Opposition
Napisano 11 maja 2018 - 22:04
Napisano 15 czerwca 2018 - 20:56
ekhm. taki drobny niusik. nowy album jest. na sptifaju np.
https://open.spotify...faMQswBSYpYrEQD
na razie nie wiem co myślę. brakuje marcusa bella na pewno. pierwsze "she says" dopiero w drugiej piosence. hm.
edit: taki ejtisowy blinder trochę.
Napisano 17 czerwca 2018 - 09:32
jestem po trzech przesłuchaniach. wrażenia są takie, że trochę mało spójna ta płyta, ale wydaje mi się, że dzięki temu każdy znajdzie na niej to za co lubi opposów najbardziej. ogólnie jest dobrze. póki co najbardziej na tak: Going To Find You, Let It Burn (jedno i drugie za ejtisowe klimaty) i closer (jak to fajnie buja). coraz bardziej chodzą za mną jeszcze The First Thing i I Want To Believe (czy tylko ja mam wrażenie, że te zwrotki mógłby śpiewać Mr Cave? ;p). zobaczymy co będzie dalej, ale super, że im się chciało coś wydać, i że nie uraczyli nas jakąś padaką.
czekamy na piździernik
Midnight is where the day begins.
Napisano 09 lipca 2018 - 08:38
Przyjmę chętnie jakiś album live* albo sensowny jakościowo bootleg. Moje źródła zawiodły.
*Wiecie może, czy wydany ostatnio Eighties Live i New York Paris Peckham pochodzą z tego samego "zestawu"? Bo miasta się pokrywają, set niby też
Napisano 17 lipca 2018 - 15:54
ok, bilet zakupiony powiedzcie mi, czy u Was też na bilecie jest napisane 'Soundedit'18[Einsturzende Neubauten]' (poniżej jest Morcheeba i Opposition)? Tak ma być, czy mam się zacząć przejmować, że coś jednak nie tak^^
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 18 lipca 2018 - 08:41
ok, bilet zakupiony powiedzcie mi, czy u Was też na bilecie jest napisane 'Soundedit'18[Einsturzende Neubauten]' (poniżej jest Morcheeba i Opposition)? Tak ma być, czy mam się zacząć przejmować, że coś jednak nie tak^^
ja na swoim elektronicznym mam tylko info, że to karnet. dokładnie wygląda to tak: Soundedit'18 [karnet 25-28.10.2018] i żadnego info o konkretnych artystach.
Midnight is where the day begins.
Napisano 18 lipca 2018 - 21:03
u mnie jest tylko Morcheeba i Opp. może masz na cały Soundedit?
właśnie nie, tylko na 1 dzień. chyba napiszę maila do Ticketmastera, żeby mi to wyjaśnili
edit: jak sobie teraz weszłam na konto i pobrałam bilet, to już OK pewnie chwilowy błąd systemu, mogę odetchnąć.
Napisano 23 października 2018 - 20:03
Czy ktoś bardziej w temacie mógłby się do mnie odezwać celem skonsultowania pytań? Jak już mam robić wywiad, to chciałbym się nie zbłaźnić
PS. Jestem w Łodzi od czwartkowego popołudnia, jakieś piwo forumsowe pokoncertowo bardzo chętnie, bo nie pamiętamile lat temu byłem na jakimś zlocie
Napisano 23 października 2018 - 20:13
o, no właśnie, kto jeszcze będzie? ja się melduję jakoś przed 15 w piątek wraz z koleżanką
Napisano 23 października 2018 - 20:25
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych