niezle w sumie kazdy ich zlooka!

Temat tego czegoś okrągłego był poruszany wcześniej, było to wykorzystywane podobno do kręcenia reklamy nike, były już nawet zdjęcia chyba na których było to zdemontowane.

// edit nawet na tej stronie sa juz fotki z przed 2 dni, na których tego już nie ma i jest są juz ustawione częściowo jakies wierze i chodnik przez środek.

#2214 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 13 czerwca 2009 - 21:25

Ta scena jest paskudna, tyle ode mnie. I jestem BARDZO rozczarowany tym, że wygląda ona jak cyrk, a nie jak scena rockowa. I albo jestem ślepy, albo nie widze tam żadnego większego ekranu na którym ludzie na trybunach coś zobaczą (nie mówie o tym okrągłym czymś po środku sceny - litości). A do tego, jeżeli to ma 50 metrów to ja jestem The Edge. Kurcze, no co Wam się w niej podoba? Masakra.

#2215 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 21:42

Ta scena jest paskudna, tyle ode mnie. I jestem BARDZO rozczarowany tym, że wygląda ona jak cyrk, a nie jak scena rockowa. I albo jestem ślepy, albo nie widze tam żadnego większego ekranu na którym ludzie na trybunach coś zobaczą (nie mówie o tym okrągłym czymś po środku sceny - litości). A do tego, jeżeli to ma 50 metrów to ja jestem The Edge. Kurcze, no co Wam się w niej podoba? Masakra.

Wcale nie wygląda, jak cyrk. Scena jest bardzo futurystyczna i przez to ciekawa, bo wkońcu to coś nowego. Jak żyję, nie widziałem takiej sceny, miejsce godne najlepszego zespołu świata. Ta koncepcja odzwierciedla także to, że U2 to wielki zespół, który wiecznie poszukuje, eksperymentuje. Jakby mało im było sukcesów z ZOO TV, czy POPmartu, oni chcą to przyćmić i kolejny raz zapisać się w historii rocka. Oprócz nowej, świeżej płyty, wracają ze świetnym pomysłem na rockowe show pod gołym niebem. Odnośnie do telebimów, to nie bójta się! Na pewno coś wymyślą.
Dołączona grafika

#2216 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 23:13

Ale co wam sie nie podoba w ekranie, wielki centralnie umieszczony, dla mnie bardzo fajne rozwiązanie.

#2217 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 posts

Posted 13 czerwca 2009 - 23:30

Mnie się ten ekran kojarzy z tymi z hal sportowych, na którym wyświetlany jest wynik, czas, jakieś tam reklamy, itd. Podobny jest też na jakimś stadionie w Niemczech, który był areną WM 2006.
Dołączona grafika

#2218 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 14 czerwca 2009 - 00:23

ale raczej rozmiar tego ekranu halowego a ekranu u2 to dwa inne kalibry :P

#2219 Pyza U2

Pyza U2

Użytkownik

• Members
  • 932 posts

Posted 14 czerwca 2009 - 07:58

Podobny jest też na jakimś stadionie w Niemczech, który był areną WM 2006.

Na stadionie Schalke jest na środku podwieszony ekran, troszkę podobny:

http://upload.wikime...hen_germany.JPG
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !

#2220 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 posts

Posted 14 czerwca 2009 - 10:15

podobno maja byc 3 sceny, przystosowane do roznych stadionow. gdzies juz bylo pisane, ze scena ktora bedzie w chorzowie bedzie inna niz ta w barcelonie. Ciekawe wiec, czy chorzowska scena bedzie wieksza (nie chodzi mi tu o wysokosc, bo to raczej niemozliwe)...Dobrze by bylo, wlasciwie mi tylko zalezy na tym aby to 'golden circle' bylo nieco wieksze:P

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users