Get On Your Boots
Posted 17 stycznia 2009 - 11:44
Your signature is more powerful than you think
Posted 17 stycznia 2009 - 12:03
Posted 17 stycznia 2009 - 12:03
Jak mogą mieć wyłączność, jak w wątku albumowym zorientowani piszą, że Trójka też zapowiada ?
#84 Guest_piotrek85_*
Posted 17 stycznia 2009 - 12:06
Posted 17 stycznia 2009 - 12:40
Posted 17 stycznia 2009 - 15:09
Brzmi jak Vertigo z Achtung Baby. Tylko nie bijcie.Połączyłem oba snippety Get On Your Sexy Boots i wrzuciłem na youtube. Srednie to troche ale przynajmniej Edge stanął na wysokości zadania.
Posted 17 stycznia 2009 - 16:32
A na razie... nie przejmuję się tym zbytnio no cóż... może już nie jestem fanem, a stanę się nim z powrotem dopiero z chwilą pierwszego odsłuchania albumu?
ja tez sie nie przejmuje, jak nie zapomne, to poslucham singla w pon i tyle. co nie znaczy, ze nie jestem fanka. jedni sie podniecaja, inni nie, to o niczym nie swiadczy.
#89 Guest_depe_*
Posted 17 stycznia 2009 - 17:01
CD1
1. Get On Your Boots (Brian Eno, U2, Daniel Lanois, Declan Gaffney, Richard Rainey, Carl Glanville, Terry Lawless, Sam O'Sullivan)
2. No Line On The Horizon (U2, will.i.am, Cenzo Townshend, Brian Eno, Declan Gaffney, Tom Hough, Neil Comber)
CD2
1. Get On Your Boots (Brian Eno, U2, Daniel Lanois, Declan Gaffney, Richard Rainey, Carl Glanville, Terry Lawless, Sam O'Sullivan)
2. No Line On The Horizon (U2, will.i.am, Cenzo Townshend, Brian Eno, Declan Gaffney, Tom Hough, Neil Comber)
3. Get On Your Boots (Brian Eno, U2, Daniel Lanois, Declan Gaffney, Richard Rainey, Carl Glanville, Terry Lawless, Sam O'Sullivan)
7" Vinyl
Te tracklisty nie wydają mi się prawdziwe, a jeśli są, to mocne rozczarowanie..
Posted 17 stycznia 2009 - 17:07
Te tracklisty nie wydają mi się prawdziwe, a jeśli są, to mocne rozczarowanie..
Mi niestety wydają się być prawdopodobne.
1. U2 co do zawartości singli zawodzi od dłuższego czasu
2. Z artykułu w "Q" wynikało, że zaspół stworzył dwie alternatywne wersje NLOTH (obie bardzo się różniące). Na singlu znalazłaby się więc ta druga.
Jeśli te informacje się potwierdzą to będę zawiedzione - w kontekście ogromnej liczby utworów które podobno stworzyli oraz przymiarek do wydania podwójnego albumu. Przy HTDAAB chociaż na vertigowych singlach dali premierowy materiał.
#93 Guest_depe_*
Posted 17 stycznia 2009 - 17:19
Czyli po 1 na singiel..jeśli liczyć że z NLOTH wydane zostaną cztery single, to nie liczyłbym na więcej niż 3-4 premierowe b-sidy.....
A tu żadnej premiery nie ma.
Za 'premierowy b-side' uważam kawałek, którego nie ma na albumie, całkowicie nową nieznaną piosenkę, nie wersje Live czy jakiś Remix.
Posted 17 stycznia 2009 - 17:29
Fast cars
czyli trzy na bombie,
Fast Cars (remix) nie był premierowym b-side'm, gdyż utwór ukazał się na samym albumie (UK, Japonia + wydanie deluxe).
Hmmm... a jak "No Line On The Horizon" jest wydane z "Get On Your Boots" to możemy go posłuchać przed premierą albumu? Pytanie formalne do sekty.
Można, ale tylko po zakupieniu singla
#99 Guest_depe_*
Posted 17 stycznia 2009 - 17:31
Fast Cars to nie b-side. Był na albumie LTD.Are you gonna wait forever?
Fast cars
neon lights(cover)
czyli trzy na bombie, myśle że teraz będzie podobnie jeżeli nie gorzej, te dwa bonusowe utwory na itunes pewnie też trafią na któryś ze zbliżających się singli.....
Były 3:
Are you gonna wait forever?
Neon Lights (cover)
Ave Maria (cover)
Reply to this topic
7 user(s) are reading this topic
0 members, 7 guests, 0 anonymous users