Get On Your Boots
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:14
wlasnie doznaje po raz ktorys z kolei,to jest choroba zeby sie 10 sekundowym kawalkiem podniecac
ale jesli tak to bedzie brzmialo, to to sie szykuje nam prosze panstwa prawdziwe monstrum
i oczywiste skojarzenie z fast cars, licze ze chlopaki na calej plycie poszli w tym kierunku!!!
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:14
ferdinado franzowato
Sam tytuł się wydaje ferdinando franzowaty (Eleanor...) Ale nie będzie źle, czuję podskórnie.
Byle wytrwać do poniedziałku. Mam farta, na zajęcia jadę wtedy dopiero o 10.48, więc zdążę
edit: Taaak, to jest choroba! wrażenie dziwne, ale generalnie czad
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:17
http://www.mediafire.com/?yscduxjg0ls
http://www.sendspace.com/file/r7fja6
ciuch ciuch!
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:21
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:24
Podziwiam. Ja słucham tego gdzieś po raz 40 i nie mogę się oderwać. Sam nawet chciałem się do Was przyłączyć, ale zwyciężyła ciekawość. Jednak życzę powodzenia i osiągnięcia celuNo to co, modlicie się za tych 12 wybrańców? Bo ja jestem silny i niczego nie słucham
ciuch ciuch!
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:26
#70 Guest_Mac_*
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:29
Up: Złe porównanie. To tak jakbyś nie czekał aż ci się kobita rozbierze, tylko poleciał na ulice i szybko wyrwał pierwszego lepszego mochera.
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:33
Up: Złe porównanie. To tak jakbyś nie czekał aż ci się kobita rozbierze, tylko poleciał na ulice i szybko wyrwał pierwszego lepszego mochera.
Pozostanę przy swoich fantazjach.
A wy, jarajcie się paru sekundowymi gównianymi rzęchotami!
A więc jednak "moher" został już przynajmniej namierzony..
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:34
Wiesz, szczerze mówiąc jakoś w ogóle nie odczuwam tej atmosfery dożynek, podniecenia przy każdym filmiku ze studia, ekstazy z każdego fragmentu (podobno) albumu, mało mnie obchodzi jak będzie wyglądała okładka (i tak gówno na to możemy poradzić), nie czytam opisów utworów ani recenzji osób "zbliżonych do zespołu". Do całości podchodzę sceptycznie, nie zakładam żadnej rewolucji. Po prostu całe te podniecenie jakoś po mnie spływa. Fakt czekam, czytam Wasze opinie, ale wystarczyło mi raz dawno temu obejrzeć filmik Adasia robiącego sobie zieloną herbatę i na tym poprzestałem. Do słuchania albumu przystąpię z "pustą" głową, bez żadnych uprzedzeń, oczekiwań, bez żadnej wiedzy. Prawdopodobnie jedynym fragmentem, który będę znał, będzie singiel, ale to dopiero kiedy trafi do rozgłośni radiowych.Ja w ogóle nie rozumiem wyznawców tej osobliwej sekty. Przecież to, co dziś przeżywają słuchacze wszystkiego, co popadnie, zdaje się przypominać powolne zdejmowanie kolejnych części garderoby z pięknej kobiety. A wy chcecie, żeby od razu naga wskoczyła wam do łóżka, szask-prask i po wszystkim.
A na razie... nie przejmuję się tym zbytnio no cóż... może już nie jestem fanem, a stanę się nim z powrotem dopiero z chwilą pierwszego odsłuchania albumu?
PS. @depe, wierzyć nie musisz, do szczęścia mi to niepotrzebne. Skoro się tzw. akcja pojawiła, to się dopisałem. Ale jakby jej nie było to moje oczekiwanie wyglądało by tak samo
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:37
Wiesz, szczerze mówiąc jakoś w ogóle nie odczuwam tej atmosfery dożynek, podniecenia przy każdym filmiku ze studia, ekstazy z każdego fragmentu (podobno) albumu, mało mnie obchodzi jak będzie wyglądała okładka (i tak gówno na to możemy poradzić), nie czytam opisów utworów ani recenzji osób "zbliżonych do zespołu". Do całości podchodzę sceptycznie, nie zakładam żadnej rewolucji. Po prostu całe te podniecenie jakoś po mnie spływa. Fakt czekam, czytam Wasze opinie, ale wystarczyło mi raz dawno temu obejrzeć filmik Adasia robiącego sobie zieloną herbatę i na tym poprzestałem. Do słuchania albumu przystąpię z "pustą" głową, bez żadnych uprzedzeń, oczekiwań, bez żadnej wiedzy. Prawdopodobnie jedynym fragmentem, który będę znał, będzie singiel, ale to dopiero kiedy trafi do rozgłośni radiowych.
A na razie... nie przejmuję się tym zbytnio no cóż... może już nie jestem fanem, a stanę się nim z powrotem dopiero z chwilą pierwszego odsłuchania albumu?
Żałuj, bo ta "atmosfera dożynek" jest niepowtarzalna i niezwykle przyjemna.
Napisano 16 stycznia 2009 - 22:39
Napisano 17 stycznia 2009 - 11:42
Czy ktoś może się orientuje czy w rmfie puszczą singla w poniedziałek? To radio to długo wypracowywany kompromis w pracy, więc wolałbym nie zmieniać na inne...
Szczerze współczuję.
Nie wiem nic konkretnego, ale jestem przekonany że puszczą, w końcu to singiel U2.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych