Jakbym się sugerował opiniami Teraz Rocka to pewnie nigdy bym nie sięgnął po album Muse "Absolution" z 2003 roku. A jest (wg. mnie) genialny! Anno Gacek ! Nie wybaczę Ci tego!
Odczep się od Ani, bo zażądam satysfakcji !
Napisano 07 sierpnia 2007 - 10:34
Jakbym się sugerował opiniami Teraz Rocka to pewnie nigdy bym nie sięgnął po album Muse "Absolution" z 2003 roku. A jest (wg. mnie) genialny! Anno Gacek ! Nie wybaczę Ci tego!
Napisano 07 sierpnia 2007 - 10:40
Odczep się od Ani, bo zażądam satysfakcji !
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 07 sierpnia 2007 - 10:42
Szkoda, ze już nie pisze do TR
Napisano 07 sierpnia 2007 - 10:45
Dokładnie, podobnie żal Angeliki Kucińskiej. No ale cóż, czytelnikom się nie podobały, to sobie posżły ( Ania o tym pisała nawet, choc nie wprost ).
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 07 sierpnia 2007 - 10:49
Napisano 07 sierpnia 2007 - 10:54
A mało to listów było o to, że A.G. jest be ? Wydrukowali tylko kilka, ale na pewno było ich dużo więcej. Większość czytelników TR stanowią stare i młode pierniki, które zamiast artykułów o nowych zespołach chcą 45764346 wywiadu z Deep Purple. Takim A.G. odpowiadać nie mogła. Niedługo po odejściu z TR napisała na swoim blogu, że ma dość ataków na swoją osobę. Nie wiem, czy należy łączyć te fakty, ale mi to dało do myślenia.
Napisano 07 sierpnia 2007 - 11:00
Deep Purple to tylko takie hasło przedmiotowe - należy przez nie rozumieć wszystkich zdziadziałych klasyków rockaEEE troche przesadzasz z Deep Purple. Były może 3-4 wywiady
Inna sprawa, że ilość wywiadów i artykułów o The Stokes podczas kadencji Anny G. tez była porażająca.
Powiem tak: na początku mnie trochę drażniła, potem już się przyzwyczaiłem do jej pióra i nawet polubiłem.
Jak odeszła było mi smutno
Napisano 07 sierpnia 2007 - 11:15
Niczym się nie sugeruje! Napisałem wyraźnie: "A TAK NA MARGINESIE ..."
Napisano 07 sierpnia 2007 - 11:18
Deep Purple to tylko takie hasło przedmiotowe - należy przez nie rozumieć wszystkich zdziadziałych klasyków rocka
Napisano 07 sierpnia 2007 - 11:22
Pomijam za to prawie zawsze artykuły i wywiady z death/speed/black/i.t.d. metalowymi kapelami
Napisano 07 sierpnia 2007 - 11:24
Popieram,bo jak widze artykuły o kolesiach wymalowanych na biało-czarno z długimi włosami w skórach oddającymi hołd księciu piekieł,to odechciewa mnie sie czytać ten magazyn.TR w ogóle nie powinien pisać o tego rodzaju zespołach ( a jeśli już, to tylko o tych najważniejszych, i najwyżej jeden na numer ), rynek jest wystarczająco nasycony magazynami dla metali.
Napisano 09 sierpnia 2007 - 19:20
Napisano 09 sierpnia 2007 - 19:43
Zespół nie bez sukcesów
Napisano 09 sierpnia 2007 - 21:08
To nie jest problemem, tylko problemem jest to że TR tak naprawdę stało się pismem metalowym, poświęcającym kilka-kilkanaście stron zespołom reprezentującym classic, punk czy indie... grunge to już w ogóle zero... Pismo nazywa się Teraz Rock, a Rock to spora dziedzina muzyki, dzieli się na inne, ale - niech dzielą sprawiedliwie. Bo jak już ktoś pisał pism stricte metalowych jest sporo na naszym rynku.Popieram,bo jak widze artykuły o kolesiach wymalowanych na biało-czarno z długimi włosami w skórach oddającymi hołd księciu piekieł,to odechciewa mnie sie czytać ten magazyn.
Napisano 10 sierpnia 2007 - 15:29
Napisano 10 sierpnia 2007 - 18:44
Napisano 10 sierpnia 2007 - 19:10
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych