U2 - Platoniczna miłość
Started by
Guest_Fanka U2_*
, sty 14 2009 20:34
42 replies to this topic
Napisano 11 czerwca 2009 - 18:07
okej, to zgadnijcie przez kogo ja, za przeproszeniem, sikam w majtki
Edzio ;>
Napisano 01 lipca 2009 - 17:44
A niektórzy pól nocy spędzili tu na forum wczoraj, było gorąco.. Mnie bedzie śnił sie Chorzów, na który znowu jak zwykle nie pojadę i nie zobaczę Boniasa i chłopaków :-(ehhh oglądam filmiki z Barcelony no i musze powiedzieć, że Bono to się super prezentuje....takie 50-letnie ciacho
The world belongs to the enthusiast who keeps cool
Napisano 01 lipca 2009 - 18:28
Och, taki mój los. Powód zawsze się znajdzie. Oto etapy z życia grzecznej dziewczynki:Czemu nie pojedziesz?
- jesteś za młoda, nigdzie nie pojedziesz
- jesteś za biedna, kasy nie ma
- jesteś już odpowiedzialna, z kim zostawisz (psa, kota, dziecko, dziadka niepotrzebne skreślić)
- jesteś już za stara
- jest już za późno, jutro pogrzeb ostatniego jutowca
Zatem widzisz jak to bywa... Och :-(
Napisano 01 lipca 2009 - 18:37
Zatem nie przeszedłeś jeszcze etapu ,,jestem fanem U2 i nic mnie nie powstrzyma". Zazdroszczę ci, szczęściarzu! Też taka byłam, chlip chlip, gdzie moje chusteczki.. Ciesz się tym momentem jak najdłużej, póki możesz. A wracając do Barcelony, to wielkie dzięki dla Wierciocha i spółki, dzięki tej ekipie człowiek mógł chociaż przez chwile tam być. Wielkie dzięki!Nie bardzo rozumiem, ale niech będzie.
Napisano 18 sierpnia 2009 - 11:11
Platoniczna milosc. W sumie mily i fajny temat! No wiec...
Bono za glos, charyzme, piekne niebieskie oczy, cudowne teksty piosenek i mozna by tak wymieniac, ale wystarczy!
Larry jest slodki, po prostu! Skromny, tajemniczy i ta jego zmarnowana mina na koncertach! Bezcenne!
A Edge i Adama to sobie odpuszcze... Ich najwiekszy atut- sa czlonkami U2 a to wystarczy!
Prosze sie nie smiac... Takie jest moje skromne zdanie na temat milosci platonicznej do JUTJKOW.
Bono za glos, charyzme, piekne niebieskie oczy, cudowne teksty piosenek i mozna by tak wymieniac, ale wystarczy!
Larry jest slodki, po prostu! Skromny, tajemniczy i ta jego zmarnowana mina na koncertach! Bezcenne!
A Edge i Adama to sobie odpuszcze... Ich najwiekszy atut- sa czlonkami U2 a to wystarczy!
Prosze sie nie smiac... Takie jest moje skromne zdanie na temat milosci platonicznej do JUTJKOW.
http://www.u2-site.com/
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych